2 napos kirándulás a Bükkben Miskolc, Lillafüred és Szilvásvárad érintésével, félpanzióval, buszos utazással, 3*-os szállással

Ajánlat kód: 41188
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

30.500 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 41188

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel a Bükk kastélyait és káprázatos természeti kincseit!

Opciók

  • 2022. október 1.: , 30.500 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazást korszerű, kényelmes, légkondicionált autóbusszal
  • 1 éjszaka jó minőségű szállodai elhelyezést 3* kategóriában, 2 ágyas zuhanyzós / WC-s szobában
  • 1x félpanziós ellátást (reggeli és vacsora)
  • Alap program szerinti programokat és városnézéseket a program szerint
  • Magyar nyelvű idegenvezetést a programokon
  • Útlemondás biztosítást

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők és jegyek tájékoztató árai: 9.000 Ft
  • Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 1.500 Ft
  • IFA

Felár

  • Egyágyas felár: 6.500 Ft
  • 25-34 fő esetén: 2.200 Ft/fő

Fontos

  • Lehetséges ingyenes transzfer a csatlakozási pontokhoz. A részletekről kérjük, érdeklődjön!

Program

1. nap: Szeged – Budapest – Edelény – Szilvásvárad – Miskolc (230 km)

Kora reggeli szegedi indulást követően Budapesten keresztül vezet utunk. Első állomásunk Edelény, ahol megtekintjük a Coburgok birtokán épült gyönyörű kastélyt. Az építtető Jean-François L’Huillier volt, de hogy került egy francia család Edelénybe? Minden kérdésünkre választ kapunk! Utunkat a Bükk-hegység gyönyörű, kanyargós útjain keresztül folytatjuk, míg meg nem érkezünk a Szalajka-völgybe, Szilvásváradra. Vajon miről kapta ez a népszerű üdülőhelyként is funkcionáló település a nevét? Talán a szilváról? Vagy a szilíciumos vasról? Egy biztos, nem a csodásan gyönyörű fátyol vízeséséről. Ha időnk engedi, még a kisvasutat is kipróbálhatjuk (vonatjegy). A délutáni órákban megérkezünk az egykori acélvárosba, Miskolcra, ahol időutazásunk során felfedezzük a belvárost és épített örökségeit. A hangulatos sétálóutcán andalogva elhaladunk az 1819-ben épült Miskolci Nemzeti Színház épülete mellett, ami már az ország második állandó kőszínháza volt. Szabadidő a városban, majd az esti órákban elfoglaljuk szálláshelyünket.

2. nap: Miskolc – Diósgyőr – Lillafüred – Szikszó: Hell gyárlátogatás – Budapest – Szeged (220 km)

Reggeli után utunk ismét a Bükk szívébe, a diósgyőri vár rejtelmeibe vezet. A várat az elmúlt évek során szépen renoválták, ahol a lovagi tornák tere minden évben izgalmas programokkal várja az idelátogatókat. Figyelemre méltó, hogy a vár a magyar királynék jegyajándéka volt, mely hagyományt Nagy Lajos királyunk vezette be. A vár bejárását követően átengedjük magunkat egy gombóc fagyi, vagy csésze kávé varázsának a vár mögött található Tündérkertben. A pihenőt követően Magyarország egyik legszebb keskeny nyomtávú kisvasútján (vonatjegy) pöfögünk végig egészen a Garadna-völgyig, miközben megtekintjük Lillafüredet a környéket uraló Palota szálló látványával és a Hámori-tavat. Itt található Magyarország legnagyobb függőlegesen lezúduló vízesése, melyet mesterségesen alakítottak ki. Lillafüreden a Palotaszálló építésekor készült a 20 méter magas zuhatag, melyen a Szinva patak vize zúdul le. A szálló építésekor egy függőkertet alakítottak ki, emiatt a támfalat meg kellett erősíteni, és az így keletkezett falon át jut le a patak a Hámori-tóba. A nap zárásaként pedig Szikszóra látogatunk, ahol megkóstolhatjuk, mitől olyan energikus Bruce Willis és betekintést kapunk a modern, napjaink egyik energia és üdítőitalgyártásának rejtelmeibe (Hell és Xixo). Egy angyali helyen pokolian (Hell) jó italokkal frissülhetnek fel, ami kitart egészen hazáig, Budapesten keresztül Szegedig.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

2 napos kirándulás a Bükkben Miskolc, Lillafüred és Szilvásvárad érintésével, félpanzióval, buszos utazással, 3*-os szállással

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére