Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

29.980 Ft helyett 14.990 Ft: Degeneratív elváltozások, gerincbántalmak tanfolyam a Buddha Stúdióban leendő vagy már aktív masszőröknek vállalkozásbővítés céljából

Buddha Studio
4.6 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

14.990 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
29.980 Ft 50% 14.990 Ft
Buddha Studio
06/20-367-5055
www.buddhastudio.hu

Akció Leírása

Vedd észre magadon vagy másokon a mozgásszervi problémák tüneteit, készíts átfogó kezelési tervet, így segítve a hozzád forduló embereken!

Az ár tartalmazza

  • Elméleti és gyakorlati oktatás díja
  • Tanfolyami kellékek (tanfolyami jegyzet, stb.) díja

Fontos

  • Vállalkozóként végezhető tevékenység TEÁOR azonosítója: 960401 – Fizikai közérzetjavító szolgáltatás; frissítő, relaxáló masszázs

Degeneratív folyamatoknak hívjuk a szervezet egyes struktúráinak elhasználódásával, öregedésével összefüggő patológiás tüneteit. A mozgásszervi betegségek kapcsán a degenereatív folyamatokat kopásoknak nevezzük, amely mutatja az ízületekben végbemenő változásokat. A degeneratív változások elsősorban az ágyéki és a nyaki gerincszakaszon vezetnek tünetekhez. Túlnyomó része porckorongsérv, kisízületi degeneráció, valamint következményes gyulladás áll a hátterében.

A mozgásszervi betegségek kezelési elvei

A kezelési elvek nagymértékben támaszkodnak az Anatómiai, Orthopédiai, Traumatológiai ismeretekre és a svéd és gyógymasszázs ismert és gyakorolt fogásaira, kimozgatásaira. Általánosságként elmondhatjuk, hogy testtájanként fogunk haladni és ezen belül kezeljük az elváltozásokból adódó tüneteket. A gerinc stabilitásának megőrzésében a gerincbarát életmód segíthet. Fontos az extrém és a kóros irányú terhelések elkerülése, rendszeres testmozgás, gerincerősítő torna.

Mi a cél?

A gyógyulás érdekében nem elég a betegséget kezelni, hanem a beteget, az egész személyt kell a terápiás folyamat középpontjába helyezni, annak biológia, lelki és társadalmi állapotát figyelembe venni.

A degeneratív elváltozások képzés célja

Olyan szakemberek képzése, akik az elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátításával képesek lesznek anamnézisek felállítására, tünetek, felismerések, kórképek, terápiás lehetőségek, életmódbeli tanácsok adására. A degeneratív elváltozások felismerése elengedhetetlen tudás a masszőrök, gyógytornászok számára.

Kinek ajánljuk a tanfolyamot?

Leendő masszőröknek, akik szépségszalonban, hotelben, wellness központban, egészségközpontban kívánnak elhelyezkedni vagy egyéni vállalkozást akarnak működtetni, bővíteni.

A Buddha Stúdió

A stúdió fő tevékenységként oktatással segíti jelentkezőit. A célja, hogy olyan valódi, azonnal használható, gyakorlatalapú és nem könyvszagú tudást nyújtson tanulóinak, amellyel lehetőségük nyílik egy új, akár sorsfordító életúton való elindulásra. A stúdió munkatársai folyamatosan képzik magukat is, hogy tágítsák saját látókörüket, és hogy mindig napra készek legyenek, hiszen hitvallásuk szerint a tanulásnak csak kezdete van, de vége nincsen.

Legyen szép napod!

06/20-367-5055

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Degeneratív elváltozások, gerincbántalmak tanfolyam a Buddha Stúdióban

Fontos

2018.09.14. - 2018.10.01 • Időpont: 2018. október 1. (hétfő), 16.00-20.30 • Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges a jelentkezési lap kitöltésével, amelynek megjegyzés rovatába kérjük beleírni az Alkupon kódjait, a titkos kódot is: http://www.buddhastudio.hu/jelentkezesi-lap • Érdeklődni lehet: telefonon vagy emailben: 06 (20) 367 5055, buddhastudio.hu@gmail.com • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 08:45-17:00
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, 2 em.
(ÉTK Irodaház, 24-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére