280.000 Ft helyett 228.442 Ft: Napsütéses szilveszter Egyiptomban, a Vörös-tengernél, 8 nap/7 éjszaka 1 főre all inclusive ellátással, repülőjeggyel, illetékkel, transzferrel

Ajánlat kód: 31040
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

228.442 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 31040

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Nem szokványos szilveszteri buli a napsütésben, a Vörös-tengernél, Egyiptom népszerű üdülőhelyén! A télikabátot nyugodtan itthon hagyhatjátok!

Indulási időpont

  • 2018. december 30.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 7 éjszaka szállás standard szobában az Amwaj Blue Beach***** hotelben
  • All inclusive ellátás
  • Repülőjegy
  • Illeték es kerozin pótdíj
  • Transzfer

Az ár nem tartalmazza

  • Kötelező sztornó biztosítás kb. 1.4%
  • Kötelező szilveszteri gálavacsora 77.980 Ft

Hurghada, a Kairótól kb. 450 kilométerre, délre fekvő város a Vörös-tenger és Egyiptom egyik legnépszerűbb üdülőhelye. A csodálatos korallzátonyoknak köszönhetően a helységet a világ egyik legismertebb búvárparadicsomaként tartják nyilván. Az aktív pihenést szolgáló ajánlatok széles skálája, úgymint szörf, vízisí vagy búvárkodás mellett számos étterem, bár, üzlet is megtalálható.

A nyüzsgő bazárokban valóban minden megtalálható, a bazaltszobrocskától kezdve a kézzel festett papiruszokon keresztül egészen az ékszerész-remekművekig és a keleti fűszerekig. A kikapcsolódni vágyókat a szikrázó strandokon kívül wellness központok és szépségszalonok sokasága, az éjszakai élet szerelmeseit pedig diszkók és bárok nyüzsgése várja.

Amwaj Blue Beach*****

A 371 szobával rendelkező szálloda kb. 48 km-re található Hurghada repülőterétől, Hurghada belvárosától kb. 50 km-re, közvetlenül a homokos-korallos tengerparton fekszik. A medencénél és a tengerparton a napernyők és napágyak, matracok és strandtörölközők térítésmentesen állnak a vendégek rendelkezésére. A szórakozásról animációs és sport programok, esti showműsorok gondoskodnak. A szállodát elsősorban pihenni vágyó utasainknak ajánljuk, akik nem bánják, hogy a szálloda távolabb helyezkedik el a belvárostól. A 2010-ben megnyílt szállodában központi étterem, a’la carte étterem (olasz, tenger gyümölcsei - előzetes foglalás szükséges), bárok, diszkó, szabadtéri medencék, gyermekmedence  és kicsi gyermekcsúszda várja a vendégeket.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Napsütéses szilveszter Egyiptomban, a Vörös-tengernél, 8 nap/7 éjszaka 1 főre all inclusive ellátással, repülőjeggyel, illetékkel, transzferrel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére