292.810 Ft helyett 195.290 Ft: 8 napos pihenés 1 főre Görögországban, Korfun, repülőjeggyel, all inclusive ellátással, a Memento Kassiopi Resortban****

Ajánlat kód: 33570
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

195.290 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33570

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Tölts el egy felejthetetlen hetet Görögország egyik legnépszerűbb szigetén, a sok-sok látnivalóval is rendelkező Korfun!

Korfunak izgalmas történelmi múltja van: olyan hely, ahol velenceiek, franciák, britek is hátrahagyták lábnyomukat. A multi-kulturális örökség, a történelmi műemlékek, a megkapóan szép természet, a kristálytiszta tengervíz, a remek időjárás Korfut a mediterrán térség egyik legnépszerűbb célállomásává tette, amelynek varázslatos hangulata minden évben sok látogatót vonz a szigetre. A sziget strandjai igen változatos képet mutatnak: Sidari térsége, Pelekas és Glyfada öblei finomhomokos strandjairól nevezetesek, Paleokastrica sziklás partszakaszán és kristálytiszta öbleiben különleges természeti látványosságban lesz részünk.

Memento Kassiopi Resort**** Korfu

A Memento Kassiopi Resort resort a nyilvános köves/sziklás strandtól kb. 300 m-re található, ahova shuttle busz közlekedik térítésmentesen (meghatározott időszakokban). Kassiopi települése kb. 300 m-re, Korfu város kb. 35 km-re, Korfu repülőterétől kb. 35 km-re található. A hangulatos, nagy területen lévő üdülőfaluban központi étterem, medence-snack bár várja a vendégeket. A kertben szabadtéri medencék, gyermekmedence található. A napernyők, napágyak a medencénél térítésmentesen vehetők igénybe, strandtörölközők a recepción térítés ellenében igényelhetők. A tengerparton a napágyak és napernyők térítés ellenében vehetők igénybe. A szórakozásról animációs és sport programok, valamint esti show műsorok gondoskodnak. A szálloda területén wireless internetezési lehetőség térítésmentesen vehető igénybe a lobby/recepció területén. Térítés ellenében üzletek, széf a recepción, autóbérlés, orvosi ellátás, konferencia terem bérlés.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 7 éjszaka szállás a Memento Kassiopi Resortban****
  • All inclusive ellátás
  • Repülőjegy

Az ár nem tartalmazza

  • Adók és illetékek 35.000 Ft/fő (változhat)
  • Utasbiztosítás
  • A megadott árak az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák, melynek összege a helyszínen fizetendo. Mozgáskorlátozottak számára speciálisan kialakított szoba igényelhető.

Részvételi díj
Részvételi díj 7éj/fő Ár-tól Július Augusztus Szeptember
STANDARD SZOBA 237.100 Ft 256.250 Ft 261.190 Ft
SUPERIOR SZOBA 250.450 Ft 273.890 Ft 277.490 Ft

All inclusive ellátás: 07:00-22:30 között vehető igénybe és az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, ebéd, vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben. A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok térítésmentesen fogyaszthatók. Az import alkoholos és alkoholmentes italok, frissen facsart gyümölcslevek térítés ellenében vehetőek igénybe, illetve az oriental bár szolgáltatásai is.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

8 napos pihenés 1 főre Görögországban, Korfun, repülőjeggyel, all inclusive ellátással, a Memento Kassiopi Resortban****

Fontos

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére