3 nap 1 főre a Garda-tónál, buszos utazással, reggelivel, idegenvezetéssel, programokkal – Vicenza, Brescia, Sirmione, Verona

Ajánlat kód: 33861
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

49.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33861

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Tölts el egy kellemes hétvégét októberben Olaszország gyöngyszeménél, a Garda-tónál!

Időpont

  • 2019. október 18-20.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazást
  • 2 éjszaka szállást (Hotel Castello 3*- Pozzolengo)
  • Reggelit
  • Magyar idegenvezetőt

Az ár nem tartalmazza

  • Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját (570 Ft/fő/nap)
  • Útlemondási díjat (1,3%)
  • Foglalási díjat (1.500 Ft/fő 12 éven felül)
  • Az esetleges belépőket a helyszínen
  • A helyszínen fizetendő idegenforgalmi adókat
  • Üdülőhelyi díj: 4,5 EUR/fő/tartózkodás
  • Az audio guide költségét 1.500 Ft/fő/tartózkodás

Felár

  • Egyágyas felár (társítás nélkül): 9.900 Ft/fő/turnus
  • Vacsora felár: 9.900 Ft/fő/turnus

Gyermekkedvezmény

  • 3. ágyon 12 éves korig: -10% az alapárból

Fakultatív programok és belépők

  • Brescia, Garda-tó - Sirmione: 35 EUR/fő ajándék borkóstolóval
  • Verona/ shuttle busz: 1 EUR/fő
  • Verona/ Júlia háza: kb. 7 EUR/fő
  • Verona/ Aréna: kb. 10 EUR/fő
  • Sirmione/Scaligieri vár: kb. 5 EUR/fő
  • Hajókázás a Garda-tavon: 10 EUR/fő
  • Vicenza/ Teatro Olimpico: kb. 10 EUR/fő

Fel- és leszállási lehetőség

  • Ingyenes: Budapest (Blaha Lujza tér és BAH csomópont), Budaörs, Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa

Ismertető

Goethe a tavat Olaszország csodájaként emlegeti. Miért is ne hinnénk neki, hiszen az Itália legnagyobb tava mentén meghúzódó csodálatos olajfaligetek, elbűvölő várromok, paloták, a szédítő hegycsúcsok és a környező táj látványa mindenkit rabul ejt. Miközben útba ejtjük Olaszország egyik legromantikusabb városát, Veronát, lehetőségünk lesz még a tavon csónakázni, megkóstolni párat a hely jellegzetes boraiból, sétálni a tavat övező városkák szűk utcáin is.

Program

1. nap: Budapest- Vicenza

Elutazás Budapestről a kora reggeli órákban. Utazás Szlovénián keresztül rövid pihenőkkel. Egy rövid séta erejéig megállunk Veneto tartomány egyik legrégebbi városában, Vicenzában. Ellátogatunk a belvárosba, melyet a Világörökség részeként tartanak számon, hiszen a Palladio villák és a város késő reneszánsz épületei, palotái egyedülállóak. Meglátogatjuk a kivételes szépségű Teatro Olimpicót, mely a legrégebbi, ma is fennálló reneszánsz színház. Az épület Palladio utolsó műve, és legnevezetesebb mesterműveinek egyike, melynek kivételes szépségű szobrain kívül a színpad perspektivikusan kialakított házai is ámulatba ejtenek. Érkezés a Garda-tó környéki szálláshelyünkre a késő esti órákban.

2. nap: Brescia és a Garda-tó-Sirmione

Ezen a napon egész napos fakultatív programot ajánlunk a lenyűgöző, természeti szépségekben és kulturális emlékekben gazdag Garda-tó mentén (Ár: 35 EUR/fő ajándék borkóstolóval). Először Brescia városába látogatunk, melyet a múltban Attila hun csapatai is feldúltak, ahol Olaszország legnagyobb kastélya, mint egy sólyom magasodik a város fölé. Ellátogatunk a Santa Giulia gyönyörű kolostoregyütteshez, mely az UNESCO Világörökségének része. A város központjában három tér körül csoportosul a város legtöbb nevezetessége a csodálatos Dóm térrel. Ha időnk engedi, gyönyörködhetünk Brescia város leggazdagabban díszített templombelsőjével rendelkező Santa Maria della Carita templomban. Utunk a tó leglátogatottabb déli csücskében található, Ezután a tóba félszigetszerűen benyúló, egyedülálló fekvése és szépsége miatt igen népszerű, bájos Sirmionéba megyünk. Barangolunk a város szűk utcácskáin, hangulatos éttermekkel és kávézókkal teli terein, megnézzük a város templomát, valamint a mesebeli hangulatú Scaligeri vízi várat. Szabadidő a városban vagy fakultatív programként egy rövid hajókázáson is részt vehetünk, élvezve az Alpok panorámájának szépségét. Ezután mindenki a vendégünk egy borkóstolóra, ahol megízlelhetnek párat a helyi különlegességekből, pár finom falat kíséretében.

3. nap: Verona- Budapest

Reggeli után magunk mögött hagyva a tavat és környékét hazaindulunk, de még ellátogatunk Itália legromantikusabb városába, Veronába, és a városi sétánk alatt megnézzük a napjainkban méltán híres opera- és színházi előadásairól nevezetes, esti fényekkel kivilágított ókori Arénát, Júlia házát, a Dómot és sétálunk a város terein és utcácskáin. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 nap 1 főre a Garda-tónál, buszos utazással, reggelivel, idegenvezetéssel, programokkal – Vicenza, Brescia, Sirmione, Verona

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére