184.000 Ft helyett 149.000 Ft: Fedezd fel az orosz cárok fővárosait – 8 napos körutazás Szentpéterváron és Moszkvában, 3-4-csillagos hotelben, reggelivel

Ajánlat kód: 27893
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

149.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 27893

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Csodáld meg Oroszország pompázatos oldalát!

Opciók:

8 napos körutazás egy főnek: Szentpétervár – Moszkva

  • Szállás 3-csillagos szállodában, reggelivel: 184.000 helyett 149.000 Ft
  • Szállás 4-csillagos szállodában, reggelivel: 208.600 helyett 169.000 Ft

Az ár tartalma egy főnek:

  • A leírt alapprogram
  • Szállás 3- vagy 4-csillagos szállodában (opcionálisan)
  • Svédasztalos reggeli
  • Fix, foglaláskor választható ülőhely a kinti autóbuszon
  • Magyar nyelvű idegenvezetés
  • Transzferek, vonatjegy
  • Városnézés Szentpéterváron belépővel a Péter-Pál erődbe
  • Kolomenszkoje és Caricinó program

Az ár nem tartalmazza:

  • Repülőjegyet illetékkel, személyenként 1 db max. 10 kg max. 55 x 40 x 23 cm kézipoggyászt és személyenként 1 db max. 20 kg-os feladandó bőröndöt (73.400 Ft)
  • Vízumdíj 19.000 Ft
  • Útlemondási biztosítás 1,5 %

Egyéb költségek(opcionális):

  • BBP biztosítás: Classic: 580 Ft/fő/nap; Premium: 750 Ft/fő/nap; Privileg: 1.040 Ft/fő/nap
  • Félpanzió igényelhető 33 000 Ft / 7 alkalom
  • Egyágyas felár 3*-os elhelyezéssel: 2018. július 22-től 68.000 Ft / 7 éj 
  • Egyágyas felár 4*-os elhelyezéssel:  2018. július 22-től  97.000 Ft / 7 éj

Fontos tudnivalók:

  • A programok sorrendje a múzeumok nyitva tartása miatt változhat
  • Egy személyes utazás esetén: társítás kérhető az utazási irodánál, de nem garantált
  • Oroszországban kötelező a vízum! A vízumhoz szükséges Oroszországra is érvényes betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás, illetve a hazaérkezéstől számított minimum 6 hónapig érvényesnek kell lennie az útlevelednek!

Szentpétervár és Moszkva nem véletlenül tartoznak Oroszország leglátogatottabb úti céljai közé. Ezek voltak a cárok fővárosai, így fantasztikus műemlékek, csillogó paloták és széles sugárutak jellemzik őket.

Szentpéterváron ráadásul ellátogathatsz az Ermitázsba, amely Oroszország legnagyobb múzeuma. A világ egyik leghíresebb képzőművészeti gyűjteményének igen gazdag a kínálata: Michelangelo, El Greco, Leonardo da Vinci és Rembrandt művei is megtekinthetők.

Az út során, elérve a 250 km / órás sebességet, szuperexpresszel is száguldhatsz, eljutva a fővárosba. Moszkvában pedig többek között olyan nevezetességek várnak, mint az UNESCO világörökségi Vörös tér és a híres Kreml!

Program:

  • 1. nap Budapest, Szentpétervár - Indulás Budapestről, 06:35-kor közvetlen járattal, érkezés 10:05‑kor. Autóbuszos városnézés, megtekintjük a Nyevszkij sugárutat, a Szt. Izsák Székesegyházat, a Téli Palotát, a Nyári Kertet és a Felvonulás teret. Kora délután transzfer a szállodába. Késő este kb. 2 órás fakultatív program keretében megtekintjük a városi hidak megnyitását. A program része egy esti buszos városnézés is. Hidak megnyitása fakultatív program: 8.900 Ft.
  • 2. nap Szentpétervár - A reggelit követően folytatjuk autóbuszos városnézésünket. Sétálunk a Vasziljevszkij-szigeten és a Szenátus téren, megtekintjük I. Péter bronz lovasszobrát. Szentpétervár történelme a Péter-Pál erődből indult, itt megnézzük az orosz cári családok sírjait. Sétát teszünk a Palota téren, megtekintjük az Admiralitást és a vezérkari épületet. Fakultatívan ellátogathatunk az Ermitázsba, mely Oroszország legnagyobb és leghíresebb múzeuma. A világ egyik leghíresebb képzőművészeti gyűjteményének igen gazdag a kínálata: Michelangelo, El Greco, Leonardo da Vinci, Rembrandt. Ermitázs program: 9.500 Ft. Fakultatív program a délutáni hajókirándulás a Néván. Fakultatív sétahajózás: 7.900 Ft.
  • 3. nap Carszkoje Szelo, Pavlovszk - Reggeli után fakultatív kirándulás Puskinba (Carszkoje Szelo), amely 200 éven keresztül a cárok nyaralója volt. Itt található az európai barokk építészet egyik legszebb alkotása, a Katalin-palota. Világhírét a Borostyánterem, a Zöld Ebédlő és a Trónterem alapozta meg. Elsétálunk a Sándor-palotához, majd a kirándulást Pavlovszkban folytatjuk, mely Katalin és I. Pál kedvelt vadászterülete volt. A gyönyörű palotát Nagy Katalin fia, Pál építtette. Puskin és Pavlovszk program: 22.000 Ft. A városba délután érünk vissza. Esti fakultatív programajánlatunk egy orosz folklór est zenével, tánccal, népviseletbe öltözött művészek előadásában. Orosz folklór est: 15.500 Ft.
  • 4. nap Petrodvorec - A reggelit követően fakultatív programként Petrodvorecbe megyünk, ami az egyik legismertebb cári kastély a tenger partján. Az „orosz Versailles” több szintből álló parkja szökőkutakkal, vízesésekkel, szobrokkal és pavilonokkal díszített. Az épületegyüttes legkiemelkedőbb része a Nagy Palota, mely I. Péter hajdani rezidenciája volt. Petrodvorec 20.500 Ft. A délutáni órákban Szentpétervár legnagyobb és legismertebb templomait, a Szent Izsák székesegyházat és a Véren Megváltó templomot ismerjük meg. Belépők (a helyszínen fizetendő): kb. 11.000 Ft.
  • 5. nap Szentpétervár, Moszkva - A reggeli órákban a Szapszan (EVS1 Siemens Velaro) szuperexpresszel, olykor 250 km/h sebességgel Moszkvába, Oroszország fővárosába utazunk. Elsőként a Lomonoszov Egyetem főépületét érintjük, mely a „Hét nővér” építményeinek egyike, elkészültekor a világ hetedik legmagasabb épülete volt. Utunkat a Novogyevicsij kolostor irányába folytatjuk, melyet kívülről tekintünk meg. A XVI–XVII. századi III. Vaszilij nagyfejedelem által alapított építészeti remekmű a Kreml után az orosz főváros egyik leghíresebb műemléke. Az épületegyüttes 2004‑től az UNESCO világörökség része. A kolostor temetőjében számos híresség sírja található: Mihail Bulgakov, Nyikolaj Gogol, Anton Csehov, Szergej Prokofjev. Ezt követően a Megmentő Krisztus Székesegyházat, az ortodox vallás egyik páratlan remekművét keressük fel. Autóbuszos városnézésünk az UNESCO Világörökség Listáján szereplő Vörös téren ér véget, melynek jellegzetes épületei Moszkva jelképévé váltak. A tér főbb látnivalói: Vaszilij Blazsennij-székesegyház, GUM áruház, Állami Történeti Múzeum, Lenin-mauzóleum. Egy rövid sétát teszünk a téren, majd transzfer a szállodába.
  • 6. nap Moszkva - Reggeli után városnézésünk fakultatívan folytatódik a Kreml és Kincstár megtekintésével. A Kreml területén található a Nagy Kreml Palota, a Lázár templom, az Uszpenszkij székesegyház, a Blagovescsenszkij székesegyház, az Arhangelszkij székesegyház, a Nagy Iván harangtorony, a Tizenkét Apostol temploma, a Pátriárkák palotája és a Kongresszusi Palota. Ezután a Kincstárat keressük fel, itt megtekinthetők a cári koronázási kellékek és a híres Faberge tojások. Kreml és Kincstár: 22.000 Ft. Fakultatív programként a Nemzeti képtárat (Tretyakov) tekintjük meg. Tretyakov képtár: 9.500 Ft. Este fakultatív, hangulatos sétára lesz lehetőség a régi Arbaton, a város legrégebbi sétálóutcáján, majd felejthetetlen napunk Moszkva autóbuszos megtekintésével zárul. Arbat – esti Moszkva: 8.500 Ft.
  • 7. nap Szergijev Poszád - Reggeli után fakultatív programként egy kirándulásra hívjuk Önöket Szergijev Poszádba, az ősi orosz ortodox egyház centrumába. A Szentháromság–Szergij kolostor 1993 óta a világörökség része. Ebéd Szergiev Poszadban, egy hagyományos orosz éteremben, ahol az orosz gasztronómia legismertebb és legízletesebb ételeit fogyasztjuk el. A késő délutáni órákban érünk vissza Moszkvába, ahol a VDNH (más néven: Összoroszországi Kiállítási Központ) területét keressük fel, itt látható a Munkás és kolhozparasztnő szobor és a 100 méter magas Szputnyik emlékmű. Az emlékmű mellett található az Űrhajózási múzeum, itt állították ki a Vosztok–1 űrhajót, mellyel megkerülte Gagrin a Földet (A múzeumlátogatás egyénileg történik; belépőjegy a helyszínen fizetendő: kb. 250 rubel.) A program végén a szállodába metróval utazunk vissza. Szergiev Poszad és VDNH kiállítási központ (ebéddel): 25.500 Ft.
  • 8. nap Moszkva, Budapest - A reggelit követően felkeressük a Kolomenszkoje építészettörténeti múzeumot, melynek legkorábbi épülete a Feltámadástemplom, amely 1994-ben az UNESCO világörökségi listájára került. A park területére Oroszország több tájáról fából készült épületeket szállítottak. További látnivalók a 16. századi Szent György-harangtorony, a XVII. századi Víztorony és a Kazanyi Istenanya-templom. Kora délután felkeressük Moszkva egy különleges parkját, a Caricinót. Nagy Katalin cárnő 1775-ben vásárolta meg a területet, és ő nevezte el Caricinónak („cárnői birtok”). Innen transzfer a repülőtérre. Utazás Budapestre közvetlen menetrend szerinti járattal, indulás 21:55-kor, érkezés 23:30-kor.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Körutazás Szentpéterváron és Moszkvában. Szállás 3- vagy 4-csillagos szállodában, svédasztalos reggeli egy főnek. Szentpétervár látványos palotái, Petrodvorec és Carszkoje Szelo kastélyai, a Kreml, valamint Moszkva székesegyházai tárulnak eléd. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Az utazás fix időpontja: 2018.09.16. - 09.23 • Társítás kérhető az utazási irodánál, de nem garantált • Amennyiben a vendég egyedül utazik és nem kíván osztozni senkivel a szállásán egyágyas felár kerülhet felszámításra • Az esetleges idegenforgalmi adó külön, a helyszínen fizetendő • Az utazáshoz vízum, BBP-biztosítás és a hazaérkezéstől számított minimum 6 hónapig érvényes útlevél szükséges

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére