18 napos körutazás Vietnámban, Laoszban és Kambodzsában, repülővel, helyi busszal, idegenvezetéssel, belépőkkel, programokkal

Ajánlat kód: 33944
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

1.665.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33944

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kirándulás indokínai csodák nyomában, Vietnámban, Laoszban és Kambodzsában!

Időpontok

  • 2024.03.05.: , 1.665.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegyet illetékkel és csomagdíjjal
  • Belső repülést
  • A körutazáson a közlekedést légkondicionált autóbusszal
  • 15 éjszakát helyi*** / **** kategóriás szállodák 2 ágyas, zuhanyzós / WC-s szobáiban
  • Félpanziós ellátást (reggeli és ebéd vagy vacsora programoktól függően)
  • Városnézéseket és kirándulásokat a programleírás szerint
  • Belépőjegyek árát a programokhoz
  • Helyi és magyar idegenvezetést
  • Utasbiztosítást

Az ár nem tartalmazza

  • Vízum: (előre fizetendők, az árak indulásig változhatnak!)
    • Vietnám: vízumot online intézzük, ára: 14.000 Ft az E-vízum díja ügyintézési díjjal együtt
    • Laosz: vízumot online intézzük, ára: 25.000 Ft az E-vízum díja ügyintézési díjjal együtt
      Kambodzsa: vízumot online intézzük, ára: 19.000 Ft az E-vízum díja ügyintézési díjjal együtt
  • Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díját: 3%
  • Kötelező szerviz díjat / borravalót: 90 USD / fő (helyi idegenvezetők és buszsofőrök részére)
  • Az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)

Felár

  • Egyágyas felár: 395.000 Ft
  • Garancia felár: 22-24 utas esetén 100 USD

Program

1. nap: Budapest – Saigon
Repülés Budapestről átszállással Saigonba. Éjszaka a repülőn.

2. nap: Saigon
Érkezés SAIGON-ba a délutáni órákban. Transzfer a szállodába. Szállás.

3. nap: Saigon
Félnapos városnézés Vietnam legnagyobb városában, SAIGON-ban: Notre Dame katedrális (kívülről), Városháza, főposta épülete, Újraegyesítési palota, kínai negyed. Szállás.

4. nap: Mekong – Danang – Hoi An 
Egész napos kirándulás a Mekong folyó torkolatához. Ez a vidék Vietnám „éléskamrája”. Az innen származó rizs, egzotikus gyümölcsök, méz stb. látja el az ország nagy részét. Rövid látogatás MY THO-ba. Ebéd, majd hajókázás a szigetek között, kikötés egy-két szigeten, séta a kézműves falvakban, végül a Vinh Trang templom megtekintése. repülés DANANGBA. Transzfer a szállodába. Szállás Hoi Anban.

5. nap: Hoi An
Városnézés HOI AN-ban. A Danangtól délre található festői szépségű városka ősi települése felkerült a Világörökség listára. Megtekintjük a település egyik legszentebb helyét, a kínai templomot, az évszázados kereskedőlakokat, és a 400 éves fedett japán hidat. Ezután kerékpártúrára indulunk Hoi An vidéki tájain az aromás gyógynövényeiről ismert Tra Que gyógynövényfaluba, ahol megfigyelhetjük a helyi gazdák napi munkáját. Ebédnél lehetőség nyílik a falusi specialitások megkóstolására: tam huu (kis nyárson sertéshús és garnélarák), sertéshús és fűszernövények, valamint a régió további hat étele.

6. nap: Hoi An – My Son – Hue
Utazás autóbusszal MY SON-ba. A szentélyek méltán érdemelték ki a Világörökség kitüntetést, kivételes példája a hindu építészet dél-kelet ázsiai hatásának. A csampa dinasztia idején fontos vallás központ is volt. Délután továbbutazás HUE-ba, Tu Duc uralkodó sírja, majd séta a Dong Pa piacon. Szállás.

7. nap: Hue – Hanoi 
Az egész napos városnézés hajókirándulással indul a Parfüm-folyón. Az egykori Császárváros a pekingi Tiltott város mintájára épült: Hétemeletes (Thien Mu) pagoda, Minh Mang sírja, Ngo Mon kapu, Thai Hoa palota, Mandarinok Csarnoka, Tiltott bíbor város (a császár személyes birodalma). Este repülés HANOI-ba. Szállás.

8. nap: Hanoi
Reggeli után városnézés Hanoiban (Ho Chi Minh mauzóleum, Egypilléres Pagoda, Nemzeti Múzeum, Irodalom temploma). Délután utazás riksával az Óvárosban, a „36 céh negyedében”, a nyüzsgő utcák felfedezése, ahol helyi kézművesek (bádogosok, ékszerészek, kalligráfusok, asztalosok) kínálják portékáikat. Ezután séta a Hoan Kiem-tóhoz, melynek fő látványossága a tó közepén lévő gyönyörű Ngoc Son templom, ahová egy vörös fahídon keresztül jutunk el. Végül az Operaház és a Szent József katedrális megtekintése. Szállás.

9. nap: Halong-öböl
Az egész napot a több mint 1900 szigetből álló világhírű HALONG-öbölben töltjük. Hajókirándulás a bizarr mészkősziklákkal tűzdelt tengeren, melyet az ország egyik legszebb tájának tartanak, és 1994-től felkerült az UNESCO Világörökség listájára. Ebéd és vacsora a hajó fedélzetén. Szállás a hajón.

10. nap: Halong-öböl és Hanoi
Reggeli után visszautazás Hanoiba. Útközben látogatás Yen Duc faluban. YEN DUC falu a vízibábművészet egyik szülőhelyeként ismert. Ezután részt veszünk egy vízibáb-előadáson, amely a deltavidéki parasztok mindennapi életét mutatja be: rizstermesztés, bivalyok terelése, halászat, éneklés és tánc a bőséges termés megünneplésére. Az előadás után lesz idő sétálni, hogy felfedezzük a vidéki életet és a kézművesek műhelyeit, mielőtt elindulunk Hanoiba. Szállás.

11. nap: Hanoi – Vientiane 
Reggel átrepülünk a laoszi fővárosba. Ismerkedés VIENTIANE főbb látnivalóival: Wat That Luang (Királyi Stupa), Laosz legfontosabb nemzeti emlékműve, Diadalív (tetejéről gyönyörű kilátás nyílik az egész városra), Wat Pha Keo templom, Wat Si Saket, Wat Si Muang. Szállás Vientiane-ban.

12. nap: Luang Prabang
Délelőtt gyorsvonattal átutazunk LUANG PRABANG-ba, mely a csodálatos templomairól és az azt övező mesésen szép tájról nevezetes, és az UNESCO Világörökség része. Városnézés: Wat Visoun, Wat That Luang majd látogatás az egykori királyi palotában, amely ma Nemzeti Múzeumként látogatható, 1975-ig lakta a királyi család. Csodás panoráma tárul elénk a Phusi dombról, melyre 330 lépcsőfok leküzdése után juthatunk fel. Szállás Luang Prabangban.

13. nap: Luang Prabang
Hajókirándulás a Mekongon a Pak Ou barlangokhoz, amit a helyiek szent helyként tisztelnek. A barlang belsejében több ezer faragott szobrot helyeztek el az évek során erre járt vándorok. Majd Laosz egyik kihagyhatatlan természeti látványosságát, a Smaragd vízesést keressük fel. A dzsungel szívében, méteres növénylevelek között egy-két méteres szintkülönbséggel türkizkék vizű medencék sora követi egymást. Visszaútban Luang Prabang-ba megnézünk egy helyi falut is. Szállás.

14. nap: Luang Prabang – Angkor 
Reggeli után a Wat Xieng Thong meglátogatása. Délután repülés Angkorba. Érkezés után transzfer a szállodába, pihenés. Szállás Siem Reap-ben.

15. nap: Angkor
Ismerkedés az ősi királyi város legszebb, mesterséges víztükrök között épült templomaival, palotáival. Elsőként a legismertebb ANGKOR WAT szerepel a programunkban. A több mint 160 hektáron fekvő XII. századi mestermű a világ legnagyobb vallási épületegyüttese. A nap befejezéseként a PHNOM BAKHENG megtekintése, ahonnan csodálatos a naplemente látványa. Szállás és zenés-táncos vacsora Siem Reap-ben.

16. nap: Angkor másodszor
A program ANGKOR további nevezetességeivel folytatódik: ANGKOR THOM, BAYON, BAPHUON, ELEFÁNTTERASZ, BANTEAY SREI. Délután ismerkedés TA PROHM nevezetességeivel. Szállás és vacsora Siem Reap-ben.

17. nap: Siem Reap – Bangkok 
Délelőtt transzfer a repülőtérre, utazás Bangkokba. Városnézés az „Angyalok városában”, a Fekvő Buddha temploma, a Királyi palota és a Smaragd Buddha megtekintése. Este séta az éjszakai piacon, ezt követően vacsorával egybekötött hajózás a Chao Phraya folyón. Transzfer a repülőtérre.

18. nap: Budapest
Hazautazás átszállással. Érkezés Budapestre a reggeli órákban, a menetrend függvényében.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

18 napos körutazás Vietnámban, Laoszban és Kambodzsában, repülővel, helyi busszal, idegenvezetéssel, belépőkkel, programokkal

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére