190.800 Ft helyett 148.800 Ft: Utazz Nizzába a Virágkarneválra, látogasd meg Menton-ban a Citromfesztivált, Milánót és Monacot - körutazás 1 személy részére buszos vagy repülős utazással, szállással, reggelis ellátással

Ajánlat kód: 31235
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

148.800 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 31235

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Járd be Olaszország és Franciaország varázslatos és híres helyeit! Fedezd fel Európa bámulatos tájait!

Opciók: 

  • február 28 – március 5. között autóbusszal 190.800 Ft helyett 148.800 Ft

Egyágyas felár: 44.500 Ft

Fakultatív félpanzió: 29.900 Ft

  • március 1-4. között repülővel 204.000 Ft helyett 158.800 Ft 

Egyágyas felár: 31.300 Ft
Fakultatív félpanzió:19.900 Ft
Reptéri illeték: 44.000 Ft (Az indulásig változhat!)

Az ár tartalmazza:

  • Szállás középkategóriás szállodákban
  • Reggelis ellátás
  • BBP utasbiztosítás
  • Utazás autóbusszal vagy Budapest – Milánó Malpensa – Budapest útvonalon igény szerint repülővel

Az ár nem tartalmazza:

  • A részvételi díj a belépőjegyek és fülhallgató árát (kb. 125,- €) nem foglalja magában.
  • Idegenforgalmi adó: kb. 10,- € (Helyszínen fizetendő!)
  • Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás: 1,5 %.
  • A BBP utasbiztosítást a részvételi díj tartalmazza!

Program leírása:

  • 1. nap: Budapest – Milánó környéke (kb. 1000 km) Utazás Olaszországba, útközben rövid pihenőkkel. Szállás.
  • 2. nap: Milánó Malpensa – Monaco (kb. 380 km) A repülőt választó utasok a kora reggeli órákban elrepülnek Milánó Malpensa repülőterére, ahol csatlakoznak buszos utasainkhoz. Továbbutazás MONACO-ba, a hercegség fővárosába, a híres és gazdag miniállamba. Az Azúr-part egyik ékszerdoboza népszerűségét nem kis mértékben a kedvező földrajzi fekvésének köszönheti. MONTE CARLO a szerencsejáték fővárosa (Óváros, Kaszinó), két völgy között az Agel-hegy sziklateraszára épült. Szállás Sanremo környékén.
  • 3. nap: Nizza (kb. 110 km) Reggeli után irány Nizza! A város varázsát fekvése és hangulata adja. Délután részvétel a NIZZAI VIRÁGKARNEVÁL-on, amelyet 1878 óta minden év februárjában megrendeznek, de a gyökerek a középkorig nyúlnak vissza. A felvonuláson fantasztikus virágkompozíciókat és jelmezesek parádéját csodálhatjuk meg végig a Promenade des Anglais-en. Szállás Sanremo környékén.
  • 4. nap: Sanremo - Menton (kb. 90 km) Délelőtt ismerkedés SANREMO-val, az elegáns üdülővárossal. Séta a középkori házakkal, pasztellszínű zsalugáterekkel szegélyezett szűk utcákon. MENTON-ban a híres CITROMFESZTIVÁL-on narancsból és citromból készült hatalmas szoborkompozíciókban, mesejelenetekben gyönyörködhetünk. A település citrom-, narancs- és mandarinkertjei miatt is ismert, de olasz hangulata, egymásba tapadó házsorai, virágpiaca, az apró kavicsokkal kikövezett Szt. Mihály tere valósággal lenyűgözi a látogatókat. A város és környéke arisztokratikus atomszférát sugároz, amelyet Maupassant is megemlített. A híres gazdagok ugyanúgy igyekeztek itt villákat, palotákat építtetni, mint idegen hírességek (pl. Winston Churchill). Szállás Sanremo környékén.
  • 5. nap: Antibes – Cannes - Milánó Malpensa (kb. 540 km) Reggeli után utazás ANTIBES városba. A település egyik érdekessége a Grimaldi-kastély, amely ma a modern művészeteknek ad otthont. Főként Picasso munkái vonzzák a látogatókat. CANNES a Côte d’ Azúr egyik leghíresebb és legelegánsabb üdülőhelye, a filmvilág központja. A településnek gyönyörű a fekvése, kellemes a klímája, nem véletlen lett a felső tízezer téli, tavaszi találkozó helye. Séta a városban. Délután irány Milánó Malpensa repülőtere, ahol a csoport kettéválik. A repülőt választó utasok a késő esti órákban hazarepülnek, a buszos utasok továbbutaznak szállásukhoz. Szállás Milánó környékén.
  • 6. nap: Milánó környéke – Budapest (kb. 1000 km) Reggeli után hazautazás rövid pihenőkkel. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.


Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Olasz és francia körutazás 1 személy részére buszos vagy repülős utazással, szállással, reggelis ellátással

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére