3 napos adventi városnézés Madridban, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 3*-os szállással, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 43412
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

229.500 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 43412

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Madridot adventi pompában!

Időpontok

  • 2023. december 13-15.: , 229.500 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegyet illetékkel
  • A teljes alapprogramot
  • Szállást 3 csillagos szállodákban
  • Reggelis ellátást
  • Magyar nyelvű idegenvezetést Budapesttől Budapestig
  • A retúr repülőjegy alapárát
  • Egy max. 10 kg-os feladható poggyászt
  • Egy kézipoggyászt
  • Ferihegy-közeli parkolást az út teljes időtartamára (igényét foglaláskor jelezze) a parkoló szabad kapacitásának függvényében
  • Fix, foglaláskor választható ülőhelyet a kinti autóbuszon
  • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők ára: kb.: 16 EUR + tömegközlekedés
  • Utasbiztosítás – Standard: 2.700 Ft

Felár

  • Fix ülőhely a repülőjáratokon: 12.000 Ft
  • Egyágyas szoba felára: 59.500 Ft

Fakultatív programok

  • Alcalá de Henares kirándulás vonatjeggyel és belépővel 9.500 Ft
  • Vacsorás flamencos show (helyszínen fizetendő) 45 €

Program

1. NAP: BUDAPEST – MADRID

Menetrend függvényében várhatóan a reggeli órákban utazás Budapestről Madridba. A spanyol fővárosba megérkezve metróval jutunk el belvárosi szállodánkhoz. Elhelyezzük a csomagjainkat, majd a város központi terére, a Solra látogatunk, ahol megkezdjük városnézésünket. Ez a hely, nemcsak gyalogos sétánk kezdete, de az ország közepe is, mert a „0” km kő is itt található. A téren lefényképezhetjük a város jelképét a fára mászó maci szobrot is. A közeli Callao tér előtt tartunk egy kis szünetet, amely alatt lesz lehetőség meginni egy finom spanyol kávét, de kipróbálhatjuk a spanyol karácsonyi időszak elmaradhatatlan finomságát, a chocolate con churros-t is. Ezt a hosszú fánkhoz hasonlító ételt forrócsokoládéba szokták mártani, és a spanyoloknak legalább annyira hozzátartozik a téli ünnepekhez, mint nekünk a kürtőskalács vagy a bejgli. Madrid leghíresebb bevásárló útján, a Gran Vía-n haladva érjük el a híres Cibeles teret. Az Alcala kapu mellett betérünk a Retiro parkba, mely olyan Madridnak, mint New Yorknak a Central Park vagy Londonnak a Hyde Park. A hangulatos sétautakon haladva szobrokban és a gyönyörű kertekben gyönyörködhetünk. A csendes park ad otthont a Királyi Rózsakertnek és a különleges Kristály Palotának is. A délutáni órákban érünk a Prado múzeumhoz, ahol, aki szeretné, megtekintheti a világ egyik leggazdagabb festészeti gyűjteményét. A múzeumi látogatás után már esti fényekben csodálhatjuk meg a belvárost. Vacsorázáshoz a karácsonyi vásár kínálatából vagy a környező éttermekből is választhatunk. Városi élményeinket követően visszatérünk szállásunkra.

2. NAP: MADRID – ALCALÁ DE HENARES – MADRID

A napot egyénileg is el lehet tölteni, vagy idegenvezetőnkkel két fakultatív programon is részt vehetnek. Reggelit követően az Atocha pályaudvarra metrózunk, ahol megtekintjük az épületben kialakított különleges trópusi ligetet. Innen, indulunk első kirándulásunkra. Célpontunk Alcalá de Henares. A Madridtól kb. 45 perces vonatozásra lévő település nem csupán az egyik leghíresebb spanyol írónak, Cervantesnek a szülővárosa, de egyben UNESCO világörökség is, mivel ez volt a világ első, kifejezetten egyetemi városnak tervezett települése. Története a XVI. századra nyúlik vissza, de a gyönyörűen restaurált épületek napjainkban is olyan díszt adnak a belvárosnak, mint átadásuk napján. Sétálunk a főtéren lévő hangulatos a karácsonyi vásárban, és meglátogatjuk Cervantes szülőházát is, ahol érdekes történetekkel ismerkedhetünk meg a kalandos életű íróról. A múzeum után az UNESCO világörökségi listán szereplő Egyetem épületét tekintjük meg szervezett idegenvezetői túra keretében. Kora délután térünk vissza vonattal Madridba. Alcalá de Henares kirándulás vonatjeggyel és belépővel: 9.500 Ft. A madridi Atocha pályaudvarral szemben található a Reina Sofia Múzeum, melyben található Picasso világhírű festménye a Guernica, aki szeretné, itt is eltöltheti az időt. Este fakultatív vacsorás Flamenco showra invitáljuk utasainkat. A tradicionális spanyol gitárzenére díszes ruhájú táncosok műsorát tekinthetjük meg, miközben spanyol ételkülönlegességeket kóstolhatunk meg, amihez ízletes helyi vörösbort kínálnak. Élvezet a szemnek, fülnek, szájnak egyaránt. Vacsorás flamencos show: 45 € (előzetes jelentkezést követően, fizetés a helyszínen). Szállás, mint előző nap.

3. NAP: MADRID – BUDAPEST

Reggel csomagjainkat elhelyezzük a csomagszobában, majd metróval megyünk a város híres terére a Plaza Mayorra, mely régen még bikaviadalnak is helyszíne volt. A tértől átsétálunk a hatalmas, II. János Pál által felszentelt Almudena katedrálishoz, mely a királyi mennyegzők színhelye is. A székesegyházzal szemben található a monumentális Királyi Palota, melyet belülről is megtekintünk. A trónterem és a plafonig porcelánnal borított szalon mindenkit lenyűgöz. A Keleti téren átsétálva rátekintünk a Királyi Operaházra, majd tovább sétálunk a Szenátus (a spanyol parlament felsőháza) épülete mellett a Spanyol térre, ahol Cervantes és Don Quijote szobrai köszöntenek minket. Szabadidő alatt a belvárosban ajándéktárgyakat is lesz lehetőségünk vásárolni, de a belváros megannyi „sonka múzeumja” közül is kipróbálhatjuk az egyiket, mely kifejezés nem egy művészeti kiállítóhelyet jelöl Spanyolországban, hanem a híres spanyol serrano sonka kiemelt árusító helyeinek neve. Menetrendnek megfelelően, a délutáni órákban felvesszük csomagjainkat a szállodában, majd a reptérre metrózuk. Budapestre érkezés az esti órákban.

Jó utazást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 napos adventi városnézés Madridban, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 3*-os szállással, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére