28.990 Ft helyett 25.990 Ft: Advent és havas élmények a Tátrában, a lengyelországi Zakopanéban, 2 nap/1 éjszaka 1 személyre félpanzióval, buszos utazással

Ajánlat kód: 31711
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

25.990 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 31711

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Karácsonyi készülődés és havas kalandok, kutya- vagy lovasszánozás a bájos Zakopane városkájában!

Időpont

  • 2018. december 8-9.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazást autóbusszal
  • 1 éjszaka szállást 2 ágyas fürdőszobás szobákban, lengyelországi panzióban
  • Félpanziós ellátást
  • Magyar nyelvű csoportkísérőt
  • Idegenforgalmi adót / Üdülőhelyi díjat

Az ár nem tartalmazza

  • BBP utasbiztosítást: 1.970 Ft/fő/2 nap
  • Belépők

Belépők

  • Zakopane lovaskocsizás vagy lovasszánozás kb.: 252 PLN/4 fő/kocsi
  • Zakopane Gubalowka felvonó: kb. 25 PLN/fő
  • Donovaly felvonó: kb. 10 Euro/fő (oda - vissza)
  • Donovaly kutyaszán: kb. 45 Euro/fő (30 percre kb.)
  • Donovaly kutyaszán: kb. 80 Euro/fő (1 óra kb.).
  • Wellness Goracy Potok - egyénileg

Program

1. nap: Indulás a kora reggeli órákban Budapestről autóbusszal, folyamatos utazás Szlovákiáig egy rövid pihenővel. Érkezés kora délelőtt az Alacsony-Tátrába, a 980 m magasan fekvő Donovalyba, amely Szlovákia egyik legkedveltebb síközpontja.

Az érkezést követően szabadprogram, ebédelési vagy kutyaszánozási lehetőség. Szabadprogram után elutazás a Lengyel-Tátra fővárosába, Zakopanéba. Megérkezés a délutáni órákban. Egy kisebb városnézés keretében megtekintjük Zakopane nevezetességeit, és megismerkedünk Lengyelország téli fővárosának érdekes történeteivel. Séta a górál stílusú házak között, a híres fatemplom megtekintése, majd fakultatív (egyénileg, ha időnk engedi) program keretében fogaskerekűvel feljuthatnak a Gubalowka hegyre (kb. 25 PLN/fő), ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a városra és az azt körülölelő hegyekre. Este szállásunk elfoglalása, vacsora, fakultatív programként ellátogathatunk egy igazi lengyel élményfürdőbe.

2. nap: Reggeli után meglátogatjuk a híres sajtpiacot és bazárt, ahol még kedvünkre vásárolhatunk ízletes, tradicionális sajtokat, helyi kézműves portékákat, faárukat, szépen kidolgozott bőr- és irhaárukat, na meg a jól ismert tejkaramellát is megtaláljuk itt. Szabadprogram, majd a délutáni órákban elutazás Zakopanéból, Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Advent és havas élmények a Tátrában, a lengyelországi Zakopanéban, 2 nap/1 éjszaka 1 személyre félpanzióval, buszos utazással

Fontos

Időpont • 2018. december 8-9

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére