Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

17.990 Ft helyett 9.800 Ft: Tavaszi barangolás Krakkóban és történelmi látogatás az egykori auschwitzi táborban, egynapos buszos utazás 1 fő részére

Real Reisen Utazási Iroda
5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Előleggel:

1.550 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
17.990 Ft 46% 8.190 Ft
Real Reisen Utazási Iroda
+36 (70) 284-8925
realreisen.hu/

Akció Leírása

Ismerd meg Európa múltjának egyik legsötétebb helyszínét, az auschwitzi tábort, valamint a sokkal vidámabb Krakkó nevezetességeit egy tavaszi buszos kiránduláson!

Az ajánlat tartalma

  • Egynapos kirándulás 1 személy részére Krakkóba és Auschwitzba
  • Buszos utazás
  • Időpont: 2017. május 19.-21
  • Péntek késő este Budapestről, kb. 23:30-kor Planetárium melletti parkolóból.

Egyéb díjak:

  • Belépő a múzeumba: kb. 20 PLN
  • 1.000 Ft/fő szervizdíj 
  • Sztornó- és felelősségbiztosítás 3,5%
  • Utasbiztosítás 360 Ft/fő/nap

Az auschwitz-birkenaui koncentrációs tábor jelenleg emlékhelyként működik, s rendszeresen keresik fel különböző csoportok, diákok és a történelem iránt érdeklődők. A barakkok ugyanakkor a második világháború idején félelmetes és borzalmas eseményeknek voltak színhelyei, a komplexum ugyanis a nácik megsemmisítő táboraként működött. A ma már múzeumként működő táborok a múlt sötét rejtelmei közé engednek betekintést, amit mindenkinek érdemes megismernie ahhoz, hogy a jövőben ne történhessen hasonló esemény.

A kirándulás sokkal vidámabb, de ugyanolyan érdekes és izgalmas része a krakkói városlátogatás! Krakkó egy időben Lengyelország fővárosa volt, így természetesen gazdag történelmi és kulturális értékekkel rendelkezik. Érdemes felkeresni a tornyokat, a városháza tornyát és a Barbakánt, amely Közép-Európa legnagyobb őrtornya. A látnivalók mellett fantasztikus gasztronómiai élmények is várnak a látogatókra, mindenképpen érdemes tehát megkóstolni a helyiek kedvenc fogásait!

E kirándulás nagyszerű kaland egy napfényes tavaszi hétvégére, hiszen nem kell messzire utaznunk ahhoz, hogy izgalmas és szép helyeket fedezhessünk fel!

A program

Szombaton a reggeli órákban érkeztek meg az auschwitzi táborhoz, majd megtekintitek a tábort. A múzeumlátogatást követően tovább utaztok Krakkóba, ahol rövid sétát tesztek a belvárosban, megtekintitek a Waveli Katedrálist és a Posztó teret, majd szabadprogram keretében barangolhattok a hangulatos belvárosi utcákon. Az éjszakát a buszon töltitek, majd vasárnap a hajnali vagy kora reggeli órákban érkeztek vissza Budapestre.

A tárlatot a csoport a csoportkísérővel tekinti meg un. magyar nyelvű tárlatfüzet segítségével. Megtekintésre kerül Auschwitz I. és Auschwitz II. tábor is.

Jó utat kívánunk!

Real Reisen Utazási Iroda
+36 (70) 284-8925

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Egynapos kirándulás 1 személy részére Krakkóba és Auschwitzba. Buszos utazás. Tavaszi időpontok áprilistól májusig

Fontos

Beváltható: 2016.11.16. - 2017.05.18.
Időpont: 2017. május 19.-21 • Kupon megvásárlást követően 2 napon belül be kell jelentkezni a következő linken:http://www.realreisen.hu/online-foglalas • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére