18.500 Ft helyett 7.990 Ft: Lépj időben egészségedért - teljes emésztőrendszeri szűrés, testmonitorozás, személyre szabott kezelési terv felállítása és 2 alkalommal frekvenciaterápia

King Ray Egészség és Oktató Központ
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

7.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
18.500 Ft 57% 10.510 Ft
King Ray Egészség és Oktató Központ
1081 Budapest, Szilágyi u. 1. fsz 2. (kapucsengő: KingRay)
+36 70 342 7755
06 (1) 303 8435
fenygyogyasz.hu/fenygyogyasz.hu/index.html

Akció Leírása

Előzd meg a bajt, és deríts fényt egy esetleges problémára, még mielőtt komolyabb tünetek jelentkeznének!

A csomag tartalma:

  • Teljes emésztőrendszeri szűrés
  • Gluténérzékenység mérés
  • Candida mérés
  • Testmonitorozás
  • Személyre szabott kezelési terv felállítása
  • 2 alkalommal frekvenciaterápia

Fontos tudnivalók:

  • A fájdalommentes felmérés a legmodernebb 3DNLS rendszerrel történik
  • A mérés a vizsgált személynél semmilyen kárt nem okoz és nincs mellékhatása

Emésztőrendszerünk állapota jelentős hatással van egészségünkre, testünk valamennyi funkciójára, sőt, az immunrendszerünk működésére is. Akkor is előfordulhatnak azonban gondok, ha azok még nem produkálnak érezhető tüneteket, a kezelés pedig annál hatékonyabb lehet, minél előbb észleljük a problémát. A felderítésben egy korszerű eljárás gyorsan segíthet.

Az élőlények elektromágneses mezejének kutatásán alapuló NLS diagnosztika segítségével rendkívül hasznos információkat lehet nyerni a szervezet adott működési állapotáról és egyes betegségek kifejlődésének esélyéről. A módszer lehetővé teszi a legkisebb változások kimutatását az emberi szervezetben még azelőtt, hogy azok klinikai tünetekkel, működési zavarokkal járnának együtt.

Kezdetben a mélyen fekvő, látens változások mennek végbe a szervezetben, amelyek először csak a szöveteket érintik, és kizárólag a legújabb biofizikai vizsgálati módszerekkel, a nem lineáris diagnosztikával (NLS) észlelhetők. A módszer ezért nagy segítség a hajlamok kimutatása szempontjából, következésképpen lehetővé teszi a megfelelő kezelés kiválasztását.

A technológia lehetőséget ad arra, hogy a felmért személy állapotáról teljes körű információkat, átfogó képet nyerjenek, figyelembe véve életkorát és egyéb tényezőket is. További nagy előnye, hogy más ismert eljárásokhoz képest sokkal átfogóbb, gyorsabb és a még formálódás állapotában lévő patológiai folyamatokat is képes kimutatni.

Mire terjed ki a felmérés?

Elsőként egy részletes anamnézis felvétel, testmonitorozás, testzsír-mérés, BMI index meghatározás történik. Ezután 26 ponton térképezik fel az emésztőrendszer állapotát, amivel kimutatható a szervezet gluténérzékenységi foka, candida-terheltsége, a kórokozók, paraziták jelenléte. Mérhetőek az enzimhiányok, gyulladásos folyamatok, elhízást okozó tényezők, daganatra utaló jelek. Pontos képet ad a bélflóra állapotáról. A kritikus területek helyszínelhetőek és további egyedi értékelésekre van lehetőség.

Részletes információkat adnak a következő emésztőrendszeri területekről a nyálkahártya szintjén is: szájüreg, nyelőcső, gyomor, hasnyálmirigy, patkóbél, lép, teljes bélrendszer, vékony- és vastagbél, végbél, máj-epeterületek, epevezeték, a hasi és kismedencei területek vérellátása.

A problémás területeket további tesztelés alá vetik, és prognosztizálják, hogy romlásra vagy javulásra lehet-e számítani. Ezt követően felállítják az egyénre szabott kezelési tervet, és meghatározzák a személyes frekvenciaterápiás programot, amelyre Alkuponod 2 alkalommal lehetőséget biztosít. Erre a kezelésre további időpont egyeztetése szükséges, ugyanis nem ajánlott a felmérés után közvetlenül elvégezni.

A KingRay Egészség és Oktató Központról

A KingRay Budapesten, a nyolcadik kerületben, a Szilágyi utcában vár erre az átfogó mérésre. Az Egészség és Oktató Központban mindig a legkorszerűbb egészség- és szépségőrző módszereket alkalmazzák a 21. század embere számára, és céljuk eljuttatni mindenkihez a „Királyi Fényt”.

Legyen szép napod!

1081 Budapest, Szilágyi u. 1. fsz 2. (kapucsengő: KingRay)
+36 70 342 7755
06 (1) 303 8435
Nyitva tartás: H-P 10:00-18:00

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Teljes emésztőrendszeri szűrés, gluténérzékenység és candida mérés, testmonitorozás egy főnek a KingRay Egészség és Oktató Központban;. Személyre szabott kezelési terv felállítása és 2 alkalommal frekvenciaterápia;. A felmérés a legmodernebb 3DNLS rendszerrel történik;. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2017.11.10.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (70) 342 7755 • Az időpont módosítására legkésőbb 24 órával a kezelést megelőzően van lehetőség • A kinyomtatott Alkuponodat vidd magaddal a helyszínre!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére