3 napos húsvéti körutazás Szlovéniában, a Bledi- és a Bohinji-tóhoz, busszal, reggelivel, 4*-os szállással, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 42361
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

69.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 42361

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Húsvétkor Szlovénia alpesi tavait!

Időpont

  • 2023. április 8-10.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazást
  • 2 éjszaka szállást a Bledi-tó partján - Hotel Savica 4*
  • Reggelit
  • Programokat
  • Magyar idegenvezetőt
  • A Ziva wellness központban a fedett, termálvizes medence használatát

Az ár nem tartalmazza

  • Üdülőhelyi és regisztrációs díj (helyszínen fizetendő): 7 év felett: 15 EUR/fő
  • Baleset-, betegség -, és poggyászbiztosítás díját
  • Útlemondási díjat (2,5%)
  • Belépőket: kb. 90 EUR/ fő. (Bledi-tó pletna és kis sziget, Vogel felvonó, Savica vízesés, bledi vár, Arborétum)

Felár

  • 2 vacsora (svédasztalos): 13 900 Ft/fő (33 Eur/fő)
  • Egyágyas felár: 27.500 Ft

Program

1. nap: Bohinji-tó, Vogel kilátó, Savica vízesés

Indulás reggel 6.00 órakor Budapestről. Délutáni órákban érkezés Bohinji-tóhoz. Kabinos felvonókkal felmegyünk az 1.535 m magas Vogel kilátóhoz (belépős). A látvány káprázatos, mintha a világ tetején lennénk, úgy tárul elénk a triglávi hegyek, csúcsok, völgyek, és a Bohinji-tó. Ha szerencsénk van, varázslatos, havas hegycsúcsok látványa fogad minket. Leereszkedve, aki bírja a lépcsőzést, idegenvezetőnkkel együtt megnézheti a Savica vízesést (belépős). Erdőn át felmehetünk a kilátóhoz, hogy láthassák és fotózhassák a Sava egyik forrását, mely 70 m magasról zúdul a sziklákra. Rövid séta a Bohinji-tó mellett, majd irány a Bledi-tó melletti szállásunkra. Vacsora után mindenki kedve szerint sétálhat még egyet a tó partján és élvezheti kivilágított bledi vár látványát!

2. nap: Bledi-tó, pletnázás, bledi vár, strandolás

Ízletes húsvéti reggeli után a szépséges Bledi-tóval ismerkedünk. Idegenvezetőnkkel áthajózhat a "pletna" nevű kishajóval (külön térítés ellenében) a tó közepén található apró szigetre, ahol egy IX. századi templom áll kívánság haranggal (belépő ellenében látogatható). Ezt követően felsétálunk a bledi várhoz (belépő ellenében), mely udvarából pazar kilátás tárul elénk a Bledi-tóra, a várban található kiállítás megtekinthető. Lesétálva a várból, vendégül látjuk utasainkat a híres bledi krémesre, így még "édesebbé" tehetjük ezt a húsvéti napot. Délután, szabadidő keretében sétálhatunk a tó körül, lovaskocsikázhatunk, vagy strandolhatunk egyet a Ziva termálvizes medencéiben (némelyikből pazar kilátás nyílik a tóra). Ez egy valóban kellemes nap!

3. nap: Volcji Potok Arborétum, Ljubljana

Ízletes reggeli után búcsút intünk a szépséges Bledi-tónak és Szlovénia legnagyobb arborétuma felé veszünk irányt (belépős). Tavaszi virágok színes kavalkádja fogad minket és ha szerencsénk van a tulipánok is már teljes szépségükben láthatóak. 80 hektáron át szebbnél, szebb parkok, virágok és orchideák váltakoznak, mesés látványt nyújtva. Majd az ország fővárosába, Ljubljanába utazunk. A barokk, reneszánsz és szecessziós épületek, gyönyörű hidak és parkok pompáznak a városban. Városnézés után ki-ki kedve szerint sétálgathat még a látnivalók bűvöletében. Élményekkel gazdagodva irány Magyarország, érkezés Budapestre esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 napos húsvéti körutazás Szlovéniában, a Bledi- és a Bohinji-tóhoz, busszal, reggelivel, 4*-os szállással, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére