2 napos kirándulás Gemenc téli csendjében, busszal, 3*-os szállással, reggelivel, 4 fogásos vaddisznó estebéddel

Ajánlat kód: 40316
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

59.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 40316

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kalandozz Közép-Európa legnagyobb ártéri vadonjában!

Időpontok

  • 2024.01.13 - 2024.01.14.: , 59.000 Ft
  • 2024.01.27 - 2024.01.28.: , 59.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Az utazást felsőkategóriás autóbusszal
  • 1 éjszaka szállást 3*-os hotelben, kétágyas szobában
  • 1 alkalommal reggelit
  • 4 fogásos vaddisznó estebédet a Pandúr Vendégházban
  • A Pandúr-sziget kompolást
  • Az engedélyeket és erdészeti szakvezetést
  • A magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • Az útlemondási biztosítást 2,5%

Felár

  • Egyágyas felár 4 700 Ft
  • Ülőhelyválasztási felár (1-3. sor) 3 000 Ft
  • Ülőhelyválasztási felár 1 500 Ft

Program

1. nap: Budapest - Baja - Ártéri nemzeti parkjaink, a rétisas
Indulás reggel 7:00 órakor Budapestről, a Hősök teréről. Utazás az M6 autópályán, majd az 55-ös főúton. Útközben áttekintés Magyarország védett ártéri területeiről, azok természeti értékeiről, különös tekintettel a Körös-Maros Nemzeti Park, a Duna-Dráva Nemzeti Park és a Balaton-felvidéki Nemzeti Park (Kis-Balaton) látnivalóira. Néhány szó a Gemenci erdőről, annak egyedi nagyvad és ragadozó madár állományáról. Áttekintés a Pandúr-szigetet körbeölelő Duna ágakról, s az itt élő rétisasokról, fakultatív fohásszal Tengrihez, az Égatyához, hogy lássunk is belőlük… Megismerkedés szakvezetőnkkel a Gemenci Zrt. szeremlei kompjánál, az előttünk álló séták rövid áttekintése. Átkelés a Szeremlei-Dunán, a szigorúan védett ligeterdőkbe. Sétáink célja a rétisasok felkutatása, de „cserkelés” közben láthatunk őzeket, vaddisznókat, vagy akár gímszarvasokat is. A Pandúr-szigeten szép számban akad a rejtőzködő életet folytató vadmacskákból is. (Ha Tengri úgy akarja… akár ezekből a ritka ragadozókból is megpillanthatunk egyet.)

Szakvezetéssel zajló sétánk 10:15-től 16:00 óráig tart.

16:30-tól 4 fogásos vaddisznó estebéd a Pandúri Vendégházban. Esti kihajózás Szeremlére, majd rövid utazás bajai szállodánkba. Szobáink elfoglalása, majd fakultatív Jagermeister – Hubertus összehasonlítási lehetőség, illetve kérés esetén rövid séta a kivilágított belvárosban. Éj Baján   .

2. nap: Baja - Budapest - A gímszarvas és a Pörbölyi Titán erdői
Reggeli utazás a Pörbölyi Vendégházba. Megismerkedés erdészeti szakvezetőnkkel, majd az előttünk álló nap útvonalának áttekintése. 9:15-től – 16:00 óráig tartó sétánk a Pörbölyi erdőben zajlik, a közönség által nem látogatható, védett vadetetőknél, gímszarvasok után kutatva. Sétánk érinti Magyarország legnagyobb fa-matuzsálemét a „Pörbölyi Titánt” is.

A nap folyamán mindent megtudhatunk a gímszarvasok, illetve a dámvadak különbségeiről, életkörülményeiről – de rövid kitekintést kapunk a tajgán élő jávorszarvasok és az északi népek által tenyésztett rénszarvasok fajtajellemzőire is. Szerencsés esetben kapitális gímszarvas bikák megpillantása, illetve egyéb nagyvadak fotózása.   16:15-kor visszaindulás Budapestre, kb. 2,5 órás utazás után koraesti megérkezés a kiindulási helyre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

2 napos kirándulás Gemenc téli csendjében, busszal, 3*-os szállással, reggelivel, 4 fogásos vaddisznó estebéddel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére