3 nap Velencében a Regata Storica idején, buszos utazással, reggelivel, 3*-os szállással, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 40175
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

69.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 40175

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Látogass el Velencébe a híres és látványos Regata Storica idején!

Időpont

  • 2022. szeptember 3.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 2 éjszaka szállás 3*-os szállodában
  • Reggeli
  • Autóbuszos utazás
  • Idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza

  • Biztosítás: 1.710,-Ft/fő
  • Sztornó biztosítás: 2%
  • Audio guide 900 Ft/fő
  • Belépők
    • Aquileia bazilika és kripta 5 EUR 15 fő felett 4 EUR
    • Dózse palota 25 EUR
    • Campanile 8 EUR 20 fő felett 4 EUR
    • Bazilika múzeum 5 EUR 25 fő felett 2,50 EUR
    • Pala d'Oro 2 EUR 25 fő felett 1,50
    • Hajójegy 30+20 EUR / fő

Felár

  • Félpanzió: 10.000,-Ft/fő
  • Egyágyas felár: 14.000,-Ft/fő

Felszállási lehetőségek

  • Budapest-Déli pu. Koronaőr köz: 05:30
  • Székesfehérvár-Shell kút-M7 59 km: 06:20
  • Balatonakarattya-Lukoil: 06:45
  • Siófok-Szekszárdi lehajtó -pálya melletti TESCO: 07:00
  • Balatonlelle-Marche: 07:35
  • Nagykanizsa-TESCO parkoló: 08:20

Program

1. nap: Budapest-Lido di Jesolo-Velence

Találkozó a kora reggeli órákban Budapesten, a Déli pályaudvarnál. A kora reggeli órákban megkezdjük utazásunkat Olaszországba, ahol egy programokban gazdag hétvége vár ránk. Utazás a Siófok-Nagykanizsa-Maribor-Ljubljana útvonalon keresztül Olaszországba.  Velence közeli szálláshelyünkre a délutáni órákban érkezünk. Szabadprogram vagy kirándulási lehetőség bérelt hajóval Velencébe (Ár: 30 EUR/fő). Városnézésünk során megtekintjük a Sóhajok hídját, a velencei gótika remekművét, a Dózse Palotát, majd a híres Szent Márk teret, mely Napóleon szerint Európa legszebb szalonja. A Bazilika, a reneszánsz stílusban épült Óratorony, a Campanile megtekintése után elsétálunk a Rialtóhoz, majd rövid szabadidő. (Félpanzió esetén vacsora egy hangulatos vendéglőben.) Visszautazás a szálláshelyre az esti órákban.

2. nap: Velence-Regata Storica-Burano-Murano

Reggeli után a sikátorokkal tagolt Velence alaposabb felfedezésére indulunk. Punta Sabbioniból bérelt hajóval indulunk tengerek királynőjének városába. (Hajójegy: 20 EUR/fő) Folytatjuk gyalogos városnézésünket az „Úszó városban” illetve megtekintjük a Regata Storica előfutamait, a gondolások díszfelvonulását, és a délutáni versenyt a Canal Granden és a nyílt tengeren. Minden évben szeptember első vasárnapján kerül megrendezésre Velence egyik legfontosabb rendezvénye, amely a Karneválhoz hasonlóan látogatók sokaságát vonzza a városba. Látványos színes felvonulás, díszes bárkák, hajók, gondolák és korhű viseletbe öltözött hajósok látványa fogadja az érdeklődőket. A Történelmi hajóregatta programja délután kezdődik, a Corteo Storico ünnepi felvonulása a Regata leglátványosabb eseménye. A felvonulás a Santa Lucia pályaudvartól indul, végig a Canal Grande vonalán és a Szent Márk térhez érkezve fejeződik be.

A kora délután órákban fakultatív kirándulási lehetőség a két legszebb lagúna szigetre. Első megállónk a színpompás Burano, ahol a velencei a világhírű csipkeművészet remekműveit is megcsodálhatjuk, majd szabadidő a sziget jellegzetes, színes házairól ismert festői központjában. Továbbutazás Murano szigetére, ahol az üvegkészítés technikájáról egy rövid bemutatót tekintünk meg az egyik üvegkészítő műhelyben, majd vásárlási lehetőség. (Ár: 25 EUR/fő) Visszautazás Velencébe, szabadidő. Félpanzió esetén vacsora a Szt. Márk tér közelében egy hangulatos kis trattoria-ban. Érkezés a szálláshelyre a késő esti órákban.

3. nap: Padova-Budapest

Reggeli a szállodában, majd utazás Veneto tartomány egyik legszebb városába. Padova a név nélküli "Szent" (Il Santo ahogyan Szent Antalt nevezik), a fű nélküli völgy és az ajtó nélküli kávéház városa. A Szentvárosa, ahogyan a padovaiak szeretetből Szent Antalt nevezik, világszerte ismert, fontos egyetemi székhely is. Gyalogos városnézésünk a Prato della Valle téren kezdődik, mely Európa egyik legnagyobb tere és egy szoborpark is egyben, ahol a város történelméhez kapcsolódó személyek szobrai találhatóak. Látogatás a kereszténység egyik legpompásabb bazilikájában, ahol Szent Antal ereklyéit is megtekintjük. A szegények védőszentjének tiszteletére épült Bazilika megtekintése után, gyalogosan keressük fel a város további nevezetességeit. Sétánk alkalmával érintjük a város legendás alapítójának, Antenore-nak a jelképes sírját is, majd az 1222-ben alapított híres Egyetem, a Városháza és a híres Pedrocchi kávéház épületével folytatjuk programunkat. A Piazza delle Erbe e Frutta terén az Igazságügyi Palota épületével zárjuk városnézésünket, majd rövid szabadidő. Ha kedvünk tartja, megkóstolhatunk egy finom kávét is a Pedrocchi kávéházban, mely a város egyik szimbóluma. A padovai kávé specialitás receptjének története Francesco Pedrocchi, és fia Antonio nevéhez kötődik, akik 1826-ban egy kávépörkölőt nyitottak, mely hamarosan a városi értelmiség találkozóhelye lett. A caffé padovano, egy eszpresszó kevés tejszínnel, melyet kakaóval szórnak meg. Ami a kávé igazi különlegességét adja, az a mentaszirup. Búcsú a Brenta folyó mentén fekvő várostól és hazautazás. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 nap Velencében a Regata Storica idején, buszos utazással, reggelivel, 3*-os szállással, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére