Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

282.500 Ft helyett 226.000 Ft: Ismerd meg a Baltikum és Szentpétervár szépségeit – 7 vagy 10 nap, repülővel vagy busszal, 3-4-csillagos szállással, reggelivel

Netida Travel Utazasi Iroda
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

226.000 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
282.500 Ft 20% 56.500 Ft
Netida Travel Utazasi Iroda
1074 Budapet, Hársfa utca 21
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0214
netida.hu/

Vélemények

R. Henrik

Mi rajtuk keresztül voltunk Toszkánában, tündéri volt, máris indulnék vissza!

G. Brigitta

Rengeteg célország van a kínálatban, mi is olaszban voltunk, tökéletesen meg voltunk elégedve a szállással.

V. Balázs

Ha Te magad szervezed a külföldi utadat, és nem csomagot veszel, akkor mindenképp nézd meg a kínálatukat szállásfoglalás előtt, mert tényleg sokat lehet vele spórolni!

Akció Leírása

Indulj északnak, ahol varázslatos tájak megannyi élményt tartogatnak!

Opciók:

7-10 napos körutazás egy főnek: Baltikum - Szentpétervár

 • Autóbuszos utazással, 2018.07.17. - 07.26.: 282.500 Ft helyett 226.000 Ft
 • Repülős és autóbuszos utazással, 2018.07.18. - 07.24.: 331.250 Ft helyett 265.000 Ft + reptéri illeték
 • Autóbuszos utazással, 2018.08.13. - 08.22.: 282.500 Ft helyett 226.000 Ft
 • Repülős és autóbuszos utazással, 2018.08.14. - 08.20.: 331.250 Ft helyett 265.000 Ft + reptéri illeték

Az ár tartalma egy főnek:

 • A leírt alapprogram
 • Szállás 3- és 4-csillagos szállodákban
 • Reggeli
 • Magyar nyelvű idegenvezetés
 • Útlemondási biztosítás (egészségügyi probléma esetére)
 • Fix, foglaláskor választható ülőhely az autóbuszon
 • Repülővel történő utazás esetén: a retúr repülőjegy alapára, egy maximum 20 kg-os poggyász feladása, egy kézipoggyász szállítása, Ferihegy-közeli parkolás az út teljes időtartamára

Fontos tudnivalók:

 • Belépők ára: kb. 40 € + 700 RUB + fakultatív programok
 • A megadott belépők árai közelítő értékek, kisebb eltérések előfordulhatnak
 • A reptéri illeték külön fizetendő
 • Oroszországban kötelező a vízum! A vízumhoz szükséges Oroszországra is érvényes betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás, illetve a hazaérkezéstől számított minimum 6 hónapig érvényesnek kell lennie az útlevelednek!

Buszos fel- és leszállási helyek:

 • Kb. reggel 6.30, OMV töltőállomások, Budapest, Üllői út
 • Kb. reggel 2.00, TESCO Extra Debrecen-Kishegyesi út, Debrecen, Kish
 • Kb. reggel 5:00, Decathlon, Dunaújváros, Kandó Kálmán tér
 • Kb. reggel 4:30, MOL, Füzesabonyi, Füzesabony
 • Kb. reggel 5:00, Lukoil, Gyöngyös
 • Kb. reggel 5.15, Parkoló, Kecskemét, Deák Ferenc tér
 • Kb. reggel 4:45, Kiskunfélegyháza, Szent János tér 1.
 • Kb. reggel 3.45, McDonald's, Miskolc, Búza tér
 • Kb. reggel 1.40, Nyíregyháza, Állomás tér
 • Kb. reggel 3.00, Domus Parkoló, Pécs, Vasút utca
 • Kb. reggel 4:00-4.15, Szeged Étterem, Szeged, Széchenyi tér
 • Kb. reggel 4:00, RobotWash Shell Szekszárd, Szekszárd, Rákóczi utca

Repülős fel- és leszállás:

 • Liszt Ferenc Airport, Budapest, Ferihegy

Pillantsd meg Te is a Hanza-városok építészeti remekműveit, és járd körbe mindhárom balti fővárost, Vilnius-t, Rigát és Tallinnt is! Kirándulj fényűző cári paloták, rezidenciák nyomában, és ismerd meg Szentpétervárt helyi magyar idegenvezetővel!

Most mindezt egy fantasztikusan tartalmas út során teheted meg, autóbusszal, vagy repülővel és busszal utazva - amelyiket Te választod! Várnak az érdekesebbnél érdekesebb látnivalók, ne hagyd hát ki Te sem életed kalandját!

Lássuk, pontosan mi vár Rád! Íme, a program!

 • 1. nap SZEGED (PÉCS, DEBRECEN) – BP. – SZLOVÁKIA – VARSÓ (870 km)

Reggeli indulás, Parassapuszta után Szlovákián keresztül utazás Lengyelországba. Varsóba érve az esti órákban belvárosi séta és nézelődés. Barokk házak, főtér, dóm környéke… Szállás Varsóban. A késő esti érkezés miatt itt nincs vacsora.

 • 2. nap VARSÓ – TRAKAI – VILNIUS (460 km); REPÜLŐSÖKNEK: BUDAPEST – VILNIUS

Litvániába érkezve kis kitérőt teszünk Trakai felé. Gyönyörködünk a tájban, melyet 61 tó színesít. Megtekintjük a Vytautas várat belülről is, melyet szintén egy tó öleli körbe. A repülős utasok – menetrend függvényében –, átszállással utaznak Vilniusba és a városnézés előtt csatlakoznak a csoporthoz. A litván fővárosba érve városnézés; a hangulatos óvárosban megcsodáljuk többek közt a gótikus Szent Anna-templomot a barokk Péter Pál-templomot. A főtér katedrálisa és harangtornya szintén látványos. Szállás Vilniusban.

 • 3. nap VILNIUS – RIGA (300 km)

Reggeli után, amennyiben valami még kimaradt az előző napi vilniusi városnézésből, akkor azt még indulás előtt megtekintjük. Ezt követően Lettországba utazunk. A Balti-tengerhez tartozó Rigai-öböl partján lévő festői fővárosban városnézés. A régi kereskedővárost, a most 1 millió lakosú Rigát a Hansa időkben városfal védte. Ennek a lőportornyát, a dómot (XIII. századi), a Szt. Péter-templomot, a Fekete fejek házát és sok egyéb középkori emléket tekintünk meg, miközben sétálunk a zegzugos óvárosi utcákon. Ezt követően szabadprogram vagy múzeumlátogatási lehetőség az óvárosban. Szállás Rigában.

 • 4. nap RIGA – SZENTPÉTERVÁR (575 km)

Korán reggel indulunk tovább Oroszországba, Szentpétervárra. A határátlépések időtartamának függvényében alakul az esti sétalehetőség az orosz metropoliszban. Szállás Szentpéterváron (3 éj).

 • 5. nap SZENTPÉTERVÁR – CARSZKOJE SZELO (45 km)

Reggel kezdjük az oroszországi programunkat. Buszos városnézés (helyi, magyar nyelvű idegenvezetővel) a Néva-parti gyöngyszemben. Ízelítőként a látnivalókból: Admiralitás épülete, Néva-parti paloták, Nagy Péter-lovasszobor, Palota tér, Téli Palota. Ezt követően az Ermitázs megtekintésével (belépő) folytatódik szentpétervári programunk. Délután fakultatív program keretében Carszkoje Szeloba megyünk, mely 200 éven keresztül a cárok nyaralója volt. Mesés a barokk Katalin-palota, világhírű a felújított Borostyánterem és a Trónterem. Fakultatív program: Carszkoje Szelo megtekintése belépővel: 19.000 Ft. Estére érkezünk vissza Szentpétervárra, majd szállásunkra. Idegenvezetőnk ezen az éjszakán érdekes programot szervez, mely során, akik szeretnék, meg tudják tekinteni a hidak éjszakai nyitását. Jelentkezés a helyszínen, ár a jelentkezők számától függően alakul. Visszaérkezés a szállodába kb. 01:30 – 02:00-ra.

 • 6. nap SZENTPÉTERVÁR – PETRODVOREC (90 km)

Délelőtt fakultatív program keretében a csodaszép régi cári kastélyt, az orosz Versailles-t, Petrodvorecet, és annak gondozott parkját, szökőkútjait tekinthetjük meg. I. Péter alakította ki a palotát és a nagyon hangulatos díszparkot. Látjuk azt a pompát, amely a cári család életét körbe ölelte. Fakultatív Petrodvorec kirándulás belépővel: 16.500 Ft. Kora délután érkezünk vissza Szentpétervárra, ahol folytatjuk a városnézést (Izsák-székesegyház, Kazányi-székesegyház, Művészetek tere, Nyevszkij Proszpekt), majd szabadprogram. Aki nem szeretne jönni a fakultatív programokra, annak önálló séta Szentpéterváron. A fakultatív programokra a helyszínen nem tudunk jelentkezést elfogadni.

 • 7. nap SZENTPÉTERVÁR – TALLINN (440 km)

Délelőtt először Nagy Péter házát és az Auróra cirkálót tudjuk lefényképezni a Néva-parton. Ezt követően megnézzük a Vérző Megváltó Székesegyházat, melynek sokszínű hagymakupolái meseszépek. Közelében ajándék- és emléktárgy vásárlási lehetőség. Szentpétervári programunkat a Péter Pál erőd és székesegyház megtekintésével fejezzük be. Kora délután hagyjuk el a várost és Észtország felé indulunk. Szállás Tallinnban.

 • 8. nap TALLINN – LETTORSZÁG (710 km); REPÜLŐS UTASOKNAK: TALLINN – BUDAPEST

Délelőtt városnézés az észt fővárosban, Tallinnban. A várost a Hansa időkben várfal védte, melyből a mai napig maradtak fenn tornyok, várfalak, körbástyák. A hangulatos óvárosban sétálunk, ahol éttermek, emléktárgyak is utalnak a gazdag Hansa időkre. A szépen renovált épületek mellett megtekintjük a Nyevszkij-székesegyházat, a városházát és több régi céhházat is. Láthatjuk, milyen finoman elegáns város Tallinn. Repülős utasoknak kora délután transzfer a reptérre és átszállással hazautaznak. (Számukra Budapestre érkezés a késő esti órákban.) Buszos utasainkkal Észtországot és Lettországot elhagyva érkezünk vissza Litvániába. Útközben látványos fenyőerdőket és lombos erdőket is érintünk. Késő délután kitérőt teszünk a Keresztek hegyéhez. Ez egy érdekes, különleges zarándokhely, ahol sokféle anyagból (fa, fém, kő…) állítottak fel különböző méretű kereszteket - ezek száma már több 100.000 db. Utasainknak is lesz lehetőségük keresztet elhelyezni az emlékhelyen. (A helyszínen is lehet többfajta keresztet vásárolni.) Szállásunk Litvániában lesz.

 • 9. nap LITVÁNIA – KAUNAS – LENGYELORSZÁG (710 km)

Reggeli után folytatjuk utunkat Litvánia második legnagyobb városába, Kaunasba. A város egy időben ideiglenes főváros is volt. Gyalogos sétánk során megtekintjük többek között a „Fehér hattyú”-nak nevezett régi városházát, a jellegzetes téglagótika stílusában épített Perkunas-házat, valamint a Vytautas-templomot. Továbbutazunk, és az esti órákban érkezünk Kielcébe, szállásunkra.

 • 10. nap KIELCE – SZLOVÁKIA – BUDAPEST (520 km)

Reggeli után rövid séta Kielce központjában: XII. századi katedrális, Püspöki palota, főutca… Városnézésünk után hazaindulás. Parassapusztai határátlépéssel érkezés az esti órákban Budapestre. Ezt követően mindenkit a felszállási helyére szállítunk.

Jó utat kívánunk!

FIGYELEM! A kedvezmény eltérő lehet, az akcióban szereplő árak a Forint árfolyam mértékétől változhatnak, emiatt pontos árat a végleges kalkuláció tartalmaz forintban!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1074 Budapest Harsfa utca 21
Netida Travel Utazasi Iroda
1074 Budapest, Hársfa utca 21.
1074 Budapet, Hársfa utca 21
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0214

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Körutazás a Baltikumban és Szentpéterváron. Szállás 3- és 4-csillagos szállodában, svédasztalos reggeli egy főnek. Utazás autóbusszal, vagy repülővel és autóbusszal (opcionális). Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Az utazás fix időpontjai: 2018.07.17. - 07.26. és 2018.08.13. - 08.22. (a választott opció szerint, a szabad helyek függvényében) • Amennyiben a vendég egyedül utazik, és nem kíván társulni a szálláson, egyágyas felár kerülhet felszámításra • Az utazáshoz vízum, BBP-biztosítás és a hazaérkezéstől számított minimum 6 hónapig érvényes útlevél szükséges

Az akcióról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát az akció leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 3 munkanapon belül érvényesítsd az Alkuponod a http://netida.hu/kupon-bevaltas/ oldalon vagy emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 08:45-17:00
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, 2 em.
(ÉTK Irodaház, 24-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére