2 nap a Jászságban cserkeszőlői fürdőélményekkel, busszal, félpanzióval és 3*-os szállással

Ajánlat kód: 36712
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

35.600 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 36712

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Mártózz meg a cserkeszőlői fürdőben és fededz fel a Jászság egyedülálló természeti kincseit!

Időpontok

  • 2022. november 6.: , 35.600 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazást korszerű, kényelmes, légkondicionált autóbusszal
  • 1 éjszaka jó minőségű szállodai elhelyezést 3* kategóriában, 2 ágyas zuhanyzós / WC-s szobában
  • 1x félpanziós ellátást (reggeli és vacsora)
  • Alap program szerinti programokat és városnézéseket a program szerint
  • Magyar nyelvű idegenvezetést a programokon
  • Útlemondási biztosítást

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők és jegyek tájékoztató árai: 7.000 Ft
  • Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 1.500 Ft

Felár

  • Egyágyas felár (V.01., XI.06.): 7.500 Ft
  • Egyágyas felár (VI.26.): 9.000 Ft
  • 25-34 fő részvétele esetén: 2.500 Ft/fő felár

Fakultatív programok (20 főtől)

  • Cserkeszőlő fürdő belépőjegy: 2.690 Ft-tól

Fontos

  • Lehetséges ingyenes transzfer a csatlakozási pontokhoz. A részletekről kérjük, érdeklődjön!

Program

1. nap: Budapest – Tápiószentmárton energia dombja – Szolnok - Cserkeszőlő (230 km)

A kora reggeli órákban indulunk Budapestről. A szegedi utasokat Albertirsára transzferáljuk…. A Budapesttől mindössze hetven kilométerre található Tápiószentmártonon rögtön feltöltődünk! A 15 hektáron érezhető energiájáról közismert helyszínen egy csodálatos lovaspark vár bennünket, ahol óriási energiák jönnek a „Föld csakrájából”. Évekkel ezelőtt bebizonyosodott, hogy az energiák leginkább az Attila dombon összpontosulnak, melyek pozitívan hatnak egészségünkre. Akár egyszeri látogatásnak is érezhető az eredménye melyet mi magunk is kipróbálunk. Feltöltődve energiával a jászsági megyeszékhelyre, Szolnokra indulunk, melynek belvárosát gyalogosan fedezzük fel idegenvezetőnkkel. Városnézésünket a szolnoki Szigligeti Színház impozáns épületének megtekintésével kezdjük, valamint a séta keretein belül szemügyre vesszük a város további jellegzetes kulturális épületeit is: Szolnoki Református egyházközség, az egykori zsinagóga épületét mely ma a Szolnoki Galéria, Szentháromság templom a Merengő Krisztus Szoborral, a Tiszai hajósok terét jellegzetes szobraival. Végezetül a Tiszavirág gyaloghídon átkelve búcsúzunk a Jászság fővárosától és a délutáni órákban Cserkeszőlőre érkezünk, ahol elfoglaljuk szálláshelyünket és átadjuk magunkat a fürdés és kényeztető pihenés örömeinek. Évekkel ezelőtt kutatók bukkantak a fürdőtelepülés gyógyvizére miközben olajat kerestek. A több mint 2300 méter mélyről feltörő termálvízről bebizonyosodott, hogy alkotóelemeinek köszönhetően intenzív gyógyhatása van a mozgásszervi betegségekre, sérülésekre, reumatikus panaszokra. Több gyógyvizes medence került kialakításra a változatosabb pihenés érdekében. Élvezzük a termélvíz jótékony hatásait, kényeztető passzív kezelését. A fürdőzés után kisimulva fogyasztjuk el ízletes vacsoránkat a szállodánkban. Vacsora után egy kellemes, könnyed séta alkalmával megcsodálhatjuk a huszonegyedik századi Szent Benedek templomot és parkját. Rövid séta után nyugovóra térünk szállásunkon.

2. nap: Cserkeszőlő – Szarvas – Békésszentandrás - Kecskemét – Budapest és Szeged (240 km)

Reggeli után a történelmi Magyarország közepére, Szarvasra érkezünk. Ezzel megkezdjük országjáró programunkat… hogy miért? A Körösök szívében festői környezetben, hazánk legnagyobb arborétumában, a Szarvasi Arborétumban felfedezhetjük és eddig nem látott perspektívából ismerhetjük meg az ország számos csodájának kicsinyített mását, a Mini Magyarország kiállításon. Hazánk egyetlen interaktív és részletgazdag makettparkjában nem csak Magyarország híres épületei találhatóak, hanem határon túli nevezetes várak is. A Bolza család által parkosított Szarvasi Arborétumban felfedezzük az egyedülálló ősfás gyűjteményt, mely közül kiemelkedik a nem mindennapi, Kaliforniában őshonos 150 éves mamutfenyő. Sétánk során ha elég szemfülesek vagyunk, találkozhatunk a kertben szabadon tartott kék pávákkal is. A park minden évszakban varázslatos látványt nyújt gazdag populációjának köszönhetően a természet szerelmeseinek. Miután bejártunk Szarvas legnépszerűbb komplex látványosságát, a Holt-Körös mentén Békésszentandrásra igyekszünk, ahol a település nevéről híres sörfőzdét látogatjuk meg. Az üzemlátogatás során betekintést nyerünk a sörkészítés egyes folyamataira és miután elsajátítottuk a folyékony kenyér előállításának fortélyait, lehetőség van helyben megkóstolni az aktuális kínálatot (fakultatív). Utunk folytatódik Kecskeméten, ahol gyalogosan megtekintjük a belváros páratlan épületeit, köztük a számtalan színben pompázó szecesszió stílusú Cifra Palotát, a Tudomány és Művészetek házát, amely romantikus stílusjegyekben gazdag, valamint a Katona József színházat. Városnézésünk befejeztével programunk véget ér, esti órákban érkezünk Budapestre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

2 nap a Jászságban cserkeszőlői fürdőélményekkel, busszal, félpanzióval és 3*-os szállással

Fontos

Az utalvány megvásárlása nem egyenértékű a foglalással. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után érvényesítsd az utalványod emailben, az utazas@netida.hu címen.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére