3 napos augusztus 20-i körutazás Szlovéniában, busszal, reggelivel, idegenvezetéssel, 3*-os szállással

Challenge Hungary Kft. / Vár a Világ
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Akár már:

6.980 Ft

Ajánlatkérés
Challenge Hungary Kft. / Vár a Világ
1064 Budapest Izabella utca 78.
buszosutak@varavilag.hu
06 1 343 3030
varavilag.hu/

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Szlovénia csodáit!

Időpont

  • 2023. augusztus 18-20.

Az ár tartalmazza 1 személyre – A kupon teljes ára 69.800 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 6.980 Ft, a fennmaradó 62.820 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • A buszos utazás költségeit
  • A magyar nyelvű idegenvezetést
  • 2 éjszaka szállást 3*-os szállodában, kétágyas szobákban
  • Büféreggelit

Az ár nem tartalmazza

  • Programköltségek (helyszínen kötelezően fizetendő): 110 EUR/fő
  • Fakultatív programok:
    • Pletnázás a tavon kb. 15 EUR/fő
    • Belépő a kegytemplomba 12 EUR/fő

Felár

  • Egyágyas felár: 15.000,-Ft/fő
  • Félpanziós felár: 16.000,-Ft/fő

Program

1. nap: Budapest – Ptuj – Ljubljana

Elutazás a kora reggeli órákban (06.00) Budapestről. Szlovéniában elsőként Ptuj városát tekintjük meg, ahol a dombon magasodik Ptuj vára, melynek a XV. században egy ideig Mátyás király volt az ura. Ezután a szlovén fővárosba, Ljubljanába vezet utunk, ahol a szállás elfoglalása után a történelmi belváros látnivalóival ismerkedünk meg: sétálunk a Ljubljanica folyó partján, majd siklóval (F) jutunk fel a várba, melynek gróf Batthyány Lajos is élvezhette „vendégszeretetét”. Megtekintjük útközben a barokk belvárost, a katedrálist, a Sárkányos- és a Hármas-hidat is.

Fakultatív vacsora.

2. nap: Postojna – Predjama

Reggeli után ellátogatunk a Szlovén-karszthegységbe, ahol megtekintjük a méltán híres Postojnai cseppkőbarlangot (F). Kisvasúttal utazunk a barlang közepébe, majd könnyű gyalogtúrán veszünk részt.

Ezután megismerhetjük Erazmus lovag történetét Predjama várában (F) és megtudhatjuk, miért épült a vár a szila belsejébe. Visszatérvén Ljubljanába, lehetőségünk lesz egyénileg is felfedezni a várost. Fakultatív vacsora.

3. nap: Bled – Budapest

Reggeli után kijelentkezünk szállodánkból és a festői Bledi-tóhoz kirándulunk. Megtekinthetjük a középkori lovagvárat (F), mely a tó fölé magasodik és ezáltal lenyűgöző kilátásban lesz részünk. Láthatjuk a Triglav csúcsát, mely az ország legmagasabb pontja.

Időjárás függvényében fakultatív program keretében pletnákkal kelünk át a tó közepén található kicsinyke szigetre, ahol 99 lépcsőfok meghódításával jutunk fel a IX. századi kegytemplomhoz. Rövid szabadidőnk épp elég arra, hogy a festői tóparton elterülő monarchiabeli városka kihagyhatatlan desszertjét megkóstoljuk: ez a Kremsnita, azaz a bledi krémes. Búcsút veszünk Szlovéniától és elindulunk hazafelé. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

1064 Budapest Izabella utca 78.
buszosutak@varavilag.hu
06 1 343 3030

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 napos augusztus 20-i körutazás Szlovéniában, busszal, reggelivel, idegenvezetéssel, 3*-os szállással

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2023.08.18.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz a buszosutak@varavilag.hu email címen! • Bármennyi Alkupon vásárlóható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére