176.590 Ft helyett 128.900 Ft: Szilveszter Székelyföldön, 5 nap/4 éjszaka 1 személy részére teljes ellátással, buszos utazással, családoknál történő elhelyezéssel

Ajánlat kód: 31955
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

128.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 31955

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Köszöntsd az újesztendőt Székelyföldön és ismerkedj a helyi szokásokkal, emberekkel egy felejthetetlen 5 napos kiránduláson!

Időpont

  • 2018. december 29.-2019. január 2.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 4 éjszaka szállás családoknál
  • Teljes ellátás
  • Buszos utazás

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők
  • Biztosítás 430 Ft/fő/nap

Program

1. nap: Indulás a kora reggeli órákban. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Esti órákban érkezés Csíkrákosra, vendégek fogadása kürtöskaláccsal és szilvapálinkával. Elszállásolás a csíkrákosi székely-magyar családoknál, majd vacsora a helyi fogadóban.

2. nap: Reggeli a fogadóban. Délelőtt bepillantunk egy igazi helyi disznóvágásra, kóstoló, majd séta a Bogát-hegyi kápolnához, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a vidékre. Innen szánkókkal siklunk vissza, ahol már a disznótoros ebéd vár. Délután ellátogatunk a csíksomlyói kegytemplomhoz, ahol a csodatévő Mária szobrot és a”jelenések hegyét” keressük fel. Visszautazás Csíkrákosra, vacsora a fogadóban.

3. nap: Reggeli a fogadóban. Délelőtt felejthetetlen lovas szánozás a gyönyörű Várpatakára, forralt borozással. Ebéd után pihenés, készülődés az esti programra. 19:00 órától hálaadási szentmise a csíkrákosi templomban, majd szilveszteri többfogásos vacsora és mulatság élőzene mellett egészen reggelig.

4. nap: Ébredés után reggeli a fogadóban. Délelőtt pihenés, szabad program. Délután: „Védd meg a várad” várépítés. Ebéd után városnézés Csíkszeredán. Vacsora a fogadóban.

5. nap: Reggeli a fogadóban, majd búcsú Csíkrákostól. Hazaindulás, útközben vásárlási lehetőség a fazekas művészetéről világhírű Korondon. Ezután folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Hazaérkezés az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Szilveszter Székelyföldön, 5 nap/4 éjszaka 1 személy részére teljes ellátással, buszos utazással, családoknál történő elhelyezéssel

Fontos

Időpont • 2018. december 29.-2019. január 2

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére