3 napos kaland Ausztriában hajózással, buszos utazással, reggelivel – vár Bécs, a semmeringi élményvasút, Wachau és Mariazell

Ajánlat kód: 38528
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

85.500 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 38528

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Ausztria rejtett kincseit!

Opciók

  • 2023. június 30.: , 85.500 Ft
  • 2023. augusztus 18.: , 85.500 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás
  • 2 éjszaka szállás a program szerint
  • Reggeli
  • Alap program szerinti programokat és városnézéseket a program szerint
  • Magyar nyelvű idegenvezetést a programokon
  • Útlemondás biztosítást

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők és jegyek tájékoztató árai: 75 EUR
  • Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 20 EUR
  • Utasbiztosítás (BBP)
    • (Classic): 1.950 Ft
    • (Prémium): 2.550 Ft 
    • (Privileg): 3.270 Ft 

Felár

  • Egyágyas felár: 15.000 Ft
  • 2x vacsora felár (15 főtől): 15.800 Ft
  • 25-34 fő esetén: 6.500 Ft/fő

Fakultatív programok (15 főtől, jelentkezéskor foglalni kell!)

  • Kremstől Melkig hajóval: 17.500 Ft / 44 EUR
  • Semmering élményvonat: 7 EUR

Fontos

  • Lehetséges ingyenes transzfer a csatlakozási pontokhoz. A részletekről kérjük, érdeklődjön!

Program

1. nap: Szeged – Budapest – Bécs és Schönnbrunn kastélya (240 km)
Elutazás Szegedről a kora reggeli órákban Budapesten keresztül Bécsbe. Autóbuszos városnézés a császárvárosban (a Ring híres épületei, Opera, Hofburg, Szépművészeti Múzeum, Parlament, városháza). Ellátogatunk a Kärtner Strasséra, a Szent István Dómhoz, sétálunk a híres Grabenen, ismerkedünk Hundertwasser különleges, meglepő stílusú épületével. Szabadidőben ismerkedhet a császárvárossal, kedvére vásárolhat. Schönbrunnba, a Habsburgok világhírű kastélyába kirándulunk, megtekintve az uralkodó család életének színhelyeit, a kastély termeit és kertjét. Estére Grinzingbe látogatunk – ahol vendégcsalogató borozók és kiskocsmák egész sora található, élvezzük hangulatát sétálunk hangulatos utcáin. Szállásunk és fakultatív vacsoránk Bécs környékén lesz.

2. nap: Artstetteni kastély, Krems és Melk hajóval! A Wachau vidéke és Herzogenburg (260 km)
Reggeli után a Duna mentén, az osztrák kultúra bölcsőjében és páratlan műemlékei között, Ausztria legvonzóbb területén utazunk. Meglátogatjuk a Duna fölé magasodó, híres artstetteni kastélyt, mely korábban királyi rezidencia volt. Itt nyugszik a Szarajevóban tragikusan elhunyt Ferenc Ferdinánd trónörökös is. Megtekintjük a Duna partját uraló melki apátsági templomot, belső udvarát és múzeumát. Fakultatív ajánlatunk: Melkben hajóra szállunk, utunkat a Duna romantikus partszakaszai, várak, kastélyok, városok panorámái kísérik. Hajóutunk végén Kremsben szállunk partra. A Wachau vidéken festői fekvésű, nagy múltú vidék falvaiban, váraiban Ausztria ősi múltja ölt testet. (Már jelentkezésnél foglalni kell!) Aki nem vesz részt a fakultatív hajóúton, autóbusszal utazik tovább Kremsig, ahol ismét együtt folytatjuk programunkat. Egyes időpontokban fordított irányban is lehetséges. Kremsbe, e kedves kisvárosba érkezve rövid városnézést tartunk, sétálunk főutcáján. A kremsi óváros szinte minden háza műemlék, melyek példásan karbantartott állapotban vannak. Utunkat a Dunától délre fekvő alsó-ausztriai kisvárosban, Herzogenburgban folytatjuk, melynek barokk stílusú főtere szomszédságában helyezkedik el az Ágoston-rendi apátság temploma. Sétálunk főterén majd Mariazell környéki szálláshelyünkre érkezünk.

3. nap: Mariazell, Semmering élményvonat, Baden bei Wien és Laxenburg – Budapest – Szeged (670 km)
Elfogyasztva reggelinket ezen a napon Mariazellbe utazunk, mely évszázadok óta zarándokok szellemi központjaként ismert. A Bazilika hatalmas épülete, Szentforrás-kápolna, melynek vize „csodát tesz” mind-mind a látogatásunk része. Sétálunk főterén, sétálóutcáján. Mürzzuschlagon keresztül érkezünk – ahol Brahms IV. szimfóniáját komponálta – Semmering vasútállomásra, ahol a buszunkat vonatra cserélhetjük! Fakultatív ajánlatunk: a "technika csodájának tartott" Semmeringbahnon teszünk egy felejthetetlen utazást (UNESCO Világörökség), mely útvonal méltán lett a Világörökség része! (Vonatpálya karbantartási munkálatok esetén csoportunk a Mariazeller Bahn vonattal utazik). Visszaszállva az autóbuszra Baden bei Wienben időzünk. Sétálunk a  belvárosában: megcsodáljuk  főterét a császári házzal és a Szentháromság szoborral, Jubileumi Városi Színházat, majd a  sétálóutcát  a hangulatos polgári házakkal, üzletekkel, a Casino-t (Közép- Európa legnagyobb kaszinója). Aki nem kíván a programon részt venni szabadidejét a városban töltheti. A délutáni órákban indulunk hazafelé, útközben megtekintjük a Habsburg-ház által kedvelt Laxenburgi kastélyt. Érkezés Budapestre az esti órákban, majd továbbutazunk Szegedre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 napos kaland Ausztriában hajózással, buszos utazással, reggelivel – vár Bécs, a semmeringi élményvasút, Wachau és Mariazell

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére