20.000 Ft helyett 8.990 Ft: 4 lépéses Joico hajszerkezet-újjáépítés az egészséges hajvégekért, mélyytisztítással és hidratálással a Fortuna Szépségszalonban

Fortuna Gold'n Beauty Szalon
1 5
3.5 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

8.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
20.000 Ft 55% 11.010 Ft
Fortuna Gold'n Beauty Szalon
1136 Budapest Hollán Ernő u 16
06 1 611 9671
www.fortunaszepsegszalon.hu/

Akció Leírása

Legyen újra egészségtől ragyogó hajkoronád Joico hajszerkezet-újjáépítéssel!

Az ajánlat tartalma

  • 4 lépéses Joico hajszerkezet-újjáépítés a Fortuna Szépségszalonban

Hajunk – hasonlóképpen, mint testünk más részei is – fehérjékből épül fel. Ez a haj esetében az úgynevezett keratin. Mivel hajunk folyamatosan kitett a környezeti hatásoknak, legyen az mechanikai, hő vagy vegyi, elkerülhetetlen hogy annak szerkezete idővel meggyengüljön.

Ami a Joico hajújraépítésben kiemelkedő, hogy a szabadalmaztatott formulája tartalmazza mind a 19 aminosavat, mely magát a haj keratinját is tartalmazza, ezáltal természetes módon, saját alkotóelemeivel építi fel azt újra. A Quadramine Complex pedig gondoskodik arról, hogy ezek az építőkövek a megfelelő molekuláris méretben és töltöttségben álljanak rendelkezésre.

A Joico hajújraépítés 4 lépése

Mélytisztítás

Eltávolítja az olyan lerakódásokat, mint a klór, szennyeződések, ásványi anyagok, formázó maradványok és a nem stabil pigmentek. Krémes formulája egyszerre hidratálja és tisztítja a hajat. Egy kellemes illatú sampon, mely körülbelül 5 percig van a hajadon.

PH optimalizáció

Ebben a lépésben a haj, illetve a fejbőr kémhatását visszaállítjuk a legideálisabb P.H. 4-5,5 szintre. Továbbá, a 2. lépés semlegesíti a hajban található ammóniát, ezáltal megállítja az oxidációs folyamatokat. A haj kellemesen fésülhetővé válik, a hajszálakat felkészítjük a 3. fázisra.

Újraépítés

Itt történik a lényeg, hiszen ebben a fázisban kerül fel a haj saját szerkezetével megegyező 19 aminosavból álló keratin protein. Javítja a haj rugalmasságát, erejét és fényét és tökéletesen visszaállítja a haj természetes, egészséges állapotát.

Hidratálás

Az utolsó lépésben feltöltjük hajad nedvességgel és lezárjuk a hajszerkezetet. Azáltal, hogy helyrehozza a haj vízháztartását, a haj még csillogóbb, simább és rugalmasabb lesz. Megjavítja a haj sérült keratinláncát, feltölti nedvességgel a porózus kutikulát, erőt és tartást ad a hajnak.

Fortuna Szépségszalon

A XIII. kerületi Fortuna Szépségszalonban mesterfodrászok szépítik meg hajadat és készítenek Neked csodálatos frizurát, de találsz kozmetikai szolgáltatásokat is, zsírbontást és különféle masszázsokat is, vagyis tetőtől-talpig, illetve testileg és lelkileg is megújulhatsz, feltöltődhetsz.

Legyen szép napod!

1136 Budapest Hollán Ernő u 16
06 1 611 9671

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 lépéses Joico hajszerkezet-újjáépítés a Fortuna Szépségszalonban

Fontos

Beváltható: 2018.04.26.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 430 1318 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére