24.990 Ft helyett 14.990 Ft: Szilveszter a lagúnák városában, Velencében, séta az impozáns Szent Márk téren és hangulatos, szűk utcákon, buszos kirándulás 1 főre az év utolsó napján

Neoline Utazási Iroda
1 5
3.8 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

14.990 Ft

Ajánlatkérés
Neoline Utazási Iroda
Velence, Olaszország
06 (1) 317 1256

Vélemények

H. Levente

Nagyon sok egynapos buszos út van érdekes látnivalókhoz, aki bírja az ilyet, annak nagyon jó!

V. Hedvig

Velencében szilvesztereztünk, rengetegen voltak, de nagyon élveztük!

R. Károly

Nagyon tetszett Prága, jó volt az idegenvezető is!

Az ajánlat leírása

Élvezd az újévi tűzijátékot a Canal Grande felett és sétálj az újesztendőre készülő Velence varázslatos terein, utcáin!

Időpont

  • 2018. december 31-2019. január 1.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás
  • Egy kis üveg pezsgő

Az ár nem tartalmazza

  • Választható ülőhely: 2.500 Ft/fő
  • Biztosítás: 900 Ft/fő
  • Adminisztrációs díj: 1.500 Ft/fő
  • Az autóbuszon kötelezően fizetendő: 35 €/fő (városbelépő, hajójegy (Szent Márk térig) és egyéb járulékos költségek)

Indulás

  • Találkozás: 05.30 órától a Blaha Lujza téri parkolóban, indulás: 06.00 órakor

Velence színes házai önmagukban is felérnek egy-egy történelmi könyvvel, az utcákat róva pedig soha nem tapasztalt érzetek járják át az utazót; egyszerre lépked álom és valóság küszöbén. Velencében egymás mellett él a régi és az új; a falakból áradó dohos, történetektől súlyos levegő friss parfümillattal keveredik, ódon, már-már omladozó épületei alján pedig elegáns kirakatok csillognak. Egyszerre arisztokrata és bohém, csatornái mentén egymást érik a palazzo-k, múzeumok, galériák. Utánozhatatlanul elegáns, a kultúra és a művészetek fellegvára, ahol egy-egy kiállítás után kellemes csevejbe merülhetünk egy isteni Café Latte mellett.

Program

Indulás Budapestről december 31-én a kora reggel, folyamatos utazás Szlovénián keresztül, rövid pihenőkkel. Érkezés Punta Sabbioniba a délutáni órákban. Innen hajóval jutunk el a Szent Márk térre. Sokan a világ legszebb terének tartják. Európa legtöbb terével ellentétben itt nem a motorhang, hanem az emberi beszéd hangja a domináns. Napóleon "Európa szalonjának" nevezte. Petrarca szerint "nincs párja a Földön". A téren áll a Szent Márk székesegyház, bejáratával szemben harangtornya. A székesegyház mellett óratornya emelkedik. A székesegyház előtti, bronztalapzaton elhelyezkedő zászlórudak a 16. századból származnak. A vízpart melletti két gránitoszlop a 13. század közepe óta áll itt: az egyik tetején Velence oroszlánjával, másikon Szent Teodorral.

A tér híres látnivalója még a Doge Palota, illetve a történelem és művészet iránt érdeklődőknek megtekintésre érdemes a Correr-múzeum is. A rengeteg turista mellett sok galambbal is osztozni kell a tér csodálata közben. Megtekintésre ajánljuk még: Rialto híd, Szent Márk tér, Doge Palota, Campanille, hajókázás a Canale Grandén.

A 3 km hosszú Canal Grande a város fő vízi útja. Több mint 170, a 13-18. század között épült, lenyűgöző szépségű palota és templom sorakozik a csatorna mentén, és 4 híd ível át felette. A Canal Grande a Velencei Köztársaság fénykorának jólétét és művészetét demonstrálja. Érdemes vízibuszra (vaporetto), vagy gondolára szállni, és átszelni a csatornát, lenyűgöző élményben, rengeteg szépségben lehet részünk. Az egyéni városlátogatás után részvétel a szilveszteri hangulat színes forgatagában.

Éjfélkor pompázatos tűzijátékkal köszöntik az Újévet. Éjfél után folytatódik a fergeteges szilveszteri utcai kavalkád. Visszaindulás hajnali 1.00 órakor. Érkezés Budapestre a délelőtti órákban.

Jó utat kívánunk!

Velence, Olaszország
06 (1) 317 1256

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Szilveszter a lagúnák városában, Velencében, séta az impozáns Szent Márk téren és hangulatos, szűk utcákon, buszos kirándulás 1 főre az év utolsó napján

Fontos

Beváltható: 2018.12.31.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges emailben: kalandozas@t-online.hu • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére