3 éjszaka Izlandon, Reykjavíkban, repülőjeggyel, illetékkel, helyi buszos utazásokkal, reggelivel, programokkal

Ajánlat kód: 33710
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

335.200 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33710

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kalandozz Izlandon, Reykjavíkban és környékén, ahol rengeteg izgalmas program és gyönyörű táj vár!

Időpontok

  • 2022. aug. 30 - szept. 3.: , 335.200 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A repülőjegyeket a 23 kg-os feladható poggyásszal
  • A reptéri illetéket
  • A helyi autóbuszos közlekedést
  • A 3 éjszakai szállást
  • Büféreggelit
  • Az útlemondási biztosítást
  • A felsorolt programokat belépődíjakkal (Perlan kilátó, Arbaer-skanzen, Skálholt templom)

Az ár nem tartalmazza

  • Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 470 Ft/nap
  • Belépők

Felár:

  • Egyágyas felár: 92.000 Ft

Szállás

3 éjszaka Reykjavíkban egy 3 csillagos szállodában, kétágyas, fürdőszobás szobákban.

Program

1. NAP:

A délutáni órákban elutazás Budapestről egy nyugat-európai átszállással Reykjavíkba. Megérkezés éjfél körül (helyi idő szerint), majd transzfer a belváros közeli szállodába (3 éj).

2. NAP: REYKJAVÍK, KÉK LAGÚNA

Autóbuszos és gyalogos városnézés a gyönyörű fekvésű izlandi fővárosban, Reykjavíkban. A fő attrakciók a következők: Hallgríms-templom (melynek homlokzata az amerikai űrrepülőgépekre emlékeztet), a Tjörnin-tó partján álló városháza, a Perlan kilátó, az Arbaer-skanzen stb. A városnézés után szabadidő a hangulatos sétálóutcákon, lehetőség múzeumlátogatásra, vagy:
Fakultatív program: Kék Lagúna
Kirándulás a Reykjavík közelében található híres geotermikus fürdőbe, melynek vízhőmérséklete 38 Celsius fok körül van télen, nyáron.
A fakultatív program ára: 29.900 Ft (belépődíjjal, transzferrel, törölköző használattal). Jelentkezési határidő: legkésőbb 1 hónappal indulás előtt.

3. NAP: REYKJAVÍK / VATNAJÖKULL GLECCSERMEZŐ, JÖKULSÁRLÓN (GLECCSERLAGÚNA), FEKETE-ÖBÖL, SKÓGAFOSS VÍZESÉS, SELJALANDSFOSS VÍZESÉS

Szabad program Reykjavíkban, lehetőség ismerkedésre a város egyéb nevezetességeivel. Sokféle látnivalóból lehet választani (pl. Nemzeti Múzeum, Nemzeti Galéria, Saga múzeum, Volcano show, óriási geotermikus medencék a Laugardalur parkban, botanikus kert, állatkert, hajókirándulás az öbölben stb.), vagy:
Fakultatív program: Kirándulás Izland déli partjai mentén, gyönyörű tájakon át a Jökulsárlón gleccserlagúnához (kb. 13-14 órás program sok buszozással).
A sziget délkeleti részén található egy óriási gleccsermező, a Vatnajökull, melynél nincs nagyobb Európában (UNESCO világörökség). A több mint 2000 méter magas hegységből lenyúló gleccsernyelvek leérnek majdnem a tengerszintig, utazásunk során számtalan gleccserben gyönyörködhetünk. Hosszabb pihenőt tartunk majd a legnagyobb gleccserlagúnánál (Jökulsárlón), különleges élmény az óriási jégtömbökkel „teleszórt” tó látványa (a grandiózus gleccserrel a háttérben). Körülbelül 45 perces sétahajózás a gleccserlagúna hatalmas jégtömbjei között, majd visszaútban Reykjavíkba pihenőt tartunk a híres Fekete-öbölnél (óriás bazaltoszlopok, merész alakú sziklák a tengerparton), a Skógafoss és a Seljalandsfoss vízesésnél. Ez utóbbi különlegessége, hogy a látogatók akár a vízesés mögé is besétálhatnak.
A fakultatív program ára: 56.200 Ft (hajójeggyel).

4. NAP: SKÁLHOLT, ARANY KÖRÚT (GULLFOSS VÍZESÉS, GEYSIR, THINGVELLIR NEMZETI PARK), REYKJAVÍK

Kirándulás Reykjavík környékén. Első megállónk Skálholt falucska, mely Izlandon fontos történelmi emlékhelynek számít, itt volt valaha a sziget ősi püspöki székhelye. A modern templom és a hozzá kapcsolódó kiállítás megtekintése után a lenyűgöző Gullfoss vízesést nézzük meg. Ezután izlandi utazásunk egyik legfontosabb attrakciója következik: Geysir (innen származik a gejzír szó, amit a világ szinte minden nyelvében használnak). Bár az eredeti gejzír néhány évtizede már nem működik, a mellette lévő Strokkur gejzír továbbra is aktív, 5-10 percenként feltör 15-20 méteres magasságig.
Délután az UNESCO világörökséghez tartozó Thingvellir Nemzeti Parkba látogatunk. Ez utóbbi nevezetesség két okból is nagy jelentőséggel bír. Egyrészt itt tartották a világ egyik legelső parlamentjét több mint 1000 évvel ezelőtt, másrészt sehol máshol a Földön nem lehet tanulmányozni ilyen jól a geológiai tektonikus lemezek szétválását.
A késő délutáni órákban érkezünk vissza Reykjavíkba, ahol a következő nevezetességekkel folytatjuk a buszos városnézést: a Höfdi palota (Reagan és Gorbacsov emlékezetes 1986-os találkozójának színhelye), a szép tengerparti sétány, a Harpa üvegpalota és a régi kikötő.
Késő este transzfer a repülőtérre, elutazás Reykjavíkból éjfél körül.

5. NAP:

Érkezés Budapestre a délelőtti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 éjszaka Izlandon, Reykjavíkban, repülőjeggyel, illetékkel, helyi buszos utazásokkal, reggelivel, programokkal

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére