18.000 Ft helyett 8.990 Ft: Legyenek saját, természetes kozmetikumaid - kencekészítő egyben kezdő, haladó és profi tanfolyam

Levendula Kencestúdió
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

8.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
18.000 Ft 50% 9.010 Ft
Levendula Kencestúdió
1149 Budapest Egressy út 1/B.
koosagnes903@gmail.com
www.kencestudio.hu/

Akció Leírása

Élj és alkoss a természetesség jegyében!

Fontos tudnivaló:

  • Az ajánlat más kedvezménnyel nem összevonható!

Mindennapi életünk során elengedhetetlen a különböző kozmetikumok és tisztálkodószerek használata. A boltban kapható, szokványos termékek sok esetben tartalmaznak különféle bőrkárosító anyagokat, parabéneket, kőolajszármazékokat, SLS-t, és ezekkel még közel sem teljes a lista.

Bár már lehet a boltokban natúrkozmetikumokat is kapni, de azok sok esetben rendkívül drágák. Ezeket azonban saját kezűleg, otthon is elkészítheted, mégpedig töredék áron! Sőt, így abban is biztos lehetsz, hogy 100%-ban természetes anyagokat kensz magadra.

A Levendula Kencestúdió 6 modulos képzésén profi segítséget kapsz, hogy otthon, te magad is el tudd készíteni a legfontosabb szépségápolási szereket. Az Alkuponnal most az I. Kezdő+haladó kence modulon vehetsz részt, ahol a kiváló oktatás mellett minden mást is megkapsz, amire a piperék megalkotásához szükséged lehet.

A növényi olajok és vajak ellenőrzött, illetve biogazdálkodásból származnak, az illóolajok hígítatlanok, bevizsgáltak és 100%-os tisztaságúak. Már az 1. modul elvégzése után képes leszel saját szépségápolási cikkeket előállítani, ha pedig sikeresen elvégzed mind a 6 modult, oklevelet is szerezhetsz!

A tanfolyam során készíthetsz például:

  • kókuszos-levendulás vagy csokis-narancsos ajakápolót,
  • kímélő sminklemosót, testápoló tejet,
  • bőrödnek megfelelő, hidratáló arcápoló krémet,
  • narancsillatú sarokápoló balzsamot.

A kurzuson megismerkedhetsz a bőr felépítésével, szerepével és biokémiai működésével. Ezt követően belevetheted magad a krémkészítés elméletébe. Ezt követően a tanultakat átültetheted a gyakorlati életbe, és elkészítheted a csodálatos krémes kencéket (amiket aztán természetesen hazavihetsz)!

A Levendula KenceStúdióról

Koós Ágnes oktatásvezető azért alapította a Levendula KenceStúdiót, hogy aroma- és fitoterapeutaként, természetgyógyászként szerzett tudását átadhassa, megoszthassa veled. Küldetésének tekinti, hogy segítsen eligazodni ebben a gyönyörű, ám nagyon kusza natúrvilágban.

Legyen szép napod!

1149 Budapest Egressy út 1/B.
koosagnes903@gmail.com

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Profi kencekészítő tanfolyam I. kezdő+haladó modul a Levendula Kencestúdióban. Az alapanyagokat az oktató biztosítja, és az elkészített krémes csodákat hazaviheted. Az oktatás időtartama: 4-5 óra

Fontos

Beváltási időszak: 2018.04.22.- 2018.06.17 • Az Alkupon megvételét követően előzetes regisztráció szükséges – a beváltási időn belül meghirdetett időpontok bármelyikére, a regisztráció sorrendjében - a kuponszám és titkos kód megadásával, online: http://www.kencestudio.hu/kence / I. Kezdő+haladó modul • Az Alkuponok korlátozott számban vásárolhatók

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére