233.500 Ft helyett 179.800 Ft: Varázslatos kirándulás az olasz riviérára, 5 nap / 4 éjszaka 2 személyre reggelivel, buszos utazással, idegenvezetéssel, izgalmas fakultatív programokkal

Ajánlat kód: 29424
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

179.800 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 29424

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Éljetek filmsztárok módjára az olasz riviérán, fedezzétek fel San Remót és a környék mesés tájait, városkáit!

Időpont

  • 2018.09.26. (szerda) időpontban 5 nap / 4 éjszakára 2 ágyas szoba 2 fő részére 233.500 helyett 179.800 Ft (szállás + reggeli+busz)

Az ár tartalmazza 2 személyre

  • 4 éjszaka szállás
  • Reggeli
  • Buszos utazás
  • Idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza

  • A baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást
  • Idegenforgalmi adó
  • Fakultatív programok árát
  • Útlemondási biztosítást
  • Helyszíni belépőket

1. nap: Budapest-Genova

Folyamatos utazás rövid pihenőkkel Olaszország egyik legkisebb területet felölelő tartományába. Az olasz riviéra varázslatos hely, a francia határtól egészen La Spezia városáig húzódik. Ligúria az ország egyik legszebb régiója, itt találkozik az Alpok és az Appenninek a Földközi-tengerrel, ahol gyönyörű tengerpartok, mesés öblök, szigetek és félszigetek, színes halászfalvak, mediterrán növényzet és ízletes konyha várja a látogatókat. Érkezés a Genova környéki szálláshelyre az esti órákban. Szálláshely elfoglalása.

2. nap: Rapallo-Portofino-San Fruttuoso Apátság-Camogli-Genova

Utazás a "Golfo del Tigullio" hangulatos kisvárosába. Séta a „csipke városaként” is emlegetett Rapallo-ban, ahol megtekintjük a Bazilikát, a város jelképét egy sziklán álló kastély épületét, majd hajóra szállunk és az olasz riviéra egyik gyöngyszeméhez látogatunk. Portofino dús növényzetével, színpompás házaival, régi váraival lenyűgözi a látogatókat. A világ egyik leghíresebb és legszebb kikötőjét, az európai elit kedvenc találkozóhelyét az egyik legtöbbet fotózott településnek tartják. Szabadidő a festői városközpontban, majd utazás San Fruttuoso elbűvölő kis öblébe, ahol megtekintjük az apátság épületét. Délután vár a „Paradicsom öbölben" fekvő Camogli. Rövid szabadidő, majd Reccoban buszra szállunk és utazás Ligúria fővárosába. Rövid városnézés a Földközi-tenger második legnagyobb kikötő városában, Genovában. (Ár: 35EUR/fő)

3. nap: Portovenere-Manarola-Vernazza

Ma a festői "Golfo dei Poeti" vagyis a "Költők öble" felé vesszük utunkat. Az öböl mindig közkedvelt volt, híres írók és költők (Byron, Shelley…) is szívesen időztek itt, innen ered az elnevezés is. Portovenere félszigeten fekvő, hangulatos sikátorokkal szabdalt, színes házakkal tarkított kikötőjéből indulunk hajóutunkra. Kihajózásunk alkalmával láthatjuk Porto Venere jellegzetes magas, színes házait, majd kikötünk Manarola városában. A falu a római házi isteneknek emelt kis templomról kapta a nevét. Következő megállónk Vernazza, mely az öt falu közül egyedül rendelkezik természetes kikötővel. Vernazzát számos árkád, loggia és szép kapualj díszíti. Manarola és Vernazza is szerepel a legszebb olasz falvak listáján. Rossz időjárás esetén, ha a kihajózás nem lehetséges, az utazás vonattal történik! (Ár: 35EUR/fő).

4. nap: A virágok riviérája-Ventimiglia-Dolceacqua-San Remo

Irány a riviéra legnyugatibb városa. Séta Ventimiglia középkori hangulatú központjában, majd látogatás a Hanbury Botanikus Kertben. Sir Thomas Hanbury villája, a La Mortola körül elterülő Hanbury botanikus kert a legnagyobb Olaszországban és Európában is rangosnak számít. Számos trópusi és szubtrópusi növényfaj található itt, amelynek ideális a helyi klíma. Következő megállónk a Nervia folyó völgyében fekvő Dolceacqua elbűvölő kisvárosa, mely Monet-t is elvarázsolta. A Castello Doria, a sikátoros óváros, a jellegzetes szamárhátíves középkori kőhíd megtekintése után rövid szabadidő, majd folytatjuk utunkat. Látogatás San Remo elegáns üdülővárosában, ahol Olaszország egyik legrégebbi kaszinóját is találjuk. A Corso Imperatrice tengerre néző, stukkódíszes palotáiban lakott a zeneszerző Csajkovszkij és Alfred Nobel is. Séta az óváros középkori házakkal, pasztellszínű zsalugáterekkel szegélyezett szűk utcáin, majd szabadidő a gyönyörű pálmafákkal szegélyezett tengerparti promenádon.

5. nap: Genova-Budapest

Reggeli majd hazautazás. Utazás rövid pihenőkkel Budapestre, érkezés a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Varázslatos kirándulás az olasz riviérára, 5 nap/4 éjszaka 2 személyre reggelivel, buszos utazással, idegenvezetéssel, izgalmas fakultatív programokkal

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére