2 napos kirándulás 1 főre Burgerlandba a Varázsfuvola Operafesztivál idején, busszal, reggelivel, idegenvezetéssel, fakultatív operaelőadás-látogatással

Ajánlat kód: 34030
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

25.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34030

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Burgerland mesés tájait és tekints meg egy gyönyörű operaelőadást a Varázsfuvola Operafesztivál keretében!

Időpontok

  • 2019. július 13-14. és augusztus 10. - 11.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Az autóbuszos utazást
  • Szállást 1 éjszakára 3*-os szállodában
  • Reggelis ellátást
  • Idegenvezetést
  • A szervezés díját

Az ár nem tartalmazza

  • Sztornó biztosítás: 1,8 %​

Feláras lehetőségek

  • ​BBP biztosítás: 1.000 Ft/fő (70 éves kor felett pótdíj fizetendő)
  • Egyágyas felár: 6.900 Ft/fő
  • Operaelőadás 42 €-tól igény szerint

Program

  • Találkozó: Pesten 6:50 Blaha Lujza tér, Corvin Áruház előtti parkoló
  • Budán 7:10 Batthyány tér Vásárcsarnok előtti buszmegálló
  • Indulás: Blaha Lujza tér 7:00, Batthyány tér 7:20

A Szentmargitbányai kőfejtő nyári operaelőadásai rendkívül népszerűek! A kétnapos utazás önmagában is szép élmény, határon innen és túl fedezzük fel az Esterházy család fényes és kultúrapártoló életének színhelyeit, a barokk kor hangulatát őrző műemlékeket. A hercegi kastély, Ruszt gólyákkal teli bájos városkája és Győr óvárosa, Rába parti sétányai alkotják utunk főbb pilléreit. A zenekedvelőket pedig a több száz statisztát és lenyűgöző díszleteket felvonultató Varázsfuvola előadásra hívogatjuk a római kortól használt kőfejtő színpadára. Hónapokon át készülnek a jelmezek, cipők, fénytechnika, hogy a nyári égbolt csillagai alatt ülő 4.500 néző felejthetetlen élményt kaphasson. Ajánljuk ritkán operába járóknak is, a produkció rendkívüli!

Első napunkon Kismartonba (Eisenstadt) látogatunk, ahol rövid közös városnéző séta után ebéd táján szabadidő keretén belül, kedve szerint dönthet mindenki az Esterházy kastély, esetleg Haydn-ház megtekintése, vagy vásárlás, kellemes séta, jó ebéd mellett. A délutáni órákban elfoglaljuk mosonmagyaróvári szállásunkat, itt lesz lehetőség az esti előadás előtt felfrissülésre, átöltözésre. Az estét Ausztria legkisebb városában, a bájos Ruszton (Rust) töltjük.

A parányi, ám nagy múltú város 2001 óta világörökségi helyszín, szinte minden háza műemlék. Az óváros kéményein mindenütt gólyák fészkelnek, a díszes polgárházak udvarain pedig kiváló bort mérnek a helyiek. Az itteni hangulatos séta után érkezünk meg a közeli szentmargitbányai római kőfejtőbe (St. Marghareten). A hajdani kőbánya szolgáltatta a lajtamészkövet Bécs olyan épületeihez, mint a Stephansdom, Hofburg, vagy az Operaház, ma pedig Európa legnagyobb természetes szabadtéri színpadaként előadásoknak ad otthont. A Varázsfuvola operát 7000m2-en, csodálatos hangú énekesek és több száz szereplő kelti életre!

Vasárnap a kényelmes pihenés és reggeli után Győrbe utazunk. Felkeressük a Bazilikát Szent László Hermájával, valamint a Király utca nevezetesebb épületeit. A Napóleon-ház kétemeletes barokk épülete, a kora barokk Probst-ház, a Pápai pálosok háza, a kétemeletes sarokerkélyes Egykori Fekete Sas Fogadó, valamint az utca legvégén, a Széchenyi tér sarkán az Esterházy-palota barokk épülete, mely a Városi Művészeti Múzeum központi épülete.

Visszaérkezés koraeste.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

2 napos kirándulás 1 főre Burgerlandba a Varázsfuvola Operafesztivál idején, busszal, reggelivel, idegenvezetéssel, fakultatív operaelőadás-látogatással

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére