18.500 Ft helyett 9.150 Ft: Biológiai nőgyógyászat IBR-SYSTEM® technológiával, krónikus panaszok valódi okainak felderítése a Medmis rendelőintézeteiben, Budapesten vagy Győrben

Medmis Intézet
1 5
4.9 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

9.150 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
18.500 Ft 51% 9.350 Ft
Medmis Intézet
1081 Bp, II. János Pál pápa tér 13.
9023 Győr, Teleki L. u. 53. fszt. 3.
medmis@gmail.com
06-30-9373-883
medmis.hu

Vélemények

B. Andrea

Nagyon barátságos környezetben zajlik a kezelés, nekem is hatékonyan enyhítettek az allergiámon.

B. Zita

Ha közelebbről is érdekelnek ezek a diagnosztikai módszerek, vannak remek tanfolyamaik is. Nagyon érdekesek!

O. Tamás

Én migrénkezelésen voltam, s érezhető hatást értek el, már sokkal kevésbé vesz dönt le a lábamról a fejfájás, mint korábban.

Akció Leírása

Derítsd fel a visszatérő nőgyógyászati panaszaid valódi okát IBR-SYSTEM® technológia segítségével a Medmis rendelőintézeteiben!

Biológiai nőgyógyászat a Medmis rendelőintézeteiben

  • IBR-SYSTEM® technológiával
  • Krónikus panaszok valódi okainak felderítése
  • Fájdalom- és mellékhatásmentes eljárás
  • Két helyszínen, Budapesten és Győrben

A szervezetünkben kialakult bármely probléma, tünet, betegség, panasz hátterében a biológiai szabályozás zavarai állnak. Így van ez a nőgyógyászati betegségek esetében is, mint például a makacs, visszatérő folyások, különféle vérzészavarok, meddőség, frigiditás, hüvelygyulladás, klimax, allergia, candidiázis.

A szabályozási zavarok hátterének feltárásában nagy segítséget nyújt egy új diagnosztikai és terápiás eljárás, az IBR-SYSTEM® technológia. A berendezés lehetővé teszi bizonyos krónikus problémák valódi okának kiderítését is. Az okok ismeretében mód nyílik azok megszüntetésére és a legtöbb esetben ez teljes gyógyulást hozhat.

Gyakori panasz például a visszatérő folyás, ami viszketéssel, égő érzéssel, szexuális együttlétkor akár fájdalommal járhat. A vizsgálat során a folyás mellett nem ritkán a hüvely gyulladása is igazolható, a hüvely pH-értéke a normálistól eltérő. A citológiai vizsgálat az ilyen esetek többségében valamilyen kórokozót igazol, ami lehet baktérium, gomba, ritkábban vírus. A kezelő orvos ilyenkor felírja a szükséges kezeléseket, ami lehet lokálisan a hüvelyben alkalmazandó, illetve valamilyen szájon át szedhető tabletta vagy kapszula. A kezelés eredményeként a panaszok 2-4 hét alatt megszűnnek és örül a beteg, hogy meggyógyult. 3-6 hónap múlva azonban a tünetek sok esetben visszatérnek. A nőgyógyászati vizsgálat újonnan megállapítja a folyást, a hüvelygyulladást, a citológia vagy a tenyésztés pedig valamilyen kórokozó jelenlétét. A kezelések hatására a panaszok és eltérések ismét megszűnnek 2-4 hét alatt, de a folyás egy idő múlva sajnos gyakran visszatér.

De miért térhetnek vissza ismételten a panaszok? Miért jelenhetnek meg újra és újra a tüneteket okozó kórokozók? Mi jelenthetne tartós vagy végleges megoldást? Ennek kiderítésében nyújt nagy segítséget az új technológia.

Az IBR-SYSTEM® nemcsak a fájdalom, az allergiák, az ekcéma, a rosacea, a pikkelysömör esetében nyújthat megoldást, hanem a krónikus nőgyógyászati betegségek esetében is kitűnő eredménnyel alkalmazható az esetek többségében.

Járj a dolgok végére, derítsd ki nőgyógyászati panaszaid valódi okát, hogy a számodra leghatékonyabb kezeléssel meg is szabadulhass tőlük!

A Medmis rendelőintézet

A rendelőkben a szervezet IBR-SYSTEM®-mel történő biológiai szabályozását, hőtérképes és termográfiai vizsgálatot végeznek. A betegségek és az allergia okainak megszüntetésére törekszenek, így érik el a végleges gyógyulást. Jelenleg két helyszínen, Budapest VIII. kerületében és Győrben érhetők el a Medmis IBR-SYSTEM® kezelései.

Legyen szép napod!

1081 Bp, II. János Pál pápa tér 13.
9023 Győr, Teleki L. u. 53. fszt. 3.
medmis@gmail.com
06-30-9373-883

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Biológiai nőgyógyászat a Medmis rendelőintézeteiben. IBR-SYSTEM® technológiával. Krónikus panaszok valódi okainak felderítése. Fájdalom- és mellékhatásmentes eljárás. Két helyszínen, Budapesten és Győrben

Fontos

Beváltható: 2016.12.01.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 9373 883 • Időpont lemondása 24 órával az adott időpont előtt lehetséges, ellenkező esetben a kupont felhasználtnak tekintik • A kinyomtatott kupont vidd magaddal a helyszínre • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére