246.990 Ft helyett 169.990 Ft: 4 napos kaland a romantika és szerelem városában, Párizsban! 4 nap/3 éjszaka 2 személyre reggelivel, repülőjeggyel, februártól júniusig

Budavár Tours Utazási Iroda
1 5
4.3 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

169.990 Ft

Ajánlatkérés
Budavár Tours Utazási Iroda
Párizs, Franciaország
ertekesites@budavartours.hu
06 (1) 356 5656
www.budavartours.hu/

Az ajánlat leírása

Titeket is vár Párizs, a szerelem és a fények városa!

Opciók

  • 2018. február, március, május, június 246.990 Ft helyett 169.990 Ft
  • 2018. április 246.990 Ft helyett 179.990 Ft

Az ajánlat tartalma 2 személyre

  • Szállás 3 éjszakára város közeli 2*-os szálloda kétágyas szobáiban
  • Reggelis ellátás
  • Repülőjegy (vasárnapi indulási időpontok)
  • Repülőtéri illeték

Külön foglalható

  • Fix ülőhely (költségéről érdeklődjön az irodában). Fix ülőhely foglalása nélkül a rendszer automatikusan osztja ki az ülőhelyeket (2 vagy több fő esetén az egymás melletti székeket nem garantálja a légitársaság)
  • Betegség-, baleset és poggyászbiztosítás: Colonnade Classic kalkulált: 550 Ft/fő/nap; Prémium kalkulált: 720 Ft/fő/nap; Privilég kalkulált 920 Ft/fő/nap
  • Budapesti repülőtéri parkolás (Airport Hotel, VIP Parkoló, Vecsés: ingyenes transzferrel az A-B terminálokhoz) 1 000 Ft/nap
  • Sztornóbiztosítás 1%
  • 3*-os hotel felára: + 20.000 Ft / 2 fő

Párizs a világ leglátogatottabb és rengeteg utazó szerint a világ legszebb városa. Rengeteg jelzőt találhatunk még erre az ékszerdobozra: a fények, a szabadság, a divat vagy a szerelem városa, a világ leghangulatosabb városa, de minden szó kevés rá, hogy Párizst bemutassuk.

Párizs leírhatatlan, aki még nem járt ott, el se tudja képzelni, hogy milyen. Annak ellenére, hogy a legtöbb embernek Párizsról elsőre talán csak az Eiffel-torony, a Diadalív vagy netán a Sacré-Coeur ugrik be, a városnak olyan sok érdekessége, és gyönyörű látnivalója van, hogy ha 1 héten keresztül egész nap a várost járjuk, akkor is fájó szívvel kell lemondanunk rengeteg szépségéről.

De a nevezetességeken kívüli Párizs is pompás. A századelőn épült és folyamatosan felújított épületek egységes, patinás légkört adnak az utcáknak. Egy idő után már fel sem tűnik, hogy egy híres, és szép épületet látunk, hiszen Párizsban szinte minden utcában láthatunk egy fantasztikus építészeti csodát vagy egy hangulatos parkot. A párizsi emberek életstílusa, a kávézók sora, a folyamatos pezsgés is felejthetetlen. A csodálatos Szajna és romantikus hídjai, a művészeti galériák sora, a gazdag, jólétet sugárzó üzletek és a megelevenedett történelem is mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a városba napról napra jobban beleszeressünk, majd az elválás igen fájdalmas legyen. De ilyenkor a legtöbben elhatározzák, hogy előbb, vagy utóbb, de mindenképpen visszatérnek.

Programjavaslat

1. nap: Elutazás Párizsba közvetlen járattal, utazás egyénileg a szállodába, szobák elfoglalása. Szabadprogram keretében javasoljuk a Montmartre-nak a felfedezését, mely Párizs egyik leghangulatosabb negyede. Főbb látnivalók: Sacré-Coeure, Festők tere és a kihagyhatatlan Moulin Rouge.

2. nap: Reggeli után hajókázzanak egyet. A kb. 2 órás hajós városnéző program során betekintést nyernek a csodálatos város életébe. A kellemes élmény után érdemes felkeresni a Concorde teret, a Tuilleriák kertjét, a Louvre Múzeumot a Mona Lisa-val. Ezek után vegyék az irányt a Notre Dame felé, majd sétáljanak a latin negyed hangulatos utcáin.

3. nap: Reggeli után érdemes meglátogatni a Loire menti kastélyokat, vagy folytathatják a városnézést Párizsban: Eiffel-torony, Diadalív, Invalídusok Dómja és a világ talán legteljesebb impresszionista gyűjteménye a Museé d’Orsay.

4. nap: Reggeli után szabadprogram, menetrend függvényében utazás a repülőtérre egyénileg, hazautazás Budapestre közvetlen járattal.

Budavár Tours

A Budavár Tours tapasztalt szereplő az utazásszervezők piacán, irodájukban, illetve weboldalukon rengeteg úti cél közül választhatunk. Több éves tapasztalattal rendelkező, megbízható csapat vár Téged is, hogy elrepíthessen álmaid nyaralására vagy kirándulására. Egynapos buszos utazásaikkal izgalmas helyekre juthatsz el, s kedvező áron barangolhatod be szinte egész Európát!

Jó utat kívánunk!

Párizs, Franciaország
ertekesites@budavartours.hu
06 (1) 356 5656

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 nap/3 éjszaka 2 személyre Párizsban reggelivel, repülőjeggyel, februártól júniusig

Fontos

Beváltható: 2018.06.30.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges emailben: ertekesites@budavartours.hu • Az emailben az alábbi adatok megadása feltétlenül szükséges: kuponkód, program neve és dátuma, utazó(k) neve, születési dátum, email cím, telefonszám, lakcím • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére