Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

22.990 Ft helyett 18.990 Ft: Vár a mesés Neuschwanstein kastély és Salzburg, kirándulás 1 személy részére kényelmes autóbusszal, 3 választható őszi-téli hétvégén

Fortuna travel
4 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

18.990 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
22.990 Ft 17% 4.000 Ft
Fortuna travel
Salzburg, Ausztria
fortunatravel2016@gmail.com
06 30/397-5925
06 30/211-2233
ldesign.hu/fortuna/

Akció Leírása

Látogass el Hamupipőke otthonába, a mesébe illő Neuschwanstein kastélyhoz és fedezd fel Salzburg hangulatos városát egy felejthetetlen kiránduláson!

Időpontok

 • 2018. október 26-28.
 • 2018. november 23-25.
 • 2018. december 14-16.

Az ár tartalmazza 1 személyre

 • Utazást kényelmes autóbuszon
 • Idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

 • Regisztrációs díjat (1.500 Ft), amely a buszon kötelezően fizetendő
 • Belépőjegyeket
 • BBP-biztosítást
 • Fix helyfoglalás a buszon: 1.000 Ft / fő. (opcionális)

Belépők

 • Kastélybelépő 13 EUR/fő
 • Lovaskocsi kb. 9 EUR/fő
 • Neuschwannstein busz kb. 3 EUR/fő
 • Egyéb múzeumi belépők

Program

Indulás Budapestről, a Blaha Lujza térről, a Corvin áruház parkolójából a választott napon kora este. A péntek esti indulás után rögtön a bajorországi Neuschwanstein kastélya felé vesszük utunkat. Az út során csak rövid pihenőket tartunk.

A Schwangau közelében épített 19. századi meseszép kastélyt szombaton reggel érjük el. A kastély II. Lajos, bajor király gyermekkori álmainak megvalósulása, aki Richard Wagner iránt érzett tisztelete jeléül a kastély egyes termeit Wagner operáinak szereplőivel díszítette. A lenyűgöző épület Németország egyik legkedveltebb turista célpontja, még Walt Disney-t is megihlette, mert a jól ismert Hamupipőke című mesefilm kastélyában Neuschwanstein formái köszönnek vissza. A kastély középkorinak tűnő külleme dacára számos korabeli technikai vívmányt is felvonultat (II. Lajos nagy csodálója és patronálója volt a találmányoknak). Gőzmotorok, fűtés, elektromosság, fejlett szellőzés mind-mint része volt a kastély felszereltségének. A tervezést nem építész, hanem egy színházi díszlettervező, Christian Jank végezte, ami magyarázza a kastély látogatásakor elénk táruló meseszép képet.

A hegy lábánál lévő jegyirodától, gyalog, helyi busszal, vagy lovaskocsival lehet feljutni, de a közlekedési eszközök igénybevétele esetén is kell még nagyjából 10 perc gyaloglásra és lépcsőzésre számítanunk, így az évszaknak megfelelő, laza, túraöltözet ajánlott.

A kastély megtekintése után Salzburgba megyünk. A város óvárosi részét idegenvezetőnkkel járjuk be, majd a rövid séta után lesz idő, hogy mindenki maga is felfedezze e csodálatos város látnivalóit. Végigsétálhat a Getreidegassén, - ha nyitvatartási időben érkezünk- megnézheti: Mozart szülőházát, a Természet Házát, vagy a Modern Művészetek Múzeumát. Adventi időszakban utazó csoportjaink a csodálatos hangulatú Adventi vásárt is megtekinthetik.

A szabadprogram után találkozunk az idegenvezető által megadott helyen és időben, hogy a vasárnap reggeli órákra visszatérhessünk az indulás helyére, Budapestre.

Fortuna Travel

A Fortuna Travel elhozza Neked a környező országok csodáit! Rendszeresen szervez saját autóbuszaival egy- és többnapos kirándulásokat Európa legszebb tájaira, budapesti indulással.

Utasaik kényelmes autóbuszaikkal juthatnak el a természet kincseihez, tapasztalt idegenvezetőikkel örök élményeket szerezhetnek! Pihend ki magad, szippants egyet a hegyi levegőből vagy épp ámulj el a világ legszebb tórendszerén!

Jó utat kívánunk!

Salzburg, Ausztria
fortunatravel2016@gmail.com
06 30/397-5925
06 30/211-2233

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

A mesés Neuschwanstein kastély és Salzburg, kirándulás 1 személy részére kényelmes autóbusszal, 3 választható őszi-téli hétvégén

Fontos

Beváltható: 2018.12.14.-ig
A kupon megvásárlását követő 5 munkanapon belül vedd fel a kapcsolatot az utazási irodával úgy, hogy elküldöd kuponkódokat és neved, a foglalni kívánt időponttal és elérhetőségeiddel (e-mail cím, telefonszám, lakcím) és a kívánt felszállási hely megadásával együtt a fortunatravel2016@gmail.com e-mail címre! • Egy adott időpontra csak véges számú hely foglalható, ezért kérjük, a vásárlást követően mihamarabb véglegesítsd foglalásod az utazási irodánál! • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 08:45-17:00
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, 2 em.
(ÉTK Irodaház, 24-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére