2 napos kalandozás Prágában, a tornyok városában, szállás 3*-os hotelben reggelivel, buszos utazással, látogatással a Velké Popovice sörgyárban

Ajánlat kód: 35110
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

29.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35110

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kóstold meg Csehország legfinomabb söreit és sétálj az ezer torony városában!

Időpontok

  • 2021. július 10.: , 29.900 Ft
  • 2021. november 6.: , 29.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 1 éjszaka szállás 3*-os hotelben
  • Reggeli
  • Buszos utazás

Az ár nem tartalmazza

  • Kötelező félpanzió: 4.500 Ft/fő
  • Biztosítás: 1.140Ft/fő
  • Sztornó biztosítás: 1,5%
  • Kötelezően fizetendő Audio-guide: 600 Ft/fő

Felár

  • Egyágyas felár: 4.000Ft/fő

Belépők

  • Prágai vár 250 CZK
  • Velké Popovice 150CZK

Felszállási lehetőségek

  • Budapest - Déli pályaudvar, Koronaőr köz 05:30
  • Tata - M1-es autópálya, 64-es km, Remeteségi pihenő/Shell kút 06:05
  • Győr - M1-es autópálya, 119-es km, Arrabona pihenő, Agip kút 07:00
  • Mosonmagyaróvár - M1-es autópálya, 163-as km, Mosoni pihenő, MOL/Marché 07:45

Program

1. nap: Budapest-Velké Popovice sörgyár-Prága

A kora reggeli órákban indulunk Budapestről Csehország meseszép fővárosába, mely minden évszakban kellemes program és vonzó úti cél a látogatóknak. Utazás a Tatabánya-Győr-Pozsony-Brno útvonalon Prágába, ahol egy kellemes hétvégi program és a város szépségei mellett a gasztronómiai élvezeteknek is hódolhatunk majd. Knédli és káposzta, finom sörök és sok-sok élmény vár ránk. Autóbuszos utazásunkat rövid időre megszakítjuk Velké Popovice kisvárosánál, mely a cseh sörgyártás egyik fellegváraként ismert. Az autópálya szomszédságában található Velké Popovice, a híres Kozel sör eredeti hazája. „Kecskefalvára” érkezésünk után utunk a híres sörgyárba vezet, ahol a gyárlátogatás alkalmával betekintést nyerhetünk a sörfőzés rejtelmeibe, és természetesen vásárlásra is lesz lehetőségünk.

Látogatásunk után folytatjuk utunkat Prágába, amelytől mindössze 30 km választ el. A kora délutáni órákban érkezünk a Moldva folyó két partján elterülő "Arany Prága" elbűvölő városába, mely történelmével, kultúrájával és számos látnivalójának köszönhetően méltán foglal el kiemelkedő helyet a leglátogatottabb európai fővárosok sorában. A száztornyú város, vagy egyszerűen csak a „városok királynője” nem véletlenül érdemelte ki a szépségét magasztaló jelzőket, de belvárosi sétánk alkalmával erről meg is győződünk majd.

Prága egyik legszebb, leglátványosabb tere az Óváros (Staré Město) szívében elhelyezkedő Óvárosi tér (Staroměstské náměstí), amely egyszerűen rabul ejt szépségével. A város történelmi központját az UNESCO 1992-ben a Világörökség részévé nyilvánította. Megnézzük a városháza híres csillagászati óráját, az Orlojt, majd Prága új városrészében (Nové Město) a Vencel teret (Václavské náměstí) keressük fel, mely a város kereskedelmi és kulturális központja. Névadója, Szent Vencel Csehország patrónus szentje. A tér formája inkább egy széles sugárútra hasonlít, mint egy hagyományos térre. A teret körbeölelő épületek többsége a XIX. és XX. században épült. A tér névadó védőszentjének bronz lovas szobrát a tér felső részén találhatjuk, körötte Prága négy védőszentjével: Adalbert, Prokop, Ágnes és Ludmilla. Vacsoránk a Strahovi kolostor közelében található autentikus prágai étteremben lesz, mely saját sörfőzdével is rendelkezik. Szálláshely elfoglalása a késő esti órákban.

2. nap: Prága-Budapest

Reggeli a szállodában, majd városnézésünket a sziklamagaslatra épített várban, a Hradzsinban kezdjük. Itt található a gótikus Szent Vitus Székesegyház, a Szent György-szobor, a Régi Királyi palota és a Szt. György-bazilika, valamint Prága legfestőibb utcája, az apró házairól, legendáiról is híres Arany utcácska. A mesebeli kis utca után lesétálunk a várból, szabadidő, vásárlási lehetőség a belvárosban vagy a városnézés folytatása, hajózási lehetőség a Moldván. Kora délután búcsút intünk Prágának és indulunk Magyarország felé. Folyamatos utazással érkezünk Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

2 napos kalandozás Prágában, a tornyok városában, szállás 3*-os hotelben reggelivel, buszos utazással, látogatással a Velké Popovice sörgyárban

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére