3, 4 vagy 5 napos nyaralás 2 főre a természetközeli Hercegasszony Birtokon, Mezőtúron, reggelivel, wellness használattal

Ajánlat kód: 38821
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

77.400 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 38821

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Nyaraljatok akár 5 napot a természet lágy ölén, a Körösnél, a Hercegasszony Birtokon!

Felhasználható

  • 2022. június 15-augusztus 31. között

Opciók

  • 2 éjszaka 2 személyre: , 77.400 Ft
  • 3 éjszaka 2 személyre: , 110.100 Ft
  • 4 éjszaka 2 személyre: , 138.800 Ft

Az ár tartalmazza 2 személyre

  • 2, 3 vagy 4 éjszaka szállás a főépületében lévő superior kétágyas szobákban, vagy az apartman épületben található, konyhával felszerelt standard apartszobákban (az ár megegyezik)
  • Bőséges reggeli választék a szálloda főépületében található exkluzív étteremben, az Iréne Bisztróban a Körös völgy varázslatos gasztronómiai remekeivel - igény szerint az ételallergiások kéréseit is teljesítik
  • A szálloda wellness világának használata, hosszított nyitvatartással, csodálatos panorámával a Körös túrtői Holtágára: beltéri medence élményelemekkel, jacuzzi, infraszauna, finn szauna
  • Ingyenes őrzött parkolás
  • Fürdőköpeny bekészítés
  • Ingyenes WiFi a szálloda egész területén

Felár

  • Házi kedvenc: 4 000 Ft / állat / éj (5 kg alatt) - kizárólag apartszobákban
  • Hétvégi felár (péntek, szombat): 2.000 Ft / fő /éj

A mezőtúri Hercegasszony Birtokon elvonulhattok a világ zajától, s élvezhetitek a természet közelségét is! Érdemes ellátogatni a Szarvasi Arborétumba, amely a város legnagyobb turisztikai vonzereje. A Holt-Körös partján elterülő kert alapítója Bolza József (Pepi gróf), kinek örököse, Bolza Pál folytatta azt a csodálatos munkát, amely egy világhírű tájképi kertet hozott létre. A Szarvasi Arborétumban öt fás gyűjtemény található 82 hektáron, a világ számos tájáról érkezett, több mint 1600 fa- és cserjefajjal. Az év minden napján varázslatos látványt nyújtó kert számos kiegészítő programmal és bemutatóhellyel várja a természet szerelmeseit.

Kicsiknek és nagyoknak egyaránt felhőtlen kikapcsolódást nyújt a Körösvölgyi Állatpark, ahol testközelből ismerhetők meg a Kárpát-medencében egykor és ma honos állatfajai. A főépületben kialakított, összesen 7000 literes akváriumban pedig a hazai vizeink halaiban gyönyörködhetnek a látogatók.

Az Anna-liget parkjában egy 2100 méteres sétány mentén madárvolierek, ragadozóházak, lekerített vizes élőhely, mókusház, illetve nagy kifutók adnak otthont a több mint 50 féle állatfaj, több száz egyede számára.

Az állatpark lakói között védett és nem védett fajokat egyaránt fellelhetünk. A látogatók olyan rejtett életmódot élő állatokkal találkozhatnak, mint a nyest, az uhu, az uráli bagoly, a nyestkutya vagy az aranysakál. A kialakított vizes élőhelyen több mint 15 féle vízimadár él.

Az Anna-ligetben láthatunk gímszarvast, őzet, dámszarvast, vaddisznót és rókát is, melyek általánosan ismert fajnak számítanak, mégis ritkán kerülnek a természetjárók szeme elé a szabadban. A park legnagyobb attrakcióját az európai bölények jelentik, melyek a Maros és a Sárrét közti terület régmúlt élővilágát idézik, hiszen ma már hazánkban sehol nem élnek vadon. Az állatpark nagy látványossága továbbá a jávorszarvas és a fakókeselyű is.

A gyerekek kedvence az állatsimogató, a Kölyök-zug játszótér. Az interaktív tanösvényelemek a természetismereti játszva tanulás lehetőségét kínálják

Hercegasszúny Birtok, Mezótúr

A szálloda Mezőtúr és Szarvas között található, a Körös Túrtői holtágának közvetlen vízpartján. A több mint száz éve épült kastélyt a mai kor igényeinek megfelelően újították fel, ahol 13 szobában 26 fő részére tudnak szállást biztosítani. Csendes elegancia, pihentető, festői környezet - ez adja a Hercegasszony Birtok színvonalát.

Az egykori hercegasszony, Lelbach Irén nemesi életének elegáns ízlésével, kényelmével és meghitt hangulatával várnak mindenkit. Távol az utaktól és a város zajától, a régmúlt idők egy szelete elevenedik meg itt fiatalos, modern köntösben. A Hercegasszony Hotel stílusos környezete virágos parkkal és gyümölcsös kertekkel tündököl az alföldi táj üde, zöld édenkertjeként.

A megszokottnál nagyobb wellness részlegben jakuzzi, úszómedence, finn és infraszauna nyújt különleges, stresszoldó élményt a 21. század urbanizmusban megfáradt emberei számára, akik pár napra elmenekülnének a város zajától. Ha feltöltődésre, kikapcsolódásra, kényelemre vágyik, elegáns és stílusos, ugyanakkor friss atmoszférát kínál a hotel.

Az étteremben, az Irene Bisztroban helyi gasztronómiai specialitásokkal igyekeznek fokozni a stílusos vidék feledhetetlen élményét, a nyári időszakban pedig óriási grillterasz teszi teljessé a kínálatot. Szezonális és friss alapanyagokból készült étkeiket a helyi borászok selymesen fénylő borkülönlegességeivel kísérheti nyáron, a teraszon ücsörögve, télen pedig a tágas, hangulatos bisztróban.

Jó utazást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3, 4 vagy 5 napos nyaralás 2 főre a természetközeli Hercegasszony Birtokon, Mezőtúron, reggelivel, wellness használattal

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére