199.000 Ft helyett 155.000 Ft: Városnézés Szófiában és kirándulás a Fekete-tengerhez, 7 nap / 6 éjszaka 1 személyre félpanzióval, autóbuszos utazással

Ajánlat kód: 32144
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

155.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 32144

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel a sokszínű Bulgáriát, Szófia városát, Plovdivot és a Fekete-tenger partvidékét!

    • Május 25 - 31.: , 155.000 Ft
    • Június 29 - Július 05. : , 162.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 6 éjszaka szállás 3 és 4*-os szállodákban
  • Félpanzió
  • Autóbuszos utazás

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők
    • Szófia – Zsinagóga 6 BGN
    • Veliko Tarnovo - 40 Vértanú temploma 6 BGN
    • Veliko Tarnovo – sikló 10 BGN
    • Veliko Tarnovo - Carevec (2 múzeum) 14 BGN
    • Arbanasi 12 BGN
    • Aladzsa kolostor 3 BGN
    • Neszebár - Megváltó temploma 4 BGN
    • Neszebár - Szent István templom 5 BGN
    • Neszebár - Régészeti Múzeum 6 BGN
    • Neszebár - Néprajzi Múzeum            3 BGN
    • Pomorie 22 BGN
    • Tsaravets erőd 6 BGN
    • Várna kőerdő 3 BGN
    • Rila kolostor 12 BGN

Felár

  • Egyágyas felár: 32.000 Ft

Program

1. NAP: DEBRECEN (PÉCS) – BUDAPEST – SZEGED – SZERBIA – SZÓFIA (770 km)

Reggel indulás. Határátlépés Szerbiába, majd Bulgáriába. Szófiába érve, este rövid séta a belvárosban. Látjuk a kivilágított fővárost és néhány épületet, melyet másnap jó fényiszonyok közt is le tudunk fényképezni. Szállás Szófiában.

2. NAP: SZÓFIA – VELIKO TARNOVO (230 km)

Reggeli után buszos városnézés során – rövid kiszállásokkal –, megtekintjük a Szófia legfőbb nevezetességeit: Alekszandr Nyevszkij Székesegyházat, Banja Basi mecsetet, Parlamentet és a Nemzeti Balett és Operaház épületét. Ezután elhagyjuk Szófiát és a jelenlegi fővárosból, az egykori fővárosba, Veliko Tarnovoba utazunk. A település Bulgária egyik legszebb városa. Több dombra épült, melyet a Jantra folyó vesz körül. A városban tartották az első nemzetgyűlést és itt fogadták el az állam első alkotmányát is. Egyik legfőbb nevezetessége az a hatalmas vár, melynek alapjai a római korból származnak. Ma elsősorban erődített falai, bástyái és kapui maradtak meg. Ellátogatunk a Caravec-negyedbe, ahol többek között a város egyik legnagyobb templomát, a Történeti Múzeumot és a régi börtön épületét is látni fogjuk. Az esti órákban elfoglaljuk szálláshelyünket.

3. NAP: VELIKO TARNOVO – ARBANASI – VÁRNA – OBZOR (230 km)

A reggelit követően a XIV. század végén alapított gyöngysze­met, Arbanasi műemlékfalvát nézzük meg. Az itt látható templomok és épületek egyedülálló építészeti és művészeti emlékek. Van köztük olyan templom, melyet 3.600 bizánci freskó díszít. Arbanasi megtekintése után továbbindulunk Várnába, ahol programunkat városnézéssel folytatjuk: várnai csata emlékparkja, katedrális, belváros. Ezt követi egy különleges természeti képződmény megtekintése. Ez a Kőerdő. Egyedülálló látványosság. Továbbhaladva az Aladzsa sziklakolostort keressük fel. Ez egy mészköbe vájt templom. Az esti órákban megérkezünk szálláshelyünkre, amely a tengerpart közelében található (2 éj).

4. NAP: PIHENÉS

Ezen a napon szabadprogram, napozás a tengerparton. Remek alkalom a kikapcsolódásra, lazításra.

5. NAP: NESZEBÁR – POMORIE – PLOVDIV (390 km)

Reggeli után az ország legnagyobb üdülőövezetének, a Napospartnak a legrégebbi településére, Neszebárba megyünk. Az óvárost a görögök alapították időszámításunk előtt az V. században, mely napjainkban az UNESCO világörökség része. A kis szigeten 41 templom található, mely bizánci stílusban épült. Jellegzetes bolgár faházaival, kis vendéglőivel, szűk utcáival felejthetetlen élményt nyújt. Ezt követően a pomorie-i Szent György kolostort látogatjuk meg. A kolostor különlegességét, az adja, hogy ez az egyetlen pravoszláv kolostor Bulgáriában, ami nem a hegyekben, hanem a tengerparton épült. Szent György a pravoszláv egyház egyik legnépszerűbb szentje, ezért ő a névadó. Programunk következő állomása a pomoriei konyakgyár lesz, amelynek megtekintése után lehetőség lesz az ott készített italok kóstolására és megvásárlására is.

6. NAP: PLOVDIV – RILA – SZÓFIA (350 km)

A reggelit követően Bulgária második legnagyobb városát, Plovdivot fedezzük fel. A települést időszámításunk előtt alapították. Főként a római kori emlékeket továbbá a fából készült, valamint a reneszánsz stílusú hazákat tekintjük meg sétánk során. Ezt követően a főváros felé tartva kitérőt teszünk a pravoszláv egyház egyik legismertebb kolostorához Rilába, amely szintén a Világörökség részét képezi. A meseszép kolostort a X. század környéken remeteségbe vonult Rilai Szent János köve­tői alapították. Talán ez Bulgária legismertebb látványossága, így megéri a kitérőt. A kolostor megtekintése után Szófiában elfoglaljuk szállásunkat.

7. NAP: SZÓFIA – SZERBIA – BUDAPEST (770 km)

Reggel hazaindulunk és Szerbia és Szeged érintésével az esti órákban érünk Budapestre. Ezt követően mindenkit a felszállási helyére szállítunk.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Városnézés Szófiában és kirándulás a Fekete-tengerhez, 7 nap/6 éjszaka 1 személyre félpanzióval, autóbuszos utazással

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére