18.500 Ft helyett 9.150 Ft: Migréngyógyítás integrált Biológiai Regulációval, IBR-SYSTEM® segítségével a Medmis rendelőintézeteiben, Budapesten vagy Győrben

Medmis Intézet
1 5
4.9 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

9.150 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
18.500 Ft 51% 9.350 Ft
Medmis Intézet
1081 Bp, II. János Pál pápa tér 13.
9023 Győr, Teleki L. u. 53. fszt. 3.
medmis@gmail.com
06-30-9373-883
medmis.hu

Vélemények

B. Andrea

Nagyon barátságos környezetben zajlik a kezelés, nekem is hatékonyan enyhítettek az allergiámon.

B. Zita

Ha közelebbről is érdekelnek ezek a diagnosztikai módszerek, vannak remek tanfolyamaik is. Nagyon érdekesek!

O. Tamás

Én migrénkezelésen voltam, s érezhető hatást értek el, már sokkal kevésbé vesz dönt le a lábamról a fejfájás, mint korábban.

Akció Leírása

Felejtsd el egy életre a migrént és a fejfájást, az IBR-SYSTEM® rajtad is segíthet!

Migréngyógyítás a Medmis rendelőintézeteiben

  • Integrált Biológiai Regulációval, IBR-SYSTEM® segítségével
  • Két helyszínen, Budapesten és Győrben
  • Ezzel az eljárással a migrénes vagy fejfájós betegek 72%-a tünetmentessé tehető mellékhatások nélkül

Egy migrénes vagy fejfájós beteg talán el sem hiszi, hogy valaha meggyógyulhat, hiszen annyi mindent kipróbált már eredménytelenül. Ha Te is ebben a cipőben jársz, van egy nagyszerű hírünk és ajánlatunk! A migrén és a fejfájás gyógyítható! Azokban az esetekben, amikor a gyógyszerek már nem hatnak, még mindig megoldást jelenthet egy új, magyar technológia, ami világújdonságnak számít!

A migrén és a fejfájások esetén szervezetünk információs zavarokban szenved. A Medmis Intézetben végzett sok éves kutatással sikerült kimutatni e zavarok valódi okát. A problémát az esetek 75-80 %-ában bizonyos szerv vagy szervrendszerek működészavara jelenti. A működés megváltozása bizonyos tüneteket okozhat, ami lehet például fejfájás vagy sokszor migrén, de egyéb szimptómák is felléphetnek.

Az IBR-SYSTEM® technológia a szervezetben áramló információkat mint mikrointenzitású elektromos és mágneses jelzéseket érzékeli. Egy speciális spektrumelemzés és szűrőrendszer segítségével képes kiszűrni a kóros tartalmakat. Ezáltal a szervezet fellélegezhet és helyreállíthatja szabályozó mechanizmusait, képessé válhat az immun- és önregenerációs működések optimalizálására, ennek eredményeként enyhülhetnek, majd megszűnhetnek a tünetek. E folyamatban fontos lehet bizonyos szintetikus anyagok szintjének jelentős csökkentése. Ez hosszabb eljárást igényel, ami viszont megtérül, mert tartós panaszmentességet tehet lehetővé.

Az IBR-SYSTEM® az egész szervezetet összességében vizsgálja. A bőrfelszínről elvezetett impulzussorozatokban minden szervrendszerünk együttes információja jelen van. Ez egy grafikon segítségével láthatóvá is válik. A normálistól eltérő spektrumok kijavíthatók. A szervezetről kapott jelsorozat egy speciális visszacsatolással terápiás jelekké alakítható. Egy kezeléssorozattal a kóros információk csökkenthetők, kivezethetők, így mód nyílik a migrén és a fejfájás tüneteinek tartós megszüntetésére.

A Medmis rendelőintézet

A rendelőkben a szervezet IBR-SYSTEM®-mel történő biológiai szabályozását, hőtérképes és termográfiai vizsgálatot végeznek. A betegségek és az allergia okainak megszüntetésére törekszenek, így érik el a végleges gyógyulást. Jelenleg két helyszínen, Budapest VIII. kerületében és Győrben érhetők el a Medmis IBR-SYSTEM® kezelései.

Legyen szép napod!

1081 Bp, II. János Pál pápa tér 13.
9023 Győr, Teleki L. u. 53. fszt. 3.
medmis@gmail.com
06-30-9373-883

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Migréngyógyítás integrált Biológiai Regulációval a Medmis rendelőintézeteiben. IBR-SYSTEM® segítségével. Két helyszínen, Budapesten és Győrben. Ezzel az eljárással a migrénes vagy fejfájós betegek 72%-a tünetmentessé tehető mellékhatások nélkül

Fontos

Beváltható: 2016.12.29.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 9373 883 • Időpont lemondása 24 órával az adott időpont előtt lehetséges, ellenkező esetben a kupont felhasználtnak tekintik • A kinyomtatott kupont vidd magaddal a helyszínre • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére