2 napos pécsi városnézés buszos utazással, félpanzióval, borkóstolóval, 3*-os szállással

Ajánlat kód: 38562
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

42.800 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 38562

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Ismerkedj Pécs izgalmas és sokszínű városával!

Opciók

  • 2022. október 8.: , 42.800 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás
  • 1 éjszaka szállás 3*-os szállodában, 2 ágyas tus/wc-s szobákban
  • Félpanzió
  • Borkóstoló
  • Idegenvezetés
  • Útlemondási biztosítás

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők és jegyek tájékoztató árai: 12.000 Ft
  • Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 1.500 Ft

Felár

  • Egyágyas felár: 8.500 Ft
  • 25-34 fő esetén: 3.000 Ft/fő

Fontos

  • Lehetséges ingyenes transzfer a csatlakozási pontokhoz. A részletekről kérjük, érdeklődjön!

Program

1. nap: Budapest – Kecskemét – Dunaföldvár – Szekszárd – Bárányfok – Mohács – Villány – Pécs (340 km)

A kora reggeli órákban indulunk Budapestről, majd Kecskeméten (Szegedi utasok csatlakozása) és Dunaföldváron keresztül a Tolna megyei Szekszárd utunk első állomása, ahol meglátogatjuk a Szent János és Szent Pál kápolnát, majd a Régi vármegyeházát (kívülről) és a Bencés apátság fennmaradt romjait. A szekszárdi Bormúzeumban a környező bortermő vidék életébe kapunk betekintést, borkóstolási lehetőséggel egybekötve. A várost elhagyva érkezünk Pörbölyre, ahonnan a Gemenci Erdő Ökoturisztikai Központjába keskeny nyomtávú kisvonattal utazunk.

Végighaladunk a Gemenci Erdő szebbnél szebb tájain egészen a Duna partig. Visszaszállunk autóbuszunkra, és utazunk tovább Mohácsra, a Csele patak mentén elhelyezkedő vízi és taposómalomhoz, amely Európa egyetlen, ismert taposómalma. A bátrabbak ki is próbálhatják! Utunkat Villányban folytatjuk, ahol sétálunk a „villányi bor főutcáján” és egy borkóstolóval egybekötött vacsorát is elfogyasztunk a hely szellemében. Jókedvvel, mosolygósan az esti órákban érkezünk pécsi szálláshelyünkre.

2. nap: Mecsek – Abaligeti Cseppkőbarlang – Kecskemét – Budapest – Szeged (220 km)

Reggelit követően a Mecsek oldalában kiemelkedő pécsi TV toronyhoz kapaszkodunk fel autóbuszunkkal, ahol bámulatos kilátás nyílik a Mecsekre és az alatta elterülő városra. „Jó reggelt kívánunk az ébredező Pécsnek” és utunk a pécsi kulturális központba vezet. Megtekintjük a pécsi bazilikát, a Szent Péter és Szent Pál Székesegyházat, melyet még Szent István idején alapítottak, és több évszázad stílusjegyeit hordozza magán. A Király utca felé sétálva megtekintjük a Szerelmesek lakatjaival díszített kerítéseket, ezt követően pedig betérünk a Hasszán Pasa dzsámijába, mely jelenleg katolikus templom.

Szabadidő a városban, mely során lehetőség van a Zsolnay Múzeumba betekintést nyerni, ahol a világon egyedülálló porcelán termékeket találunk. A Cella Septichora Látogatóközpontban a római kórból megmaradt kőből épített temetkező helyet tekinthetünk meg. Ezen ókeresztény temetőnek a sajátossága, hogy igen kis területre koncentráltan sok kisméretű családi és közösségi sírbolt található. Búcsút intve a városnak elindulunk hazafelé, de útközben megállunk az Abaligeti Barlangnál, ahol megismerkedhetünk a csodálatos földalatti cseppkövekkel. Ezt követően buszra szállunk, és hazafelé indulunk. Érkezés Kecskeméten keresztül Budapestre és Szegedre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

2 napos pécsi városnézés buszos utazással, félpanzióval, borkóstolóval, 3*-os szállással

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére