25.980 Ft helyett 12.990 Ft: Trópusi bambuszmasszázs tanfolyam a Buddha Stúdióban, 7 óra gyakorlattal és távoktatásos elmélettel, magyar nyelvű tanúsítvánnyal

Buddha Studio
4.6 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

12.990 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
25.980 Ft 50% 12.990 Ft
Buddha Studio
06/20-367-5055
www.buddhastudio.hu

Akció Leírása

Használd szakszerűen a bambuszt masszázsra, regenerálásra, közérzetjavításra, tanuld meg a bambusz spa rituálé fogásait és menetét a Buddha Stúdióban!

Az ár tartalmazza

  • Trópusi bambuszmasszázs tanfolyam
  • Elmélet távoktatásban és 7 óra gyakorlati képzés
  • Tanfolyami kellékek (tanfolyami jegyzet, stb.) díját
  • Magyar nyelvű tanúsítvány kiállítási díját

Az ár nem tartalmazza

  • A vizsgadíjat, amely 1.500 Ft, s a képzés előtt a Stúdió által küldött számlaszámra kell utalni

Fontos

  • Tevékenységi kör Teáor-száma: 960401, 960404
  • Szükség esetén angol-német nyelvű Tanúsítványt is kiállítanak (2.500 Ft/nyelv)

A „bambusz Spa” rituálé célja, hogy a meridiánok mentén haladva, az akupresszúrás pontok érintésével és a feng shui kedvelt növényének, a szerencsebambusznak a közvetítésével helyreálljon, illetve megerősödjön a szervezet energiaszintje, elérve, hogy a csi áramlása ne ütközzön akadályokba.

A bambusz jótékony hatásainak ismerete évezredekre nyúlik vissza, csak hazánkba még mindig lassan jutnak el a keletiek ősi csodafegyverei, köztük a bambuszmasszázs.

A keletről származó, bambuszhengerrel végzett masszázs egy erőteljes masszázstechnika, amelynek célja a kötőszövet erősítése és reaktiválása, nyiroktisztítás, valamint a tökéletes relaxációs szint elérése. A masszázs nemcsak a fizikai állapotra van pozitív hatással, de mentális kikapcsolódást is biztosít. A mozdulatok általában lassúak, közben a bambusz egyedülálló hangja segíti a meditatív állapot elérését.

A nyiroktisztító hatás a reflexológia jótékony hatásaival keveredik, stimulálja mind a vér- és a nyirokkeringést, és egy általános jóérzést hoz létre, ami végig terjed az egész testen és kihat a lélekre is.

A bambusz masszázs célja

Exkluzív masszázstechnika, melynek célja a relaxáció, a reaktiválás, a nyugtató és nyiroktisztító hatás elérése. A mély masszázs a bőrszövet mellett az izmokat is érinti, így a keringés serkentése mellett alapos méregtelenítő hatása van. A bambusz finom görgése, lágy simítása a sejtek aktiválásával a szöveteket élettelibbé varázsolja, felgyorsítja az anyagcserét, erősíti az immunrendszert. Stimulálja a vér- és a nyirokkeringést, a nyiroktisztító hatás a reflexológia jótékony hatásaival keveredik, így általános jóérzést hoz létre, ami végigterjed az egész testen és kihat a lélekre is.

A képzés célja

Olyan szakemberek képzése, akik az elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátításával képesek lesznek Trópusi bambusz masszázsszolgáltatást nyújtani.

Kinek ajánljuk a tanfolyamot?

Leendő masszőröknek, akik szépségszalonban, hotelben, wellness központban, egészségközpontban kívánnak elhelyezkedni vagy egyéni vállalkozást akarnak működtetni, bővíteni, de annak is, aki csak otthon, családja, barátai körben szeretne trópusi bambusz masszázst alkalmazni.

A Buddha Stúdió

A stúdió fő tevékenységként oktatással segíti jelentkezőit. A célja, hogy olyan valódi, azonnal használható, gyakorlatalapú és nem könyvszagú tudást nyújtson tanulóinak, amellyel lehetőségük nyílik egy új, akár sorsfordító életúton való elindulásra. A stúdió munkatársai folyamatosan képzik magukat is, hogy tágítsák saját látókörüket, és hogy mindig napra készek legyenek, hiszen hitvallásuk szerint a tanulásnak csak kezdete van, de vége nincsen.

Legyen szép napod!

06/20-367-5055

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Trópusi bambuszmasszázs tanfolyam a Buddha Stúdióban, 7 óra gyakorlattal és távoktatásos elmélettel, magyar nyelvű tanúsítvánnyal

Fontos

Beváltható: 2019.10.10.-ig
Időpont: 2019. Október 10 • Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges a jelentkezési lap kitöltésével, amelynek megjegyzés rovatába kérjük beleírni az Alkupon kódjait, a titkos kódot is: http://www.buddhastudio.hu/jelentkezesi-lap • Érdeklődni lehet: telefonon vagy emailben: 06 (20) 367 5055, buddhastudio.hu@gmail.com • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:30
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1143 Budapest, Stefánia út 101-103.
Hétfő - Péntek: 09:00-17:30
Oldal tetejére