235.000 Ft helyett 187.900 Ft: 8 napos buszos körutazás 1 személy részére Svájcban, 7 éjszaka szállás reggelivel, idegenvezetéssel, kirándulásokkal, Európa legszebb hegycsúcsai között

Ajánlat kód: 32967
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

187.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 32967

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kirándulj Svájcban Európa legszebb hegycsúcsai között, sétálj a bájos városkákban és hódítsd meg a lenyűgöző gleccsereket!

Indulási időpont

  • 2019. június 23.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazást légkondicionált autóbusszal
  • 7 éjszaka szállást középkategóriás szállodák 2 ágyas, zuhanyzós / WC-s szobáiban
  • Reggelit
  • Kirándulásokat a program szerint
  • Idegenvezetést
  • ATLASZ Prémium utasbiztosítást (Collonade Biztosító)

Az ár nem tartalmazza

  • Fakultatív félpanziót (6 vacsora ital nélkül, a 2. estén nincs szervezett vacsora!): 24.700,- Ft
  • Belépőjegyek, kabinos felvonó árát: kb. 175,- CHF és kb. 65,- €
  • Idegenforgalmi adót: kb. 15,- € (A helyszínen fizetendő!)
  • Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díját (1,5 %)
  • Minimális utaslétszám hiányában, 30 – 34 fő indulása esetén a 13.400 Ft-os felárat
  • Az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)

Program

1. nap: Budapest – Tirol (kb. 850 km)

Indulás Budapestről a reggeli órákban Hegyeshalom – Bécs – Linz – Salzburg útvonalon a Bajor-Alpokba. Berchtesgaden közelében, az impozáns hegykoszorú által ölelt, mesebeli Königssee-nél rövid pihenő és séta a tóparton. Innsbruck mellett elhaladva érkezünk Landeck környéki szálláshelyünkre.

2. nap: St. Gallen – Stein am Rhein – Schaffhausen – Rajna vízesés (kb. 380 km)

Feldkirch érintésével utazás St. Gallenbe, Kelet-Svájc központjába. A híres Szt. Gallusz és Otmár-székesegyház a kolostor negyedben hívja fel magára figyelmet. A káptalani könyvtár kihagyhatatlan látnivaló, mely méltán került az UNESCO Világörökségek közé. Utazás a Bódeni-tó partjára, majd a Rajna partján fekvő festői szépségű Stein am Rheinbe, ahol a Grimm mesék világa elevenedik meg. A kisváros Svájc egyik legrégebbi települése, mely szinte változatlanul őrizte meg középkori városmagját. Délután látogatás a középkori jellegét szintén hűen megőrző Schaffhausenben. A XI. századi alapokra épült, ma református Münster (templom), egykor bencés apátság volt, az óváros legnagyobb épületegyüttese. Schaffhausen keleti szélén, tokaji szőlőtőkékkel beültetett dombon emelkedik a település jelképe, Svájc egyedülálló kör alakú épülete, a Mentsvár, a régi erődrendszer megmaradt része. A város peremén található az ország és Európa egyik legnagyobb vízesése, a Rajna-vízesés! Szállás a franciaországi Mulhouse-ban.

3. nap: Basel – Bern – Gruyéres (kb. 300 km)

Délelőtt városnéző séta „Svájc aranykapujában”, a svájci ipar központjában, Baselben. A régió teherkikötőjét a Rajna köti össze az Északi-tengerrel. A település központja az óvárosi piactér és környéke, ahol a városháza is áll. Továbbutazás a szövetség székhelyére, Bernbe, melynek óvárosa az UNESCO világörökség része, az Aare folyó egyik kanyarulatában fekszik. A nevezetességek (városháza, parlament, Szent Vince nagytemplom stb.) megtekintése után irány a középkori hangulatú Gruyéres! Este érkezünk a svájci síparadicsomban található szállodánkba, 3 éjszakára. Szállás.

4. nap: Mont Blanc – Chamonix – Aiguille du Midi (kb. 250 km)

Kirándulás a Mont Blanc (Az Alpok legmagasabb hegycsúcsa) tövében található franciaországi Chamonix-ba, ahonnan kedvező időjárás esetén kabinos felvonóval juthatunk fel az Aiguille du Midi 3.842 méter magas hegycsúcsára. Ennek a napnak legfontosabb meghatározója az időjárás. Átkelünk a hágón Chamonix-ba a Mont Blanc látványa kedvéért. Bízva a kedvező időjárásban, az említett felvonókkal legyőzzük a magasságot, kivéve, akinek az orvos nem javasolja a közel 4000 méteres tartózkodást. Szállás az előző szállodában.

5. nap: Genf – Lausanne – Montreux – Chillon (kb. 250 km)

Egész napos kirándulás a Genfi-tó körül. Elsőként látogatás a „protestáns Rómába”, Genfbe, amely több világszervezet székhelyének is otthont ad (ENSZ, Nemzetközi Vöröskereszt stb.). Városnézés: Nemzetek Palotája, St. Pierre Katedrális, Reformáció Emlékműve stb. Továbbutazás Lausanne-ba. Séta az óvárosban. Svájc talán legrangosabb műemlékét, és egyben egyetlen gótikus katedrálisát a Notre Dame-ot is megtekintjük. Séta a jazz fesztiváljáról híres Montreux patinás, XVII–XIX. században épült szállodasorán, a tóparton. A nap utolsó állomásaként Chillon legendás vízi várát keressük fel. Szállás az előző szállodában.

6. nap: Zermatt – Gornergrat – Matterhorn – Gletsch (kb. 290 km)

Reggeli után irány Zermatt. Ez a kisváros az Alpok egyik legelegánsabb üdülőhelye, a Matterhorn lábainál fekszik 1.600 m magasságban. Fogaskerekű vasúttal felkapaszkodunk a Gornergrat sziklagerincének kilátópontjára. Innen lélegzetelállító panoráma nyílik a „havasok arénájára”, a Matterhorn és a Monte-Rosa havas csúcsaira. Zermattból továbbutazás a csodaszép, Furka-hágón keresztül, Gletsch irányába. A falucska nevéből származik a gleccser kifejezés, hiszen a Rhone gleccser lábánál fekszik. Egyedülálló élményben lehet részünk: besétálunk a gleccser száján, az örök jég birodalmába! Szállás Meiringen környékén.

7. nap: Aareschlucht – Lauterbrunnen-völgy – Luzern – Tirol (kb. 390 km)

Gondolná, ennyi szépség után még mindig tudunk gyönyörűséget mutatni? Utazás Aareschluchtba, az Aare-folyó által kivájt szurdokba, ahol teszünk egy kellemes kis sétát. Következő állomásunk a Berni Felvidék éke, a Lauterbrunnen-völgy. Olyan – gyönyörű, gleccserektől csipkézett – hegyek veszik körül, mint az Eiger, Jungfrau, Shilthorn és Breithorn. Délután ismerkedés az egyik leghangulatosabb svájci kisvárossal, Luzernnel. A település a romantikus Vierwaldstatti-tó partja és a Pilatus-hegy lába között fekszik. Séta az óvárosban, ahol megtekintjük a város jelképét, a középkori fedett fahidat, a Kapelle-brückét. Elhagyjuk Svájcot, hogy felkeressük Európa egyik mini államát, Liechtensteint! Megálló egy rövid séta erejéig. Az esti órákban érkezünk tiroli szálláshelyünkre.

8. nap: Tirol – Budapest (kb. 850 km)

Hazautazás pihenőkkel. Rövid séta az Inn partján fekvő hangulatos kisvárosban, Rattenbergben. Érkezés Budapestre az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

8 napos buszos körutazás 1 személy részére Svájcban, 7 éjszaka szállás reggelivel, idegenvezetéssel, kirándulásokkal

Fontos

Indulási időpont 2019. június 23

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére