2 napos adventi látogatás Krakkóba és Zakopanéba, buszos utazással, reggelivel, 3*-os szállással, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 39977
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

39.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 39977

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Hangolódj az ünnepekre Lengyelországban, Krakkóban és Zakopanéban!

Opciók

  • 2023. december 9-10., miskolci indulás: , 39.900 Ft
  • 2023. december 9-10., budapesti, váci indulás: , 43.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazást luxus autóbusszal
  • 1 éjszaka szállást 3*-os hotelben
  • Reggelit
  • Idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • Belépő
  • Csoportos BBP biztosítás 530 Ft/fő/nap
  • Útlemondási biztosítás: részvételi díj 2,5%-a

Felár

  • Vacsora igényelhető : 7.000 Ft/fő
  • Egyágyas felár: 9.500 Ft/fő

Program

1. nap: Indulás a kora reggeli órákban, utazás rövid pihenőkkel. Kora délután érkezünk az egykori királyi koronázó városba, Krakkóba. Az óváros gyönyörű utcáin sétálva ismerkedünk a Világörökség által védett várossal: Rynek, Posztócsarnok, Mária templom. Szabad program az adventi fényárban fürdő forgatagban, mely minden évben a krakkói főtéren kerül megrendezésre. Hatalmas karácsonyfát állítanak, ide települnek ki a kis fabódékba az árusok. A fényárban úszó Posztócsarnok mellett egy betlehemet is felállítanak, ami elengedhetetlen része a karácsonynak. Innen indulnak az „ünnepi ruhába” öltöztetett lovashintók, melyek egyikével igazi pompában járhatjuk be a várost - mesébe illő mind az élmény, mind a látvány. Este a szállás elfoglalása Krakkóban.

2. nap: Reggeli után látogatás Lengyelország legkedveltebb hegyi üdülőközpontjába, a Lengyel-Tátra fővárosába, Zakopaneba. Séta a górál stílusú házak között, a híres Szent Kelemen fatemplom megtekintése, majd siklóval jutunk fel az 1128 m-es Gubalowka hegyre (kb. 35 pln/fő), ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a városra és az azt körülölelő hegyekre. Itt fenn a hegyen bazár, éttermek és lovaskocsisok vagy lovasszánosok várnak. Érdemes egyet sétálni a kiépített ösvényen, vagy csak ücsörögni egy kicsit valamely kilátóteraszon, magunkba szívni a jó levegőt és a Tátra szépségeit! Majd irány az adventi forgatag és piac: forralt bor, gyömbéres forró sör, frissen sült sütemények illata lengi be a levegőt. Ízletes, tradicionális sajtokat, faszénen sült húsokat kóstolhatunk, helyi kézműves portékákat, faárukat, szépen kidolgozott bőr- és irhaárukat, na meg a jól ismert tejkaramellát is megtaláljuk itt. Az adventi időszak Zakopaneban igazán különleges élmény: múltidéző barangolás egy mesebeli tájon, ahol minden természetesebb, csendesebb, harmonikusabb, mint a nagyvárosokban. Garantált az ünnepre való hangolódás! Hazautazás (kb. 18 órakor), érkezés a késő esti/éjjeli órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

2 napos adventi látogatás Krakkóba és Zakopanéba, buszos utazással, reggelivel, 3*-os szállással, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére