228.200 Ft helyett 178.000 Ft: Csodálj meg 8 nap alatt 7 világörökséget – élmények az olasz-francia Riviérán, 3- és 4-csillagos szállással, reggelivel

Ajánlat kód: 27911
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

178.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 27911

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Vegyél részt egy igazán különleges csemegének számító úton!

A voucher tartalma egy főnek:

  • A leírt alapprogram
  • Szállás 3- és 4-csillagos szállodákban
  • Reggeli
  • Utazás klímás, turistautakra tervezett autóbusszal
  • Fix, foglaláskor választható ülőhely az autóbuszon
  • Magyar nyelvű idegenvezetés
  • Útlemondási biztosítás (egészségügyi probléma esetére)

Fontos tudnivalók:

  • Belépők ára: kb. 95 € + fakultatív programok
  • A megadott belépők árai közelítő értékek, kisebb eltérések előfordulhatnak
  • Az idegenforgalmi adó külön, a helyszínen fizetendő

Buszos fel- és leszállási helyek:

  • Kb. reggel 6.30 OMV töltőállomások, Budapest, Üllői út
  • Kb. reggel 6:45 Agip, Budaörs, Garibaldi utca
  • Kb. reggel 2.00 TESCO Extra Debrecen-Kishegyesi út, Debrecen, Kish
  • Kb. reggel 5:00 Decathlon, Dunaújváros, Kandó Kálmán tér
  • Kb. reggel 4:30 MOL, Füzesabonyi, Füzesabony
  • Kb. reggel 5:00 Lukoil, Gyöngyös
  • Kb. reggel 5.15 Parkoló, Kecskemét, Deák Ferenc tér
  • Kb. reggel 4:45 Kiskunfélegyháza, Szent János tér 1.
  • Kb. reggel 3.45 McDonald's, Miskolc, Búza tér
  • Kb. reggel 10:00 Nagykanizsa, Tesco hipermarket (Boszorkány u.) parkolója
  • Kb. reggel 1.40 Nyíregyháza, Állomás tér
  • Kb. reggel 3.00 Domus Parkoló, Pécs, Vasút utca
  • Kb. reggel 4:00-4.15 Szeged Étterem, Szeged, Széchenyi tér
  • Kb. reggel 4:00 RobotWash Shell, Szekszárd, Rákóczi utca
  • Kb. reggel 7:30 Shell, Székesfehérvár, M7
  • Kb. reggel 8.00 TESCO Siófok Hipermarket, Siófok, Vak Bottyán utca

Ha unod a hétköznapok monotóniáját, és vágysz valami újra, szépre, ne hagyd ki ezt a kivételes alkalmat, hogy útra kelhess és világot láthass! A kirándulás 8 napja alatt nem kevesebb, mint 7 világörökségi látnivaló vár rád, hogy gyönyörködhess bennük!

Megcsodálhatod a francia Riviéra pompáit, köztük a híres Cannes, Nizza és Monaco nevezetességeit, és ellátogathatsz az olasz elegancia fellegváraiba, Milánóba és Torinóba! Sőt, borvacsorázhatsz az idilli hangulatú, festői Provence-ban!

Lássuk, pontosan mi vár Rád! Íme, a program!

  • 1. nap SZEGED (PÉCS, DEBRECEN) – BUDAPEST – SZLOVÉNIA – OLASZORSZÁG (850 km)

Reggeli indulás. Szlovénián keresztül haladva gyönyörködünk a Júlia-Alpok vonulataiban. Szállás, vacsora már Olaszországban.

  • 2. nap CREMONA – GENOVA – SAN-REMO – FRANCIAORSZÁG (440 km)

Reggel séta Cremonában, Stradivari városában. Dóm, Keresztelő kápolna, Torazzo, mely Európa legmagasabb harangtornya, Militloggia. Folytatjuk utunkat a Ligúr-tenger partjára, Genovába. Kolumbusz és Garibaldi városában séta. A belváros felkerült a világörökség listájára is. Láthatjuk a St. Laurence katedrálist, Kolumbusz szülőházát, a hercegi palotát és a kikötőt. A várost elhagyva a tengerparti szakaszon több mint száz alagúton áthaladva tartunk Franciaország felé. A határ előtt letérünk a sztrádáról és sétálunk a Virágok Riviérájának legelegánsabb városában, a dalfesztiválról is híres San Remoban. Jól esik a kis séta a buszozás után, a hangulatos tengerparti településen. Szállás a nizzai tengerpart közelében (2 éj). Este fakultatív vacsora.

  • 3. nap MONACO (30 km)

Aki akarja, ezt a napot a tengerparton napozással töltheti. A különlegességre vágyóknak azonban javasolt, hogy a délelőtti pihenés után, délután jöjjenek egy fakultatív programra, a világ legelegánsabb miniállamába, Monacoba. A nizzai tengerparton haladunk végig, gyönyörködve a városban és a pálmafás sétányban. A várost elhagyva megállunk a híres Eze Parfümgyárban. A parfümök illataival eltelve folytatjuk utunkat a mini államba. A több mint három órás monacoi városnézéses programunk során bemegyünk a nagyhercegi palotába, majd az Oceanográfiai Múzeumba. Mindkettő a nagyhercegség jelképe. Folytatva programunkat érintjük a katedrálist, a kikötőt és a Casinót, ahol a szerencséjüket is kipróbálhatják a vállalkozókedvűek. Fakultatív program: Monaco (2 belépővel): 40 €.

  • 4. nap CANNES – MARSEILLE – IF – ARLES (340 km)

Továbbindulunk Cannes-ba, ahol a híres Fesztivál-palota környékét keressük fel. A Cote d’Azurt elhagyva Provance-on keresztülhaladva érkezünk Marseille-be. A város ékessége az Öreg kikötő és a tengerparti sétány. Ezt követően, aki akar, áthajózhat a közeli szigetre. Itt található If vára, ahol Monte Cristo grófja is raboskodott. Marseille-t elhagyva megállunk egy francia boros gazdánál. Először megnézzük az ültetvényt, majd következik a fakultatív vacsora, mely borkóstolóval van összekötve, ahol fehér-, rosé- és vörösbort ízlelhetünk meg. A borokhoz egy hidegtálas vacsorát kap a csoport. A végén természetesen lehet vásárolni is. A borkóstoló és a hidegtálas vacsora azoknak, akik igényelték az út idejére a fakultatív vacsorát, ezen a napon ez a vacsorájuk, a borkóstolóval kiegészítve. Arra is van lehetőség, hogy valaki a helyszínen kérje ezt a borkóstolós vacsorát. (Fizetés a helyszínen). Szállásunk Arles környékén esz (2 éj).

  • 5. nap ARLES – NIMES – PONT DU GARD – AVIGNON (130 km)

Ezen a napon három olyan helyet is felkeresünk, mely a világörökségek listáján is szerepel. Először Arles-ban lesz városnézés. Van Gogh is imádta ezt a várost, az egyik legtermékenyebb korszaka is ide kötődik. Megnézzük az Amphiteatrumot, az Ókori színházat, a St. Trophime templomot. Provence tartományban, a levendulák hazájában haladunk tovább. A nap során, aki haza akarja vinni ezt a különleges illatot, annak van lehetősége arra, hogy különböző kiszerelésekben vásároljon a környék jellegzetes virágait rejtő kis illatzsákokból. Nimes-be érve régi római emlékek fogadnak: Amphiteatrum, Katedrális, belváros, Szt. Pál templom, Négyzetes ház. Nimes az egyik legszebb dél-francia város, erről mi is meggyőződhetünk. Továbbutazva a világ leghíresebb vízvezetékét, a Pont du Gard-ot tekintjük meg. Ez a monumentális építmény a római építészet remekműve, melyet ma hídként használnak. Ezt követi a Pápaság volt központja, Avignon. A XIV. században hét pápa lakott a ma is jó állapotban lévő palotában. Mellette látható a román és gótikus stílusú katedrális. Feltétlenül le kell fényképezni a színházat, a városházát és a híres Csonkahidat. Este érünk vissza szállásunkra.

  • 6. nap ORANGE – GRENOBLE – TORINO (530 km)

Orange városába indulunk reggel. Utunkat végig a mediterrán növények látványa színezi. A városba érve megtekintjük a Diadalívet, majd a világörökség listáján is szereplő római kori antik színházat és környékét. Folytatjuk utunkat a Francia-Alpokba. Itt a legismertebb városban, a téli olimpiának is otthont adó Grenoble-ben állunk meg. Elámulunk a körülöttünk magasodó több mint 3000 méter magas csúcsokon. Csodálatos az itt-ott megjelenő hófoltok látványa a nyári kánikulában. Megnézzük a katedrálist, az Igazságügyi Palota épületét, Stendhal szülőházát és a belvárost. Ezt követően, aki akar, egy látványos felvonózáson is részt vehet. A kabinnal pillanatok alatt emelkedve megyünk fel a kilátóra. Menetközben és a hegytetőről mesés kilátás tárul elénk a városra, az Isere folyóra és a környező hegyekre. Programunk után a többezer méteres csúcsok közt kanyarogva és a híres Frejus alagúton keresztül érkezünk Olaszországba. Szállás Torinónál.

  • 7. nap TORINO – MILÁNÓ – GARDA-TÓ (600 km)

Délelőtt megtekintjük Torino látnivalóit: Dóm, a Szent Lepel kápolna, (melyben őrzik a katolikus egyház híres ereklyéjét), a királyi palota és Kossuth Lajos lakóháza. Lombardia központjába, Milánóba kora délután érkezünk. Felkeressük a világ egyik legszebb templomát, a Dómot, majd a Scala épületét. Természetesen lesz szabad program is, mely során gyönyörködhetünk a divatvilág egyik vezető városának kirakataiban, ruhakölteményeiben. Milánói nézelődésünk után a Garda-tóhoz buszozunk, ahol sétálunk a tóparton. Láthatjuk a sirmionei várat, és aki akar, egy hangulatos hajókirándulást is tehet a tavon. Este érjük el szállásunkat.

  • 8. nap MIRAMARE KASTÉLY – SZLOVÉNIA – BP. (690 km)

Reggeli után hazafelé indulunk. Útközben egy kis kitérőt teszünk a Trieszt mellett lévő Miramare kastélyhoz, mely az osztrák császárok kedvelt üdülőhelye volt. Közvetlenül a tengerpartnál lévő, szépen berendezett kastély megtekintése után hazautazás. Budapestre érkezés az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

8 napos körutazás az olasz-francia Riviérán. Utazás autóbusszal, 7 éj szállás 3- és 4-csillagos szállodákban és reggeli egy főnek. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Az utazás fix időpontja: 2018.08.10. - 08.17 • Amennyiben a vendég egyedül utazik, és nem kíván társulni a szálláson, egyágyas felár kerülhet felszámításra

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére