3 napos augusztus 20-i hosszú hétvége Erdélyben, buszos utazással, félpanzióval, 3*-os szállással

Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

59.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1146 Budapest, Zichy Géza utca 5. 1. em. 2.
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 39653

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Ünnepeld államalapításunkat a mesés Erdélyben!

Időpont

  • 2021. augusztus 20.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás
  • 2 éjszaka szállás 3*-os szállodában
  • Félpanzió

Az ár nem tartalmazza

  • Biztosítás: 1.710 Ft/fő
  • Sztornó biztosítás: 2%

Felár

  • Egyágyas felár: 7.000 Ft/ft

Program

1. nap: Budapest-Nagykároly-Érmindszent-Erdőd-Szatmárnémeti-Misztótfalu-Nagybánya

Elutazás Budapestről a kora reggel órákban. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Vállaji határátlépésünk után, rövid megálló Nagykárolyban. Megismerkedünk a város legfontosabb nevezetességével, a romantikus várkastély épületével. A kastély a Károlyi család birtoka volt, ma múzeum és könyvtár működik benne. Kastélylátogatásunk után folytatjuk ismerkedésünket a várossal, ahol felkeressük Kafka Margit szülőházát, és a Megyeháza épületét is, majd Érmindszentre utazunk. Ady Endre nádfedeles szülőházát és az érdekes emlékkiállítást nézzük meg. Következő állomásunk Ákos, ahol a 800 éves református templomot keressük fel, majd Erdőd, Petőfi Sándor és Szendrey Júlia esküvőjének a helyszíne következik. A délutáni órákban rövid városnézés Szatmárnémeti központjában, majd folytatjuk utunkat Nagybanyára. Útközben megálló a leghíresebb nyomdász, Misztótfalusi Kis Miklós Emlékmúzeumában. Szálláshely elfoglalása, vacsora. Esti séta Nagybányán, a Szent István torony meglátogatása.

2. nap: Borsai-hágó-Barcánfalva-Lóhavasi-vízesés

Reggeli a szállodában, majd kirándulásra indulunk a Máramarosi hegyekbe. Az Iza völgyében elhelyezkedő kis máramarosi falu, Barcánfalva jelentős látnivalókat tartogat a látogatóknak. A falu központjában áll az UNESCO Világörökség részeként, régi, bájos fatemploma, míg a falutól pár kilométerre Máramaros legjelentősebb görögkeleti központja, a barcánfalvi kolostor fekszik hatalmas területen. Délután felvonóval felmegyünk a Borsai-hágón, az 1350 m magasan található a Lóhavasi- vízeseshez látogatunk, mely az ország egyik legmagasabb vízesése. A Pietrosz hágón egy igazi esztena látogatáson veszünk részt, sajt, orda kóstolóval és gyönyörű kilátással fűszerezve. Visszautazás Nagybányára, ahol Máramarosi táncbemutatóval egybekötött vacsora vár bennünket!

3. nap: Nagybánya-Koltó-Máramarossziget-Szaplonca-Budapest

Reggeli után Európa egyik legjelentősebb bányavirág gyűjteményét tekintjük meg az Ásványtani Múzeumban, majd Koltóra utazunk. Megtekintjük a híres Teleki kastélyt, itt található a Petőfi Sándor-Szendrey Júlia páros-szobor is. Ezt követően a Gutin-hágón keresztül érkezünk a Mára folyó völgyébe. A népi építészet, a hagyományos életmód, a színes népviselet és a jellegzetes faházak világa fogad.  A történelmi Máramaros szíve, Máramarossziget következik, mely egykor Magyarország faiparának és só iparának a központja volt. Továbbutazunk Szaploncára, ahol az UNESCO Világörökség részét képező Vidám Temetőbe látogatunk. Az Avasi-hágón keresztül haladva, érintjük Románia leggazdagabb faluját is, Huta Certeze újgazdag , pompázatos palotaival ismerkedünk, majd Csengersimán keresztül hazautazás. Esti érkezés Budapestre, a Déli Pályaudvarhoz.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1146 Budapest, Zichy Géza utca 5. 1. em. 2.
Netida Travel Utazasi Iroda
1146 Budapest, Zichy Géza utca 5. 1. em. 2.
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 napos augusztus 20-i hosszú hétvége Erdélyben, buszos utazással, félpanzióval, 3*-os szállással

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére