25.980 Ft helyett 12.990 Ft: Köpölyözés, moxa, test- és fülgyertya tanfolyam a Buddha Stúdióban, elméleti és gyakorlati oktatással, tanfolyami kellékekkel, tanúsítvánnyal

Buddha Studio
1 5
4.6 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

12.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
25.980 Ft 50% 12.990 Ft
Buddha Studio
06/20-367-5055
www.buddhastudio.hu

Akció Leírása

Tanulj ősi gyógymódokat, moxálást, köpölyözést, test- és fülgyertyázást a Buddha Stúdióban!

Az ár tartalmazza

  • Elméleti és gyakorlati oktatás díja
  • Tanfolyami kellékek (krémek, olajok, tanfolyami jegyzet, stb.) díja
  • Magyar nyelvű tanúsítvány kiállítási díja

Az ár nem tartalmazza

  • A vizsgadíjat, amely 1.500 Ft, amelyet a képzés előtti héten kell befizetni a Stúdió által küldött számlaszámra. A vizsga minden résztvevő számára kötelező.

Fontos

  • Tevékenységi kör Teáor-száma: 960401, 960404
  • Szükség esetén angol-német nyelvű Tanúsítványt is kiállítanak (2.500 Ft/nyelv)

Moxálás

A moxálás valószínűleg az egyik legrégebbi kínai módszer. Lényege, hogy a kezelendő területet felmelegítik, és így érnek el energetikai és élettani hatást. A fekete ürömből szivarszerű rudakat készítenek, amelyet meggyújtva a test felett különböző eljárással mozgatnak, vagy kicsi kúpokat formálnak belőle, amelyeket a test felszínén elégetnek.

Köpölyözés

A természetgyógyászatban a köpöly használata megközelíti a 3000 évet. A köpölyözés lényege, hogy lánggal, vagy pumpával vákuumot hozunk létre üveg, bambusz, műanyag, vagy szilikon edényben, és a kezelendő területre helyezzük. A gyógyító hatást a helyben kialakuló vérbőség okozza. Ezek a helyek lehetnek izomcsoportok, és az életenergiát szállító csatornák felett. A köpölyt a nyugati rendszerekben kozmetikai kezelésekre, pl. „narancsbőr” esetén is alkalmazzák, de helyi fogyasztás, pl. comb, far tájék kezelésére is használják. A tanfolyamon megtanuljuk a „nyúvasztás” technikáját is, ami olajos bőrön, a háton történik, a hátizmok fájdalmainak enyhítésére.

A köpölyözés gyógyító hatását a keletkezett vákuum által fejti ki. Aktiválhatjuk vele a test bizonyos akupunktúrás pontjait, illetve mechanikus ingerléssel vérbőséget idézhetünk elő a hajszálerek kitágulása révén. A helyi vérbőségre a szervezet úgy reagál, mintha valahol vérveszteség lenne, tehát új vért kezd termelni, s ezzel helyreállítja a vér Ph-egyensúlyát. A köpölyözés területén alkalmanként vérömleny is keletkezhet, ami lila foltként jelentkezik a bőrön, de semmilyen gondot nem okoz, és pár nap múlva felszívódik. A köpölyözés 6-8 nap múlva megismételhető.

A hagyományos kínai orvoslás szerint a köpölyözés során szabaddá tesszük az energiapályákat, elvezetjük a mérges energiákat, a salakanyagot, a rossz szelet és a nedvességet, ezzel megteremtjük a Yin-Yang egyensúlyt.

Test- és fülgyertya

Ötvözi az amerikai hopi indiánok és az ősi kínai fülgyertya pozitív tulajdonságait. A FENG SHUI elve alapján készült és az öt elem harmóniája rendkívüli gyógyító hatással bír. A gyertyán lévő legerősebb gyógyító tibeti mantra rezgései fokozzák annak hatásfokát.

A jó minőségű fül- és testgyertya méhviasszal vagy speciális élelmiszeripari célú paraffinnal bevont természetes alapanyagú vászonból készült. A gyertya égésének hatására meleg és enyhe szívóhatás (vákuum) jön létre, mely nyomásszabályozó, nyomáskiegyenlítő, mélytisztító, relaxáló és gyógyító hatást vált ki.

A Buddha Stúdió

A stúdió fő tevékenységként oktatással segíti jelentkezőit. A célja, hogy olyan valódi, azonnal használható, gyakorlatalapú és nem könyvszagú tudást nyújtson tanulóinak, amellyel lehetőségük nyílik egy új, akár sorsfordító életúton való elindulásra. A stúdió munkatársai folyamatosan képzik magukat is, hogy tágítsák saját látókörüket, és hogy mindig napra készek legyenek, hiszen hitvallásuk szerint a tanulásnak csak kezdete van, de vége nincsen.

Legyen szép napod!

06/20-367-5055

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Köpölyözés, moxa, test- és fülgyertya tanfolyam a Buddha Stúdióban, elméleti és gyakorlati oktatással, tanfolyami kellékekkel, tanúsítvánnyal

Fontos

Beváltható: 2018.12.04.-ig
Időpont: 2018. december 04. (kedd), 08.00-13.00 • Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges a jelentkezési lap kitöltésével, amelynek megjegyzés rovatába kérjük beleírni az Alkupon kódjait, a titkos kódot is: http://www.buddhastudio.hu/jelentkezesi-lap • Érdeklődni lehet: telefonon vagy emailben: 06 (20) 367 5055, buddhastudio.hu@gmail.com • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére