3 napos belföldi adventi körutazás a Duna, buszos utazással, reggelivel, 4*-os szállással, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 43407
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

77.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 43407

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Belföldi adventek a Duna mentén!

Időpontok

  • 2023. december 8-10.: , 77.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A teljes alapprogramot
  • Szállást 4 csillagos szállodákban
  • Reggelis ellátást
  • Klímás, turistautakra tervezett autóbusszal utazást
  • Fix ülőhelyet az autóbuszon, ami foglaláskor kiválasztható telefonon
  • Felszállási lehetőséget 16 magyar nagyvárosból
  • Magyar nyelvű idegenvezetést végig a programok során
  • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők ára

Felár

  • Egyágyas szoba felára: 24.000 Ft
  • Fakultatív vacsora (2 alkalom) (2 fogásos): 12.000 Ft

Program

1. NAP: SZEGED / DEBRECEN - MISKOLC / PÉCS – BUDAPEST – SZENTENDRE – VISEGRÁD – ESZTERGOM – GYŐR

Ingyenes kora reggeli transzferek indulnak Szegedről, Debrecenből és Pécsről Budapestre. Mindhárom útvonalon további felszállási lehetőségeket biztosítunk. A főváros után a festői Dunakanyar vidékén utazunk első megállónkig, Szentendréig, melynek belvárosában séta keretében ismerjük meg a hangulatos óvárost. A városnézés utáni, szabadidőben sétálhatunk Szentendre macskaköves utcáin, betérhetünk a Kovács Margit Múzeumba vagy a Szamos Marcipán Cukrászdába és Múzeumba. A déli órákban folytatjuk utunkat Visegrád felé. A városba érve először a fellegvárat keressük fel, melynek teraszáról gyönyörködhetünk az elénk táruló Dunakanyar páratlan panorámájában. A tatárjárás után épült és a török korban óriási pusztítást szenvedett vár évszázadokon át a magyar királyok fontos rezidenciája volt. Ma pedig több érdekes kiállításnak ad otthont. Kirándulásunkat az egykori királyi városban, Esztergomban folytatjuk, mely számtalan kulturális és történelmi ékkövet rejt. Többek közt megismerkedünk a magyarországi katolikus egyház főszékesegyházával, mely impozáns látvány nyújt a Duna fölé magasodva. A mérete impozáns, az altemplomtól a kupoláig 100 méter, ezzel az ország legmagasabb egyházi épülete. Aki szeretné, felkeresheti az altemplomot, a kincstárat és a kilátóteraszt. A templom fő ékessége a XIX. században oldalkápolnaként hozzáépített vörösmárvány belsejű Bakócz-kápolna, mely hazánkban az egyetlen épségben fennmaradt reneszánsz egyházi építészeti alkotás. Ezt követően átkelünk a Szlovákiában lévő, szomszédos Párkányba a Mária Valéria hídon, ahonnan kiváló felvételt készíthetünk a bazilikáról. Napunkat Győrben zárjuk. Először rövid városnézésünk során felkeressük a székesegyházat, ahol őrzik Szt. László hermáját. A Bécsikapu tér érintésével megyünk a Széchenyi térre, ahol a szép homlokzatú barokk paloták ölelésében lévő adventi vásárban töltjük szabadidőnket. Szállás Győrben ****-os szállodában. Lehet vacsorázni a vásárban, vagy fakultatív vacsora a szállodában.

2. NAP: GYŐR – ZSÁMBÉK – ETYEK – TATA – GYŐR

Reggeli után útnak indulunk a mai különleges látványosságokkal tarkított programokra. Először megállunk a Tatabánya közelében lévő Turul szobornál, mely Európa egyik legnagyobb bronz madárszobra. A szobor talapzatáról szép rálátás van Tatabányára és környékére. Ezt követően folytatjuk utunkat Zsámbékra. A romtemplom 1475-ben épült, több kár (törökdúlás, földrengés) érte, ezért is alakult ki mai állapota. A templom megtekintése után egy különleges múzeumot keresünk fel. Hazánk egyetlen és Európa első, Guinness díjjal is kitüntetett Lámpa Múzeuma Zsámbékon található. Ennek megtekintése különleges élmény. Programunk után Etyekre buszozunk. Először a Korda Filmstúdióba teszünk látogatást. A közel 2 órás program során bemutatják a stúdió különleges díszleteit. Több ismert film helyszíne fog feltűnni szemünk elé. A filmstúdió után Etyek másik nevezetességeivel a finom helyi borokkal fogunk megismerkedni egy pincelátogatás keretében. Különösen fehérborok ízletesek és ismertek. Programunk befejezése után Tatára a vizek városába buszozunk. A belváros épületeiről Fellner Jakab munkássága köszön vissza ránk. Sétánk során megtekintjük a város egyik szimbólumát, az Országgyűlés téren álló jellegzetes haranglábat is. Az Öreg-tó parti sétányán lefényképezhetjük a város jelképévé vált Öreg-várat. Természetesen felkeressük a tatai Adventet is. Ezt követően visszautazunk győri szállásunkra.

3. NAP: GYŐR – BÁBOLNA – KOMÁROM – KOCS – BUDAPEST

Győri szállásunkat a reggeli után elhagyjuk, és Bábolna felé indulunk. Programunk a bábolnai Nemzeti Ménesbirtok megtekintése. Az impozáns épületegyüttes központi eleme még a XVIII. században épült. Meglátogatjuk többek között az arab ménesistállókat, az Afrika Vadászmúzeumot, az ország legöregebb akácfáját is lefényképezhetjük. Folytatva utunkat Komáromba buszozunk, hogy megtekintsük a monumentális, UNESCO Világörökség várományos Monostori Erődöt. Komárom vára a középkori végvárrendszer fontos eleme volt, melyet a törökök sem tudtak elfoglalni. A XIX. században a legkorszerűbb haditechnika alapján átépítették és kibővítették, mellyel Közép-Európa legnagyobb újkori erődrendszerévé vált. Innen utunkat Kocs község felé folytatjuk, ahonnan a magyar találmány, a kocsi ered. Betekintést nyerhetünk a Mátyás király korában igen híres kocsi készítő bognárok és kovácsok munkásságába. Ezt követően Budapestre megyünk. A főváros központjában a Bazilika környékén minden évben, az ország legnagyobb adventi vásárát szervezik meg. Ezt keressük fel. Itt lehet kóstolni, vásárolni, sőt akinek kedve van, az felülhet az Óriáskerékre is, melyet tervek szerint idén is felállítanak. Erről csodás látvány tárul elénk a fővárosra, különösen a Dunára és a Várnegyedre. 20 óra körül buszozunk vissza a találkozási pontunkra, ahonnan vidéki utasainkat a transzferbuszokkal felszállási helyükre szállítunk.

Jó utazást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 napos belföldi adventi körutazás a Duna, buszos utazással, reggelivel, 4*-os szállással, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére