288.000 Ft helyett 225.000 Ft: 9 ország, 6 város, fehér éjszakák, Skandinávia és a balti államok hajóúttal fűszerezve, 9 nap / 8 éjszaka 1 főre reggelivel, buszos utazással

Ajánlat kód: 33902
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

225.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33902

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Lenyűgöző fehér éjszakák Skandináviában, hajókázás, mesés tájak és izgalmas városok e felejthetetlen júniusi kiránduláson!

Időpontok:

  • Június 16.
  • Augusztus 03. 
  • Augusztus 31.  

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 8 éjszaka szállás 3 és 4*-os szállodákban, ebből 2 éjszaka hajón
  • Reggeli
  • Buszos utazás

Felárak

  • Fakultatív vacsora
  • Egyágyas felár (hajókon nem lehetséges) 44.000 Ft

Program

1. NAP: SZEGED (PÉCS, DEBRECEN) – BUDAPEST – SZLOVÁKIA – CSEHORSZÁG – DREZDA (680 km)

Reggeli indulás után utazás Szlovákián és Csehországon keresz­tül Németországba. Először Szászország fővárosát, Drezdát tekintjük meg. Sétánk során a II. Világháború után gyönyörűen újjáépített város épületeit csodálhatjuk meg: a Semperopert, a Miasszonyunk-templomát, a Brühl-teraszt, melyet Európa erké­lyeként is emlegetnek. Érdekes, hogy az Elba partjánál végzett modernizálások – egy autópályahíd építése – miatt az UNESCO elvette a várostól a világörökség kitüntető címet. Este szállás­foglalás Drezdánál *** hotelben.

2. NAP: BERLIN – ROSTOCK/TRAVEMÜNDE – TRELLEBORG (680 km)

Reggel továbbindulunk, a déli órákban betérünk egy buszos városnézésre Berlinbe. TV torony, városháza, Brandenburgi kapu, Arany Angyal. Folytatjuk utunkat Rostockba. Egy esti séta keretében ismerkedünk az egykori Hanza-város nevezetességei­vel, majd kimegyünk a kikötőbe, ahol hajóra szállunk és elhagy­juk Németországot. Éjszaka kompátkelés a Balti-tengeren. Szállás a hajón 4 ágyas (igény esetén 2 ágyas) tusolós/WC-s kabinokban.

3. NAP: MALMÖ – GRÄNNA – STOCKHOLM (620 km)

Kb. 6 órakor érkezés Svédországba. Korai reggeli a hajón. Kikötés után az ország harmadik legnépesebb településének, Malmönek a megtekintése szerepel programunkban. Láthatjuk a Malmöhus egykori erődítményét, a Szent Péter-templomot, valamint Svédország legmagasabb épületét. Ezt követően foly­tatjuk utunkat a főváros felé. Útközben egy rövid sétát teszünk a cukorkák városában: Grännában. Itt megtekintünk egy cukorka­készítő műhelyt (vásárlási lehetőség) és sétálunk a városkában. Szállás már Stockholmnál ****-os hotelben.

4. NAP: STOCKHOLM – TURKU (310 km)

Reggeli után egész napos városnézés Stockholmban. Megcsodáljuk többek között a királyi palotát, melynek udva­rán a királyi őrségváltás is népszerű látványosság. A palota szo­bái díszítésükben méltóak a királyi családhoz. A palota mellett van a koronázási templom és az érdekes finn templom. Az óvá­ros, a Gramla Stan egy szigeten található, épületei többszáz évesek. Közelükben található a parlament. A stockholmi város­háza Észak-Európa egyik legszebb épülete. Délután sétálunk a modern belvárosban. Ezt követően egy különleges látványos­ságot, a Vasa múzeumot keressük fel. Itt egy csodaszép régi vitorlás hadihajó tekinthető meg, mely első útján elsüllyedt. Kiemelték a vízből, renoválták és kiállították. Este ismét hajóra szállunk és elindulunk Finnország felé. Szállás a hajón 4 ágyas (igény esetén 2 ágyas) tusoló/WC-s kabinokban. A hajó fedél­zetén vannak székek, ekkor van lehetőség megcsodálni, hogy a napkorong milyen későn bukik bele a tengerbe, továbbá azt, hogy éjfél után nem sokkal már ismét megjelenik a keleti hori­zonton. Erre a napra a vacsorát külön lehet rendelni.

5. NAP: TURKU – HELSINKI (170 km)

Reggel érkezés Turkuba. Kezdjük is egyből a városné­zést Finnország egyik legjelentősebb történelmi városában. Az ország első egyetemét, a Turkui Királyi Egyetemet itt ala­pították. Ezt követően folytatjuk utunkat a finn fővárosba, Helsinkibe. A déli órákban érkezés Helsinkibe. Buszos és gya­logos városnézésünk során megcsodáljuk többek között a híres Olimpiai stadiont, a magyar olimpikonok legsikeresebb olimpi­ájának központi épületét. A Sibelius-emlékmű egy női szobrász­művész különleges alkotása. A Szenátus téren található a város legnagyobb temploma. További érdekességek: kikötő nagy for­gatagú piaccal, illetve a Sziklatemplom, mely a modern épí­tészet egyik legszebb alkotása. Programunk befejezése után a központ közelében található kikötőben hajóra szállunk és elhagyjuk a skandináv térséget, a Baltikum felé vesszük az irányt. A kompátkelés során gyönyörködhetünk a Finnországhoz tartozó sok szigetben és a Balti-tengerben. Észtországba, Tallinnba érkezésünk után szállás ***-os hotelben.

6. NAP: TALLINN –TURAIDA – RIGA (300 km)

Reggeli után városnézés Tallinnban. Az óváros várfallal volt kör­bevéve, ennek több emléke látszik mai napig is: ágyútorony, városfal, körbástyák… A Nyevszkij-székesegyház, a városháza és a belváros, mind-mind megkapó látványosság. Láthatjuk, milyen finoman elegáns város Tallinn. Szabadprogram után déli irányba indulunk és elhagyjuk Észtországot és Lettországba lépünk át. Először a Turaida várat keressük fel, mely egy ter­mészetvédelmi parkban található. A többszáz éves erődöt szé­pen felújították. Továbbutazva Rigában elfoglaljuk szállásunkat ***-os hotelben.

7. NAP: RIGA – RUNDALE – VILNIUS (300 km)

A reggelit követően megismerhetjük a Balti-tengerhez tartozó Rigai-öböl partján lévő festői lett fővárost. A régi kereskedővá­rost, a most 1 millió lakosú Rigát a Hansa-időkben városfal védte. Városnézésünk során ennek lőportornyát, a dómot (XIII. szá­zadi), a Szt. Péter-templomot és sok egyéb középkori emléket tekintünk meg. A történelmi belváros az UNESCO Világörökség Listáján is megtalálható egyedi szépségének köszönhetően. Délután továbbindulunk Litvánia felé. Útközben megállunk a Balti államok egyik legszebb látványosságánál, a Rundale kastélynál. A barokk építészet gyöngyszeme a szépen felújított palota. A parkja is megérdemel egy kellemes sétát. Programunk után elhagyjuk Lettországot. Az esti órákban érkezés a szállásra, Vilniusba mely ***-os hotelben lesz.

8. NAP: VILNIUS – LENGYELORSZÁG (640 km)

Reggel városnézés a litván fővárosban. A gyalogos sétánk során megtekintjük a hangulatos óváros mellett a gótikus Szent Anna-templomot, a barokk Péter Pál-templomot. Az ezt követő szabadprogram alatt lehet emléktárgyakat is vásárolni. Délután elhagyjuk Litvániát és továbbutazunk Lengyelországba. Az esti órákban szállásfoglalás **** hotel Kielcénél.

9. NAP: LENGYELORSZÁG – SELMECBÁNYA – BP. (530 km)

Lengyelországon és Szlovákián keresztül hazautazunk. Útközben rövid sétára megállunk a világörökség listán is sze­replő Selmecbányán és a belvárosban nézelődünk: Óvár, plébá­nia templom, városháza. Folytatjuk utunkat, Parassapusztánál lépünk be hazánk területére. Budapestre érkezés az esti órák­ban. Ezután utasainkat a felszállási helyükre szállítjuk.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

9 ország, 6 város, fehér éjszakák, Skandinávia és a balti államok hajóúttal fűszerezve, 9 nap/8 éjszaka 1 főre reggelivel, buszos utazással, júniusban

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére