178.000 Ft helyett 158.000 Ft! 8 napos körutazás Észak-Olaszországban, monacói kitérővel, busszal, reggelivel – vár a Garda-tó, Milánó és a francia riviéra

Ajánlat kód: 42193
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

158.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 42193

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Észak-Olaszországot és a francia riviérát!

Opciók

  • 2023. április 3-10.: , 158.000 Ft
  • 2023. szeptember 16-23.: , 158.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazást autóbusszal
  • 7 éjszaka szállást
    • 2 éjszaka a Garda-tónál
    • 2 éjszaka Milánónál
    • 2 éjszaka Genovánál
    • visszafelé 1 éjszaka Velencénél
  • Kontinentális reggelit
  • Magyar nyelvű kísérőt az utazás alatt

Az ár nem tartalmazza

  • Baleset-betegség-poggyász biztosítás külön köthető: COLONNADE Atlasz Biztosító: 890,- Ft / fő / nap
  • Belépők és fakultatív programok ára külön fizetendő a helyszínen euróban.
  • Idegenforgalmi szállásadók, városokba behajtási illetékek, egyes esetekben kikötői adót, mely mindig a helyszínen fizetendő!

Felár

  • Egyágyas felár: 44.500 Ft
  • Vacsora a Garda-tónál, Milano, Genovánál 24 € / nap vagy 8.000,- Ft / fő, de egyénileg a helyi éttermekben, pizzériákban.

Fakultatív programok, belépők

Belépők: kb. 4,- € / fő / alkalom (összesen kb. 35-40,- €)

Kirándulás a francia miniállamba, Monacoba, Genovánál lévő szállástól 1 egész napra (Az egyik legszebb élmény az út során!): AKCIÓ! 65,- € / fő + belépők (85,- € helyett!)

Behajtási illeték busszal városokba + egyes helyeken tárlatvezetés olasz helyi idegenvezetőkkel összesen: 150,- € (8-10,- € / fő, városonként rendelet írja elő. Ezt az összeget egyösszegben az indulásnál kell fizetni! Ez a részvételi díj eurós része.)

Program

1. nap:

 Elutazás Budapestről a reggeli órákban útközben 3 óránként pihenő, délben ebédidő Szlovéniában a Rosenberg fogadóban. Délután érkezés a Garda-tó partjára. Szállás elfoglalása. GARDA-TÓ - SIRMIONE a XIII. századi Scaligeri vár és Catullus római író villája. Szabadprogram séta a tóparton, Sirmione elegáns sikátoraiban (mint Taormina, vagy Capri városka).

2. nap: MANTOVA - VERONA

Reggeli után Mantovában a Hercegi palota megtekintése, mely a Gonzagák kincseit rejti. Mantegna freskók, Isabella D'Este szobái, Rigoletto ház, óváros.

Délután Veronával ismerkedünk. Shakespeare által bemutatott Júlia háza, római kori Amfiteátrum, Scaligeri család síremléke. Érkezés a Garda tónál lévő szállásra.

3. nap: PÁRMA - CREMONA

Reggeli után tovább indulunk a parmai hercegnő középkori városába. Elénk tárul a Dóm szépsége, kolostor-templom, Hercegi palota, Királyi Színház, Toscanini szülőháza. Műemlékek meglátogatása után lehetőségünk van megkóstolni a híres parmai sonkát és sajtot "a Parmiggianot". Szabadprogram.

Délután úticélunk a zenei rendezvényekről híres Cremona. Hírnevét Antonio Stradivari világhírű mesternek köszönheti. A csoport megtekinti a terracotta színű belvárost, "Torrazzo"-t, a város jelképét, majd a reneszánsz árkádsor után a város Dómját. Érkezés a Milánónál lévő szállásra az esti órákban.

4. nap: MILÁNÓ - COMO

Reggeli után Lombardia fővárosa, Milánó, az ipar a divat és a kultúra központja, mely a középkorban híres volt a pezsgő művészeti életéről. Utolsó vacsora megtekintése (ha nyitva van). A gyönyörű gótikus Dóm, Leonardo világhírű freskója az "Utolsó vacsora", Milánói Scala épülete kivülről, Scala múzeum, Páholyok, Sforzák kastélya tárul elénk ebben a városban.

Délben szabadidő majd délután a tartomány festői szépségű tóparti kisvásrosát keressük fel, Comót. Városi park, Alessandro Volta feltaláló szobra, városháza, Dóm és sok játékfilm helyszine a Comoi-tó gyönyörű partja. Érkezés a Milánónál lévő szállásra estefelé.

Szabadidőben lehetőség van idegenvezetővel kb. 1 óra hajóval a híres Comó-i villákban gyönyörködni, amit a partról nem lehet megcsodálni. A jegy ára: 15,- €. Iroda ajánlata!

Nagyon szép élmény hajóról a park, villák látványa.

5. nap: PAVIA - GENOVA

Továbbindulunk Paviába. A városka téglaépületeivel megőrizte középkori jellegét a XI.században már egyetem működött, a Visconti család kastélya ma is jelképe a helyiségnek és nem mehetünk el a Certosa di Pavia híres kolostora mellett mely Észak-Itáliai reneszánsz homlokzatával idevonzza az látogatókat. Európa legszebb kolostora, kerengők, parkja a cisztercita rendieknek. A kolostorban található Galeazzo Visconti síremléke. Gyógyító füvek Európa hírűek, megvásárolhatók a kolostórban (izüleletre, cukorra, szívre stb.)!

Útközben ebédidő, majd megérkezünk Olaszország legnagyobb tengeri kikötőjébe, Genovába. Városnézés az olasz Riviéra fővárosában: Colombus Kristóf szülővárosa, sikátoros óváros, nemesi paloták. Egyénileg, a szabadidőben tekinthető meg az Aquarium, mely a város és Európa legnagyobb tengeri élővilágát bemutató látványossága. Szintén fakultatív, de nagyon ajánlott egy 1 órás hajókirándulás is. Érkezés a Genovánál lévő szállásra.

6. nap: Francia Riviera, Liguria - MONTECARLO - MONACO

Ezen a napon szabadprogram vagy fakultatív program keretében kirándulás a Ligúr-tengerparton és a Francia miniállamban Monacóban. Útközben a virágairól, panorámájáról, klímájáról, és nem utolsó sorban az olasz zenei fesztiválról híres San Remo mellett haladunk el, majd a csodás fekvéséről híres Monacói hercegség az úticélunk.

Megtekintjük a katedrálist, óváros szűk utcáit, hercegi palotát, Casino épületét kívülről. Végigmegyünk a Forma-1 útvonalon. Szabadprogram (ajánljuk a híres Óceonográfiai múzeum kincseinek megtekintését). Visszaérkezés a Genovánál lévő szállásra az esti órákban.

Program ára: 85,- € + belépők

7. nap: PADOVA

Reggeli után útunk Szt. Antalról híres Padovába vezet, ahol a kupolákkal, domborművekkel ékes Bazilika mellett a vilgáhírű Scrovegni kápolna, Giotto freskói, és az Európa hírű egyetem lesz utolsó művészeti állomásunk. Padová-ban a Scrovegni kápolna megtekintése egyénileg történik. Délután érkezés a Velencénél lévő szállásunkra. Koradélutántól szabadidő, vásárlási lehetőség, kisvendéglők helyi olasz specialitásai.

Padova után, de még Velencébe érkezés előtt egy nagy olcsó bevásárlóközpontban vásárlási lehetőség az út végén!           

Este igény esetén (min. 25 fő) Velence, Szt. Márk térre hajókirándulás (25 € / fő). A program egyénileg tekinthető meg, a szálloda elől induló busszal, ami elvisz a hajóhoz (Ajánljuk!).

8. nap:

Reggeli után indulás hazafelé, érkezés Budapestre a kora esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

8 napos körutazás Észak-Olaszországban, monacói kitérővel, busszal, reggelivel – vár a Garda-tó, Milánó és a francia riviéra

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére