3 napos húsvéti látogatás Krakkóba és a Wieliczka-sóbányába, busszal, félpanzióval, idegenvezetéssel

Challenge Hungary Kft. / Vár a Világ
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Akár már:

5.980 Ft

Ajánlatkérés
Challenge Hungary Kft. / Vár a Világ
1064 Budapest Izabella utca 78.
buszosutak@varavilag.hu
06 1 343 3030
varavilag.hu/

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Krakkót Húsvétkor!

Időpont

  • 2023. április 9-11.

Az ár tartalmazza 1 személyre – A kupon teljes ára 59.800 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 5.980 Ft, a fennmaradó 53.820 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Autóbusz-közlekedés költségei
  • 2 éjszaka szállás kétágyas elhelyezéssel
  • Reggeli és vacsora
  • Az idegenvezető költségei

Az ár nem tartalmazza

  • Útlemondási biztosítás a részvételi díj 2 %
  • Utasbiztosítás 3 napra gyerek: 1.185,-Ft felnőtt: 2.370,-Ft
  • Fakultatív belépők kb. 150 PLN/fő

Program

1. NAP ELINDULUNK

A hajnali órákban indulunk Budapestről. Folyamatosan utazunk Szlovákián keresztül. Délutánra megérkezünk Krakkóba és gyalogosan felfedezzük a várost. sétánk során felfedezzük Krakkó királyi várnegyedét, a Wawel-dombot: a lengyel királyok és királynők koronázó-temploma: a Wawel Székesegyház, a királyi palota reneszánsz udvara. Este elfoglaljuk szállásunkat és vacsorázunk.

2. nap WIELICZKAI SÓBÁNYA ÉS KRAKKÓ ÓVÁROSA

Reggeli után a wieliczkai sóbányához (F) utazunk, ahol kilenc emeleten keresztül csodálhatjuk meg a lenyűgöző termeket és a legkülönbözőbb, sóból kifaragott szobrokat. Délután visszaérkezünk Krakkóba és gyalogos séta során felfedezzük az Óvárosban f a Főtér látnivalóit: Posztócsarnok, Mária-templom, Jagelló Egyetem. Innen a Flórián-kapu és a Barbakán felé indulunk el és megtekintjük ezt a két, Európában ritkaságszámba menő módon fennmaradt középkori épületet. Fakultatív programként Oszkár Schindler Gyárát(F) lehet megtekinteni, ahol lehetőségünk van betekintést nyerni az akkori helyzetről, a lakók akkori életéről és a gyár működéséről. Este szállás és vacsora.

3. NAP ZAKOPANE

Reggeli után összepakolunk és Zakopanéba utazunk. A városban lehetőségünk van a piac meglátogatására, ahol kézművesek, ajándékárusok árulják portékájukat. Megkóstolhatjuk a helyi különlegességeket is, így a lekvárral ízesített, grillezett sajtokat és a pisztrángot is. Lehetőség nyílik a Gubałówka hegy meglátogatására a híres siklóvasúttal (F), ahonnan csodálatos panoráma mellett gyönyörködhetünk a Tátra hegyeiben és a városban. Elindulunk hazafele. Útközben megállunk Kassán, ahol megtekintjük a Szent Erzsébet-dómot (F) is, ahol többek között II. Rákóczi Ferenc földi maradványai is el lettek helyezve.

Ezután Magyarország felé indulunk, a késő esti órákban érkezünk haza Budapestre.

Jó utat kívánunk!

1064 Budapest Izabella utca 78.
buszosutak@varavilag.hu
06 1 343 3030

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 napos húsvéti látogatás Krakkóba és a Wieliczka-sóbányába, busszal, félpanzióval, idegenvezetéssel

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2023.04.09.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz a buszosutak@varavilag.hu email címen! • Bármennyi Alkupon vásárlóható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére