27.500 Ft helyett 18.000 Ft: Aqua Detox program wellness használattal, kefemasszázzsal és infraszaunázással

Ajánlat kód: 33133
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

18.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33133

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Vegyél részt egy kényeztető, egészségmegőrző, méregtelenítő Aqua Detox programon a Danubius Hotel Margitsziget**** -ben​!

Az ár tartalmazza

  • Aqua Detox program a Danubius Hotel Margitsziget**** -ben

A program tartalma

  • Fitness terem, uszoda, termálmedence, pezsgőfürdő, valamint szauna, gőzkabin és aromakabin használata
  • Aqua Detox 20’ – A kezelés elősegíti a test bioenergia mezőinek helyreállítását, így minden egyes sejt működése javul. Az Aqua Detox olyan frekvenciát bocsát ki, amely gyengéden rezonál az egész testben, Az ionizált víz arra ösztönzi a sejteket, hogy helyreállítsák elektromos egyensúlyukat és így hatékonyabban válasszák ki a salakanyagokat. Az orvosi műszernek minősített berendezés egy lábfürdőhöz hasonló, azzal a különbséggel, hogy a sós vízzel teli tartályba egy elektróda merül, amely igen alacsony áramerősségű egyenáramot termel. Ennek hatására elektrolízis kezdődik, a salakanyagok pedig talpunk mintegy 2000 pórusán át kidiffundálnak a szervezetből.
  • Száraz kefemasszázs 20’ – Félkemény sörtéjű kefével, speciális technikával végzett simogató masszázs, mely fokozza a bőr vérkeringését, eltávolítja a bőr legfelső rétegéről az elhalt hámsejteket, így simábbá, elevenebbé válik a bőrfelszín, ezáltal előkészíthető különböző bőrtápláló pakolásokra is. Emellett méregtelenítő kúrák során, cellulitis kezeléskor is kitűnően alkalmazható az anyagcserét élénkítő hatása miatt
  • Infraszauna 20’ – erősíti az immunrendszert, méregtelenít és a stressz oldására is kiválóan alkalmas.

A Margitsziget a főváros kis ékszerdoboza, ahol rengeteg zöldellő park, nyugalom, madárcsicsergés várja a látogatókat, mindezt pedig a Duna öleli körbe mindkét oldalról. Ősidők óta itt élő fák őrzik a sziget csendjét és hangulatát, amelyet napokig tart teljesen felfedezni. A szigeten szabadtéri színház is működik, ahol a nyári szezonban színvonalas előadásokat tekinthettek meg.

Danubius Hotel Margitsziget****

Enged, hogy Téged is magával ragadjon az elegancia és a stílus kifinomult harmóniája! A Grand Hotel Margitszigetben úgy érezheted magad, mint egy valódi múlt századi arisztokrata. A volt Margitszigeti Nagyszálló épülete páratlan, századfordulós légkört áraszt. Nagystílűen berendezett belső tereiből a hatalmas ablakokon kinézve gyönyörködhet a Duna látványában vagy a Margitsziget ősfáiban.

Wellnessezni vagy gyógyulni vágysz? A hotel vendégei fedett folyosón át közelíthetik meg a Danubius Health Spa Resort Margitsziget szálloda wellness részlegét és élvezhetik a margitszigeti termálvíz áldásos hatásait.

A hotel a kiváló színvonalú szolgáltatások mellett különleges elhelyezkedésének is köszönheti, hogy vendégei konferenciahelyszínként vagy esküvőjük megrendezéséhez is előszeretettel választják.

Legyen szép napod!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Aqua Detox program wellness használattal, kefemasszázzsal és infraszaunázással

Fontos

Az utalvány megvásárlása nem egyenértékű a foglalással. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után érvényesítsd az utalványod emailben, az utazas@netida.hu címen.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére