3 napos adventi kirándulás 1 személyre Olaszországba, a Garda-tóhoz, reggelivel, 3*-os szállással, buszos utazással – vár a mesés adventi vásár, Verona, Trento és Vicenza

Ajánlat kód: 34538
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

49.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34538

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Vegyél részt a varázslatos adventi vásáron Olaszország gyöngyszeménél, a Garda-tónál!

Időpont

  • 2019. november 29.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 2 éjszaka szállás 3*-os hotelben, kétágyas szobában
  • Reggeli
  • Autóbuszos utazás

Az ár nem tartalmazza

  • Biztosítás: 1.695 Ft/fő
  • Sztornó biztosítás: 1.5%

Felár

  • Félpanzió: 9.000 Ft/fő
  • Egyágyas felár: 9.000 Ft/fő

Felszállási lehetőségek

  • Budapest-Déli pu. Koronaőr köz:05:30
  • Székesfehérvár-Shell kút-M7 59 km: 06:20
  • Balatonakarattya-Lukoil: 06:45
  • Siófok-Szekszárdi lehajtó -pálya melletti TESCO: 07:00
  • Balatonlelle-Marche: 07:35
  • Nagykanizsa-TESCO parkoló: 08:20

Program

1. nap: Budapest-Verona

Elutazás Budapestről a kora reggeli órákban Szlovénián keresztül Olaszországba. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel Veneto tartomány egyik meseszép városába. Délután városnézés Rómeó és Júlia romantikus városában, az Adige folyó partján fekvő Veronában, mely a Világörökség része. Látogatásunk alkalmával belvárosi séta keretében ismerkedünk a város legfontosabb nevezetességeivel. Sétánk a városközpont legismertebb nevezetességétől, az egykor 30.000 fő befogadására alkalmas Arénától indul, majd Verona legnagyobb terén áthaladva, a Piazza Bra történelmi épületei mentén folytatjuk utunkat. Az üzletekkel teli Via Mazzini vezet a Piazza delle Erbére, melyet csodálatos középkori házak (Casa Mazzanti, Casa dei Mercanti) és tornyok szegélyeznek. A Scaligeri sírok felkeresése után, természetesen megtekintjük Júlia házát is, ahol a híres erkély látható és ahol naponta szerelmesek százai hagynak üzenetet Júliának. A közös séta után szabadidő. Verona városának meseszép ünnepi díszítése, adventi pompája garantáltan rabul ejti majd a szívünket. A város adventi piaca Olaszország egyik legszebb és népszerűbb karácsonyi piaca, melynek központi helyszínén, a Piazza dei Signori téren nagyjából 80 bódé kerül felállításra. Ajándéktárgyak, kerámiák, édességek, kézműves dísztárgyak széles kínálata várja a látogatókat. Vásárlási lehetőség a karácsonyi piacon, majd továbbutazás a szállásra. Érkezés a Garda tó környéki szállodába az esti órákban.

2. nap: Malcesine-Bolzano-Trento

Reggeli a szállodában, majd utazás a Garda-tó festői kisvárosába, Malcesinébe. Rövid városnézés a Monte Baldo lábánál fekvő elbűvölő kisvárosban, majd folytatjuk utunkat Bolzanoba. Itália legnagyobb és talán legszebb adventi vására vár itt ránk. Bolzano, Dél-Tirol székhelye, az ország egyik kulturális, kereskedelmi és ipari központja. A havas hegycsúcsok, színes lampionok, az éttermek kovácsoltvas kandallóiban lobogó tűz garantáltan mindenkinek a szívét megdobogtatja. Karácsony előtt a Piazza Walther megtelik a fahéj, forralt bor és a karácsonyi sütemények illatával, mely egyedülálló hangulatot ad az egyébként is hangulatos városközpontnak. A csábítóan illatozó sütemények, kekszek, a kandírozott gyümölcsökkel készített Zelten, az almás rétes látványának nehéz ellenállni. Legelőször 1990-ben Bolzano-ban rendezték meg az ország legrégebbi és a mai napig legjelentősebb, legnagyobb karácsonyi vásárát. Romantikus fények, gyertyák, varázslatos ünnepi kivilágítás adja meg a vásár csodálatos hangulatát.

A gyönyörű kézműves fafaragások, és ajándéktárgyak, karácsonyi díszek kínálatának nehéz nemet mondani. Illatos gyertyák, szárított gyümölcsökből készített csillagok, díszes betlehemek, helyi kézműves termékek és ételspecialitások gazdag kínálata vár itt mindenkire. Továbbutazás Trento városába, mely a tartomány fővárosa. A magas hegycsúcsok között lévő város az egyike az ország leggazdagabb és legvirágzóbb városainak. A Trento városában megrendezésre kerülő adventi vásár, Olaszország, Alto Adige tartományának egyik legfontosabb karácsonyi piaca. Az idei 25. trentói adventi vásár november 24-én nyit ki a látogatóknak. A Piazza Fiera területén megrendezett vásárt, az alpesi vidék egyik legszebb karácsonyi vásáraként tartják számon. Régi városfalak ölelik körbe a fényárban úszó faházakat, melyek gyönyörű kézműves termékeket, karácsonyi díszeket kínálnak. Rövid városnézés, részvétel a hangulatos karácsonyi vásáron. Visszautazás a szálláshelyre az esti órákban.

3. nap: Vicenza - Budapest

Reggeli után Veneto tartomány elegáns, látnivalókban gazdag városába látogatunk. Vicenza városa fontos ipari központ is, mely különösen ékszerészetéről és ruhaiparáról híres. A Világörökséghez tartozó Vicenzát, Palladio városaként is gyakran emlegetik. A híres építészmester számos reneszánsz palotát tervezett és épített itt. Belvárosi séta a közel 260.000 lakosú városban, ahol a történelmi központban megtekintjük természetesen Palladio főművét, a Basilica Palladianat is, mely 1549 és 1614 között épült, de a Teatro Olimpico és a Piazza Matteotti sem marad ki programunkból. A városnéző séta után rövid szabadidő következik, majd megkezdjük utazásunkat hazafelé. Utazás Magyarországra Szlovénián keresztül. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 napos adventi kirándulás 1 személyre Olaszországba, a Garda-tóhoz, reggelivel, 3*-os szállással, buszos utazással – vár a mesés adventi vásár, Verona, Trento és Vicenza

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére