20.000 Ft helyett 9.990 Ft: Töltődj fel és méregteleníts Alpha Oxy Led Spa kezeléssel az Avatar Holisztikus Gyógyászatban

Avatar Holisztikus Gyógyászat
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

9.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
20.000 Ft 50% 10.010 Ft
Avatar Holisztikus Gyógyászat
Budapest XI. Bartók Béla út 66.
gyogyuljmaskepp@gmail.com
www.holisztikusgyogyaszat.hu/

Akció Leírása

Töltődj fel a különleges Alpha Oxy Led spa élménnyel: vibrációs terápia, mély-melegterápiás környezet, tiszta oxigén, aroma és LED-es fénykezelés - mindez egyben!

Az ár tartalmazza

  • 3 alkalmas 35-35 perc Alpha LED Oxy kezelés

Kiknek ajánljuk?

Ha nyáron száraz lett a bőröd; ha úgy érzed kifáradtál; ha nem tudsz eleget aludni; ha sok stressz ér mostanában; ha allergiád kiújult; ha úgy érzed nem tudsz elég egészségesen táplálkozni, ha mozogni kéne, de ahhoz sincs erőd.

Sokan azt hiszik, az Alpha Oxy spa csak azoknak való, akik fogyni szeretnének, de ez nem így van! 21 féle programból választhatunk, álljon itt néhány a teljesség igénye nélkül: bőrképjavítás, allergia-kezelés, anti-influenza, relaxáció, méregtelenítés, fájdalomcsillapítás - és ezek kombinációja. Gyere el hozzánk, és mi megtaláljuk a Neked legmegfelelőbb programot, hogy újra kipihenten ébredj, bőröd visszanyerje ragyogását, és megszabadulj a Téged kínzó kellemetlen tünetektől.

Avatar Holisztikus Gyógyászat

A szépségszalon holisztikus kozmetikai kezelései a hagyományos kozmetikai elemekre épülnek, és nem csak szépítő, de gyógyító erejűek is. A legmodernebb gépekkel, természetgyógyász irányításával, közreműködésével segítik, hogy megőrizd szépséged és fiatalságod.

Legyen szép napod!

Budapest XI. Bartók Béla út 66.
gyogyuljmaskepp@gmail.com

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

21 féle programból választható Alpha Oxy Led Spa kezelés Budán. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2018.09.23.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 70 369 4342 • A megbeszélt időpont módosítására legkésőbb 24 órával a kezelést megelőzően van lehetőség (ellenkező esetben az alkalom elvész) • A helyszínen az Alkupon felmutatása szükséges elektronikus vagy nyomtatott formában

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére