2 napos kirándulás Opatijába és a Plitvicei-tavakhoz, busszal, félpanzióval, 1 éjszaka szállással

Challenge Hungary Kft. / Vár a Világ
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
55.900 Ft 9% 5.000 Ft
Challenge Hungary Kft. / Vár a Világ
1064 Budapest Izabella utca 78.
buszosutak@varavilag.hu
06 1 343 3030
varavilag.hu/

Akció Leírása

Lazíts a tengerparti Opatiján és csodáld meg a Plitvicei-tavakat!

Időpont

  • 2023. szeptember 23-24.

Az ár tartalmazza 1 személyre - A kupon teljes ára 50.900 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 5.100 Ft, a fennmaradó 45.600 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Utazást kényelmes autóbusszal
  • 1 éjszaka szállást – Uvala Scott**
  • Félpanziót
  • Magyar nyelvű csoportkísérőt

Az ár nem tartalmazza

  • IFA, belépők, parkolás – összesen 40 Euró

Felár

  • Egyágyas felár: 8.000 Ft

Program

1. nap:

Kora hajnali indulás után Kecskemétről és Budapestről a kora délutáni órákban érkezünk meg az Osztrák-Magyar Monarchia felsőbb köreinek egyik legkedveltebb üdülőhelyére, Opatija városába. Abbázia (mai nevén Opatija) egyik legemblematikusabb jelképe a százéves sétány, a lungomare, melyen mi is végig sétálhatunk. Opatija eredetileg egy kis halászfalu volt, a XV. században egy kis bencés apátság épült a falu határába, melyről a későbbiekben a település a nevét kapta.

A város felemelkedése a XIX. században indult el, amikor rijekai nemesek költöztek ide. A Villa Angiolina volt az első villa, majd mellette elkezdtek szaporodni a hasonlóan szép, tengerparti nyaralók. A következő növekedési hullám az osztrák-magyar uralom alatt következett, ugyanis itt töltötte nyaralását és a teleket a Monarcia nemessége, sőt még maga Ferenc József császár is innen irányított a Birodalmat a téli hónapokban.

Felkereshetjük Opatija szimbólumát is, a Lány sirállyal szobrot. Opatija látnivalóinak kínálata széles, ha pedig szeretnénk megpihenni számos kedves kis kávézó, étterem vár ránk. Néhány óra eltöltése után tovább indulunk a szálláshelyünkre, ahol bőséges vacsorával várnak minket.

2. nap:

Reggeli után bepakolunk az autóbuszba és elindulunk a Plitvicei-tavakhoz. Jegyváltás után megkezdjük a kalandozásunkat a vadregényes nemzeti parkban. Végig sétálunk néhány tó partján, megcsodálva sok-sok vízesést, ahol életre kel az indián filmek világa. A legnagyobb tavat elérve hajóra szállunk, és a 20 perces út alatt kicsit pihenünk, hogy azután tovább folytassuk kalandozásunkat. A program végén egy panoráma busz vár ránk, amely visszaszállít a parkolóba az autóbuszunkhoz. Ezután indulunk haza, érkezés a késő esti órákban.

Jó utazást kívánunk!

1064 Budapest Izabella utca 78.
buszosutak@varavilag.hu
06 1 343 3030

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

2 napos kirándulás Opatijába és a Plitvicei-tavakhoz, busszal, félpanzióval, 1 éjszaka szállással

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt!

Beváltható: 2023.09.23.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz a buszosutak@varavilag.hu email címen! • Bármennyi Alkupon vásárlóható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére