2 napos körutazás Ausztriában a Nárciszfesztiválra, Hallstattba és a Hellbrunni vizi kastélyparkba, busszal, reggelivel

Adutours Utazási Kft
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Akár már:

5.000 Ft

Ajánlatkérés
Adutours Utazási Kft
1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093
www.adutours.hu/

Az ajánlat leírása

Gyönyörködj a virágkarnevál felvonulásában!

Időpont

 • 2023. június 3.

Az ár tartalmazza 1 személyre – A kupon teljes ára 49.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 5.000 Ft, a fennmaradó 14.990 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

 • Az utazást busszal
 • A szervezést
 • 1 éjszaka szállást
 • Reggelis ellátást
 • Magyar nyelvű idegenvezető/csoportkísérést

Az ár nem tartalmazza

 • BBP biztosítás (70 éves korig): 1.100 Ft/fő BBP biztosítás (70 éves kortól): 2.200 Ft/fő
 • Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (kötelezően fizetendő)
 • Belépők várható összege kb.:
 • 20 €/fő (fesztiválbelépő, buszon fizetendő)
 • 15 €/felnőtt, 6 €/gyerek (Hellbrunni vízi kastély belépő. Gyerek:4-18 év))
 • Külön fizetendő a kötelező városbelépési díj:10 €/fő, melyet az autóbuszra felszálláskor szükséges az idegenvezetőnek/ csoportkísérőnek fizetni
 • 35 fő alatti létszám esetén 2.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben

Felár

 • Egyágyas felár:6.000 Ft
 • Vacsora: 16 €/fő fakultatív, helyszínen fizetendő
 • Fix ülőhely: 3.000 Ft/fő

Fontos

Kérjük, a kupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz partnerünknél a következő email-címen: adutours@t-online.hu

Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

A vidéki fel- és leszállási helyek mindig menetirány szerinti oldalon vannak. A helyszínekről érdeklődjön partnerünknél!

Program

1. nap:

Indulás a kora reggeli órákban Budapest,14. kerület,- Olof Palme sétány 5.(Városligeti csónakázó és Műjégpálya) (Vidéki felszállást foglaláskor jelezzék). Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel. Érkezés a Salzkammerguti tóvidékre a kora délutáni órákban. Elsőként a Hellbrunni kastélyba látogatunk, ahol a vízijátékok nyújtanak felejthetetlen élményt. A Hellbrunnba tett látogatás mindenki számára különleges élmény. A híres Hellbrunn trükkös szökőkutak igazi látványosságnak számítanak, amely ma is átélhető, pedig több mint 400 évvel ezelőtt alakult. Késő délután rövid városnézés Salzburgban idegenvezetőnkkel, majd este a szállás elfoglalása Salzburg környéki szállásunkon.

2. nap:

Reggeli után utazás Bad Aussee buszparkolójába, ahonnan helyi kisbuszokkal lehet megközelíteni a rendezvény helyszínét. A Nárciszfesztivál legkiemelkedőbb fénypontja a vasárnap tartott virágkarnevál. A városi felvonulás alkalmával 8.00 és 11.00 óra között Bad Aussee központjában csodálhatók meg a virágból készült műalkotások. Az érdeklődőknek elegendő idejük van a figurákat megcsodálni és lefotózni. 11 órakor kezdődik a nárciszokkal feldíszített autók felvonulása, ezután a virágból készült pompás figurákat átviszik a Grundlsee-hez, ahol 14.30-kor kezdődik a tavi karnevál, hogy elkápráztassák a nézőket a szebbnél szebb virágkompozíciókkal. Késő délután Hallstattot keressük fel, mely a sókitermelés egyik fontos központja a tóvidéken. Fekvése, templomai, vízesése páratlan látványt nyújt. Megérkezést követően szabadidő a tóparti településen. Hazaindulás a kora esti órákban. Érkezés a kiindulási helyre a hajnali órákban.

Jó utat kívánunk!

1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

2 napos körutazás Ausztriában a Nárciszfesztiválra, Hallstattba és a Hellbrunni vizi kastélyparkba, busszal, reggelivel

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2023.04.24.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz az adutours@t-online.hu email címen! • Bármennyi Alkupon vásárlóható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére