2 napos pécsi városnézés buszos utazással, félpanzióval, borkóstolóval, 3*-os szállással

Ajánlat kód: 38562
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

58.500 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 38562

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Ismerkedj Pécs izgalmas és sokszínű városával!

Opciók

 • 2024. október 5.: , 58.500 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

 • Autóbuszos utazás
 • 1 éjszaka szállás 3*-os szállodában, 2 ágyas tus/wc-s szobákban
 • Félpanzió
 • Borkóstoló
 • Idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza

 • Belépők és jegyek tájékoztató árai: 15.000 Ft
 • Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 1.500 Ft
 • Az étkezésekhez ital fogyasztást (helyszínen fizetendő)
 • Fakultatív programon való részvételt
 • Az alap programon felül teljesítésre kerülő programok költségeit
 • Belépőjegyek és az audioguide/fülhallgató árát (helyszínen fizetendő)
 • Idegenforgalmi adót (helyszínen fizetendő)
 • Minimális induló utaslétszám hiányában a létszám felárat
 • Valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)

Felár

 • Egyágyas felár: 11.000 Ft
 • 25-34 fő esetén: 4.500 Ft/fő

Fontos

 • Lehetséges ingyenes transzfer a csatlakozási pontokhoz. A részletekről kérjük, érdeklődjön!

Program

1. NAP: BUDAPEST/SZEGED – KECSKEMÉT – DUNAFÖLDVÁR – SZEKSZÁRD – PÖRBÖLY – MOHÁCS – VILLÁNY – PÉCS (340 KM)
A kora reggeli órákban indulunk Budapestről, majd Kecskeméten (Szegedi utasok csatlakozása) és Dunaföldváron keresztül a Tolna megyei Szekszárd utunk első állo¬mása, ahol meglátogatjuk a Szent János és Szent Pál kápolnát, majd a Régi vármegyeházát (kívülről) és a Bencés apátság fennmaradt rom¬jait. A belvárost elhagyva, a természetbe vezet utunk, egyenesen a Bartina-hegyen álló Kálvária-kilátóhoz, ahol a környező földek és a domboldalakon felfelé sorjázó szőlősorok szemet gyönyörködtető csodálatos panorámája tárul elénk. A várost elhagyva érkezünk Pörbölyre, ahon¬nan a Gemenci Erdő Ökoturisztikai Központjába keskeny nyomtávú kisvonattal utazunk. Végighala¬dunk a Gemenci Erdő szebbnél szebb tájain egészen a Duna partig. Visszaszállunk autóbuszunkra, és utazunk tovább Mohácsra, a Csele patak mentén elhelyezkedő vízi és taposómalomhoz, amely Európa egyetlen, ismert taposómalma. A bátrabbak ki is próbálhatják! Utunkat Villányban folytatjuk, ahol sétálunk a „villányi bor főutcáján” és egy borkóstolóval egybekötött vacsorát is elfogyasztunk a hely szellemében. Jókedvvel, mosolygó¬san az esti órákban érkezünk pécsi szálláshelyünkre. 

2. NAP: MECSEK – PÉCS – ABALIGETI CSEPPKŐBARLANG – PÉCSVÁRAD – KECSKEMÉT – BUDAPEST/SZEGED (220 KM)
Reggelit követően a Mecsek oldalá¬ban kiemelkedő pécsi TV toronyhoz kapaszkodunk fel autóbuszunkkal, ahol bámulatos kilátás nyílik a Me¬csekre és az alatta elterülő városra. "Jó reggelt kívánunk az ébredező Pécsnek” és utunk a pécsi kul¬turális központba vezet. Megtekintjük a pécsi bazilikát, a Szent Péter és Szent Pál Székesegyházat, melyet még Szent István idején alapítot¬tak, és több évszázad stílusjegyeit hordozza magán. A Király utca felé sé-tálva megtekintjük a Szerelmesek lakatjaival díszített kerítéseket, ezt követően pedig betérünk a Has¬szán Pasa dzsámijába, mely jelen¬leg katolikus templom. Szabadidő a vá¬rosban, mely során lehetőség van a Zsolnay Múzeumba betekintést nyerni, ahol a világon egyedülálló porcelán termékeket találunk. A Cella Septicho¬ra Látogatóközpontban a római kórból megmaradt kőből épített temetkező helyet te¬kinthetünk meg. Ezen ókeresztény te¬metőnek a sajátossága, hogy igen kis területre koncentráltan sok kis¬méretű családi és közösségi sírbolt található. A megyeszékhelyt elhagyva az Abaligeti Barlanghoz érkezünk, ahol megismerkedhe¬tünk a csodálatos földalatti csepp¬kövekkel. Hazafelé indulunk, búcsúzunk Baranya megyétől. Érkezés Kecskeméten keresztül Budapestre és Szegedre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

2 napos pécsi városnézés buszos utazással, félpanzióval, borkóstolóval, 3*-os szállással

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
34 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére