173.500 Ft helyett 129.990 Ft: 8 napos felejthetetlen nyaralás a mesés görög szigeten, Zakynthoson, 8 nap/7 éjszaka 2 személy részére önellátással és buszos utazással

Ajánlat kód: 28308
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

129.990 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 28308

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Vakáció a híres smaragdzöld szigeten, Zakynthoson

Opciók

  • Június 23-30. között 2 fő / hét busszal (önellátás) 173.500 Ft helyett 129.990 Ft
  • Június 30-augusztus 18. között csak szombati indulással, 2 fő / hét busszal (önellátás) 201.500 Ft helyett 150.990 Ft
  • Augusztus 18-25. között 2 fő / hét busszal (önellátás) 190.000 Ft helyett 142.590 Ft

Az ajánlat tartalmazza

  • A szállás költsége
  • Buszos utazás

Az ajánlat nem tartalmazza

  • IFA kb. 1 € /szoba/éj
  • Kompdíj 20 EUR (oda-vissza)

Ellátás költségei: Agios Sostis - Sirtaki Étterem vacsora 29.900 Ft, Tsilivi - Helyi étterem - menüs vacsora 24.900 Ft, félpanzió 34.900 Ft

Szállás: Stúdióapartman Ibéria, Contessina, Ambelia, Reparo, Anastasia

Utazás: légkondicionált luxusbusszal

Fontos! Utaspoggyászra vonatkozó szabályok

Az autóbuszok csomagterében csak korlátozott hely áll rendelkezésre, így személyenként 20 kg csomag szállítható a kézipoggyászon (5 kg) kívül, (családonként összevonható) mindegy milyen formában, bőrönd, sporttáska, napernyő, hűtőtáska stb. Ezen felül a gépkocsivezetőtől csomagjegyet lehet/ kell venni:

  • 20-25 kg között 1000 Ft/kg
  • 25-30 kg között 2000 Ft/kg

A smaragdzöld színű vizéről elhíresült Zakynthos 406 km2-ével a harmadik legnagyobb és a legdélebbi sziget a Jón-tengeren, mely varázslatos látnivalókkal fogadja a turistákat. Állandó lakosainak száma kb. 35 000 fő. Az egész évben enyhe éghajlatú szigetet dús erdők borította hegyei, termékeny, zöldellő völgyei és aranyhomokos partjai miatt már a középkorban Kelet Virágának, Fiore de Levantének becézték. A sziget fülbemászó dallamok, bódító levendulaillat, fények és színek harmóniájának összessége.

A sziget messze földön híres pompázatos strandjairól, varázslatos tengeröbleiről. Kelettől nyugatig, északtól délig haladva a sziget belsejében mindenütt üde zöld kertek, szépen gondozott szőlő- és olajfaligetek között barangolhatunk. Az üdülőhelyek a sziget lankásabb, keleti oldalán a nagyrészt homokos tengerpart mellett helyezkednek el. Partja északon és nyugaton lenyűgöző hatalmas szikláival, víz alatti barlangjaival, mint pl. a híres Kék Barlangok. Keleten és délen szélcsendes kis öblök tarkítják partvidékét, mindamellett az úthálózata kiválóan alkalmas a sziget bebarangolására. Zakynthos szigetén a lakók érzékenysége környezetük iránt nagy kiterjedésű területeket mentett meg természetes mivoltukban. A természet egyensúlyának fenntartásával ritka tengeri állatok fennmaradását biztosították. A sziget érdekessége, hogy a veszélyeztetett fajként nyilvántartott tengeri teknős a Caretta-caretta minden évben áprilistól júniusig itt rakja le tojásait, mintegy 100 darabot, s ezekből kb. 50 nap múlva bújnak ki a kicsinyek. Szintén itt, a sziget délnyugati részén talált menedéket egy különleges fókafaj, a Monachus-monachus.

Zakynthos városa a sziget délkeleti oldalán épült impozáns épületeivel, nevezetes templomaival és szépséges tereivel. A város a Várdomb lábánál fekszik. A múltból fennmaradt épületek és polgárházak jellegzetes okker színükkel, loggáikkal és velencei árkádjaikkal, a Strada Marina a tengerparton, a híres Rouga, a festői boltíveiről nevezetes üzleti negyed, a kővel borított főtér, a Szt. Márk tér, mind-mind sétára invitál.

Bohali környéke a vár alatt elbűvöli a látogatót szűk, csöndes utcácskáival, régi épületeivel, jázminban fürdő udvaraival, régi kávézóival és éttermeivel, ahol régi zakynthosi zenét játszanak. Bohali fölött magaslik a Velencei Vár csodálatos panorámájával a városra és a Jón tengerre.

Kell-e útlevél?

2010. június óta már Szerbiába is be lehet utazni érvényes új típusú személyi igazolvánnyal. Több vendég is utazott így, eddig semmilyen fennakadást nem okozott. De a hivatalos úti okmány továbbra is az útlevél! A szerbek visszavonásig engedélyezték ezt az utazási formát, egyelőre még érvényben van.

Netida Travel Utazasi Iroda

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására, legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád!

Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes, barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
gubakriszti

gubakriszti 2018-05-03 Thu 10:01

Kedves Netida Travel!
Érdeklődnék amennyiben 5 fő utazik, augusztusban (pl.18-25 között), hogy alakulnak az árak?
3 felnőtt és két gyerek (7-10 évesek).
Köszönöm.

 
Partner válasza (2018-05-04 Fri 11:30) :
Kedves Levélíró!
5 fő részére csak 07.28-08.04 időszakra lenne hely, AMBELIA APARTMAN-ban
ár: 59.745 Ft/fő

Ezen kívül fizetendő:
IFA kb. 1 € /szoba/éj
Kompdíj 20 EUR (oda-vissza)/fő

Kérdés esetén utazas@netida.hu címre kérem írni.

Üdvözlettel,
NETIDA Travel
gyalogerzsebet@citromail.hu

gyalogerzsebet 2018-04-28 Sat 19:35

Nem látok ismertetést a buszos utazás részleteiről. Érdekelne az oda- és visszaút kapcsán, hogy milyen időpontban indul a busz és mennyi a menetideje? Több szálláshely van, hogyan történik az utasok elosztása? Sajnos voltam már ilyen úton úgy, hogy elég jelentős különbség volt a különböző szálláshelyeken lévő apartmanok között. Előre is köszönöm a tájékoztatást!

 
Partner válasza (2018-05-03 Thu 09:21) :
Kedves Levélíró!

Ebben az útban indulási idő a felszállási helyszíntől függ, általábban hajnalban inbulnak a buszok és másnap kb. délelőttre érkeznek Zakynthosra.
Szállást előre foglaljuk, minden apartmannak más az ára, úgyhogy még otthon választják az utasok hol szeretnének lakni.

Amennyiben további kérdése lenne, vagy árajánlatot kér, kérem utazas@netida.hu címre írni.

Üdvözlettel,
NETIDA Travel

Dióhéjban

8 napos felejthetetlen nyaralás Zakynthoson. 8 nap/7 éjszaka 2 személy részére önellátással és buszos utazással

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére